♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
gözün aydın cnm:)

kritik zamanları atlattık cnm..artık bebeklerimize bağlanmaya başlayalım ki kendini sevilmiyor hissetmesin..ben bebeğime haksızlık yapıyorum diye düşünüyorum ve artık onu iyice kabullendim..bünyem de öyle..sağlıkla büyüyeceğiz inşallah birlikte :)

cnm testlerle kafanı yorma hiç..benim sonuçlarda riskin altında kalıyor yazmasına rağmen doktor arada bir sınır dedi, düşün yada yüksek risk diyemem dedi...benim bildiğim kadarıyla ikili, üçlü, dörtlü hepsi bir olasılık veriyor, hepsi birbirini tamamlıyor..en garanti olanı bu amerikada yapılan test.. büyük oranda garanti sonuç veriyor..belki birtek onu yaptırmak lazım da...işte bir cana kıymaya gelince işler değişiyor...o yüzden kafayı bunlarla çok yormadan, iyi düşünüp doğru karar verip, ona göre yol izlemek lazım..

Aynen canim ama insan bilmek istiyor yinede o kdr ugrastik, bekledik, para verdik insan bi aciklama bekliyor ama biseycigi olmasinda yavrucagimin varsin doktor aciklama yapmasin :)

Dr lar hep bi muallak zaten aldırma Cnm testleri ne kadara yaptirdiniz BN muayenelerde devlete gidiyorum doğumu özelde yapcam allah izin verirse su an hic para vermedim testlerde de öyle olacak :) özel gibi de ilgilenen dr um var eşim tanıyor sansa
gözün aydın cnm:)

Saol cCnm :)

Aynen canim ama insan bilmek istiyor yinede o kdr ugrastik, bekledik, para verdik insan bi aciklama bekliyor ama biseycigi olmasinda yavrucagimin varsin doktor aciklama yapmasin :)

Gün aydın gunayyyydiiiinnnn bnm minik askımmmm günaydinnn günaydinnnn sanaaaaa (reklamdan alıntı) herkese günaydın kızlar bebisler uyudu mu gece

Cok sükür canim cok sevindim Allah mutlulugunu daim etsin darisi basimiza insallah:)

uff puff kızlar yaaa hiç hamilelik belirtim kalmadııı 3 kiloya yakın almıştım 1,5 yine gitmiş. pazartesiye rand. aldım inşallah hayırlı ilerliyodur herşey hepimizin için
Canim karamsar olma bosver bi sıkıntı yoktur insallah benimde kilom gidip geliyor en ufak bulanti oldigunda seviniyorum artik

H hsnoya benimki uyumadı kudurdu içerde galiba yine kahverngilerle uyandım .

Günaydın cumartesi de çalışanlar. Günaydın kehverengimlekesi geçmeyenler. Günaydın gece uyuyamayıp sabah kalkamayanlar. Günaydın bebesini merak edenler. Günaydın haftadabir acilin yolunu tutanlar. Günaydın bu 9 ay bitmeyecekçiler. Allah yardımcımız olsun

Benden de herkese günaydııın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…