- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.241
Ayy canım ne güzel iyimiş bak bebişin. sonuçlar da güzel gelir inşallah. içini ferah tut.
Canim gözün aydin olsun. İnşallah test sonuclarini da boyle karsilayacagiz. Maşallah bebisin önden gidiyormus ne guzel
Saol canim aynen sorun olmadigini anladim ama test degerimin hangi aralikta oldugunu anlamadim nese netten bi arastirim bakim merak ettim
Saol canim aynen sorun olmadigini anladim ama test degerimin hangi aralikta oldugunu anlamadim nese netten bi arastirim bakim merak ettim
Canim ben olsam ultrasona gore yapardim. İyi hissettirir bence.Aynen kızlar sagolun o degil de ben simdi ultrasona gore mi hesaplim sizce SAT a gore mi hesaplasam ne dersiniz ?
gözün aydın cnm:)Kizlaaarrrrr esimle gittik ssimdi geldim hastaneden bir hareketli ki minigim hele bir resmini yakaladı dr um surati resmen belli ayni babaaa)) eşim ayni bana benziyor dedi dr falan bi ggulduk allahım nasıl bir duygu ben kalp atışını merak ederken onu öyle hareketli görünce bi tuhaf oldum allahım şükürler olsun sana minigimin bu sefer gelecek inş allahın izniyle kızlar harika bir duyguymus bu şükür ler olsun bin kere :) ense kalınlığı için çarşambaya gün verdiler (devlette sıra varmış) 11+6 dedi ultrasona gore bnm hesabim 11+1 di bgn ama olsun büyüsün buyusun önden gitsin geri kalmasın da :)))))) allahimmm şükürler olssuuunnnn çok mutluyummm
Evet canim ne yazik ki ilk kayiptan dolayi. Ama bu telas oldukca ben bebegimede alisamiyorum. Sanki surekli ayni sey olcakmis gibi baglanmamaya calisiyorum. Bunlara asmaya calisicam artik canim. Test konusunda da seninle ayni fikirdeyim. Zaten testler yanilticida olabiliyormus.
Kizlar doktorum aradi ikili test sonucumla ilgili. 900de 1 olasilik var yani ek bir teste gerek yok dedi. Bende normalmi yani degerlerim dedim daha ilerdede testler yapcaz bu testlerle takip edicez dedi ama ben bu tip dilinden bisey anlamiyorum ne demek istedi simdi :) baska teste gerek yok demesi sorun yok anlamina geliyor ama degerlerimin hangi olcude yada hangi aralikta oldugunu anlamadim yani bu testin en alt en ust siniri yok sanirim :)
cnm testlerle kafanı yorma hiç..benim sonuçlarda riskin altında kalıyor yazmasına rağmen doktor arada bir sınır dedi, düşün yada yüksek risk diyemem dedi...benim bildiğim kadarıyla ikili, üçlü, dörtlü hepsi bir olasılık veriyor, hepsi birbirini tamamlıyor..en garanti olanı bu amerikada yapılan test.. büyük oranda garanti sonuç veriyor..belki birtek onu yaptırmak lazım da...işte bir cana kıymaya gelince işler değişiyor...o yüzden kafayı bunlarla çok yormadan, iyi düşünüp doğru karar verip, ona göre yol izlemek lazım..
gözün aydın cnm:)
Aynen canim ama insan bilmek istiyor yinede o kdr ugrastik, bekledik, para verdik insan bi aciklama bekliyorama biseycigi olmasinda yavrucagimin varsin doktor aciklama yapmasin :)
sorma 9 ay 9 yıl gibi gececek anlasilan:)harika yazmışsın cnm çok doğru :) ..belirtiler gidince kuruntular başlıyor.. bkz: geçen hafta ben :)
Cok sükür canim cok sevindim Allah mutlulugunu daim etsin darisi basimiza insallah:)Kizlaaarrrrr esimle gittik ssimdi geldim hastaneden bir hareketli ki minigim hele bir resmini yakaladı dr um surati resmen belli ayni babaaa)) eşim ayni bana benziyor dedi dr falan bi ggulduk allahım nasıl bir duygu ben kalp atışını merak ederken onu öyle hareketli görünce bi tuhaf oldum allahım şükürler olsun sana minigimin bu sefer gelecek inş allahın izniyle kızlar harika bir duyguymus bu şükür ler olsun bin kere :) ense kalınlığı için çarşambaya gün verdiler (devlette sıra varmış) 11+6 dedi ultrasona gore bnm hesabim 11+1 di bgn ama olsun büyüsün buyusun önden gitsin geri kalmasın da :)))))) allahimmm şükürler olssuuunnnn çok mutluyummm
Günaydin canm benim ki sessiz sedasiz valla ne yapiyor hic bilmiyorum:)Gün aydın gunayyyydiiiinnnn bnm minik askımmmm günaydinnn günaydinnnn sanaaaaa(reklamdan alıntı) herkese günaydın kızlar bebisler uyudu mu gece
Canim karamsar olma bosver bi sıkıntı yoktur insallah benimde kilom gidip geliyor en ufak bulanti oldigunda seviniyorum artikuff puff kızlar yaaa hiç hamilelik belirtim kalmadııı3 kiloya yakın almıştım 1,5 yine gitmiş. pazartesiye rand. aldım inşallah hayırlı ilerliyodur herşey hepimizin için
Günaydin canm benim ki sessiz sedasiz valla ne yapiyor hic bilmiyorum:)
İnsallah canim o günleride görücez :)Hareketlerini hissetmeye baslasak uyuyup uyandigini biliriz aslinda. O gunlerde gelir insallah.
Bende herkese mutlu bir haftasonu diliyorum. Gunaydinnnnnnnnnn:d
Benden de herkese günaydııın:)H hsnoya benimki uyumadı kudurdu içerde galiba yine kahverngilerle uyandım .
Günaydın cumartesi de çalışanlar. Günaydın kehverengimlekesi geçmeyenler. Günaydın gece uyuyamayıp sabah kalkamayanlar. Günaydın bebesini merak edenler. Günaydın haftadabir acilin yolunu tutanlar. Günaydın bu 9 ay bitmeyecekçiler. Allah yardımcımız olsun
Benden de herkese günaydııın:)
Cok sükür canim cok sevindim Allah mutlulugunu daim etsin darisi basimiza insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?