- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.261
Benden de herkese gunaydin kizlar mutlu haftasonlari
Eskiden 2 haftada bir gidiyorduk hastaneye simdi 4 haftada bire cikti tam 3 hafta var bebisimi gormeye sanirim cok ozlicem
Bende bu hafta çarşamba günü gidicem doktora detaylı ultrasyon ile bebeğimin sağlık durumuna bakacaz. İnş herşey yolundadır ve inş cinsiyetini bu sefer gösterir.İnan bana seni çok iyi anlıyorum canım o içinde hergün değişiyor büyüyor ve sen bunu sadece 4 haftada bir görebiliyorsun ama sağlıklı olsunlarda biz onları 4 haftada bir görelim canım:)Benden de herkese gunaydin kizlar mutlu haftasonlari
Eskiden 2 haftada bir gidiyorduk hastaneye simdi 4 haftada bire cikti tam 3 hafta var bebisimi gormeye sanirim cok ozlicem
Hareketlerini hissetmeye baslasak uyuyup uyandigini biliriz aslinda. O gunlerde gelir insallah.
Bende herkese mutlu bir haftasonu diliyorum. Gunaydinnnnnnnnnn:d
neymiş canım kanama sebebi???nasılsınız kızlar umarm her sey yolunda bebıslerınız ıyı,ben 2 gundur hastane hastane dolasıyorum asırı kanama sebepını ogrenmek ıcın umudum ıyıce kayb oldu yerıne korku endıse geldı,kanama sebebını ogrenınce
bebegn esı asagıda gelıyormus canım plasenta prevıa durumu yanı,erken dogumdan tut rahım alınması anne olumune kadar gıdıyormus.Ama ırel haftalarda yukarı cıkma ıhtımalı de varmıs ınsallah cıkar.12 haftaya kadar cok ıyı doktora gıdıyordum akıntım oldgunda bı sey yok deyıp gerı paketlıyorlardı benı,doktormu degıstım bugun ve anladım kı malesef sebepsız bı sey olmuyormusneymiş canım kanama sebebi???
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun, İnşallah düzelir bir an önce.bebegn esı asagıda gelıyormus canım plasenta prevıa durumu yanı,erken dogumdan tut rahım alınması anne olumune kadar gıdıyormus.Ama ırel haftalarda yukarı cıkma ıhtımalı de varmıs ınsallah cıkar.12 haftaya kadar cok ıyı doktora gıdıyordum akıntım oldgunda bı sey yok deyıp gerı paketlıyorlardı benı,doktormu degıstım bugun ve anladım kı malesef sebepsız bı sey olmuyormus
cnm yaaa çok geçmiş..ilk kez duyuyorum böyle birşeyi...iyiki değiştirmişsin doktorunu..inş yoluna girer herşey sana da bebişine de sağlık şifa versin rabbim..bebegn esı asagıda gelıyormus canım plasenta prevıa durumu yanı,erken dogumdan tut rahım alınması anne olumune kadar gıdıyormus.Ama ırel haftalarda yukarı cıkma ıhtımalı de varmıs ınsallah cıkar.12 haftaya kadar cok ıyı doktora gıdıyordum akıntım oldgunda bı sey yok deyıp gerı paketlıyorlardı benı,doktormu degıstım bugun ve anladım kı malesef sebepsız bı sey olmuyormus
bebegn esı asagıda gelıyormus canım plasenta prevıa durumu yanı,erken dogumdan tut rahım alınması anne olumune kadar gıdıyormus.Ama ırel haftalarda yukarı cıkma ıhtımalı de varmıs ınsallah cıkar.12 haftaya kadar cok ıyı doktora gıdıyordum akıntım oldgunda bı sey yok deyıp gerı paketlıyorlardı benı,doktormu degıstım bugun ve anladım kı malesef sebepsız bı sey olmuyormus
bebegn esı asagıda gelıyormus canım plasenta prevıa durumu yanı,erken dogumdan tut rahım alınması anne olumune kadar gıdıyormus.Ama ırel haftalarda yukarı cıkma ıhtımalı de varmıs ınsallah cıkar.12 haftaya kadar cok ıyı doktora gıdıyordum akıntım oldgunda bı sey yok deyıp gerı paketlıyorlardı benı,doktormu degıstım bugun ve anladım kı malesef sebepsız bı sey olmuyormus
ben 4 ayımı doldurdum kontrole gittğimde dr eşinin altta olduğunu söyledi.bu saatten sonra dönmez dedi.yani herşeye hazırlıklı ol dedi
moralim çok bozuldu benım gibi olupta doğum yapan var mı arkadaşlar paylaşırmısınız:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canim bir kere daha erken senin icin, hala cikabilir.. Neden doktorun boyle birsey soyledi anlamadim. Eger plasenta asagida olursa, hicbir sekilde normal dogum yapilmaz. Ayni durum bendede var ve ben bunu 17. haftamda ogrenmistim, o zamandan beridir doktorum buyuk ihtimalle cikar dedi bana cunku gercekten % 70-80 ihtimalle cikiyormus ama maalesef benimki cikmadi su an 36. haftamdayim, bana doktorum daha yeni artik cikmaz dedi ve insallah hayirlisi ile bu ayin sonunda sezeryan olucam...
Sakin moralini bozma, stres yapma, bu senin ve bebegin icin daha kotu olur.. Rahat ol...
benimde doktorum 24 haftada rahim ağzına çok yaın demişti.daha sonra 28 haftamda tekrar ultasonda bakıldı ve hiç yükselmediğini gördü. büyük bir ihtimalle sezeryan olacak dei. 32. haftaya kadar yükselme şansı varmış ozamna kadar yükselmediyise zati yükslemiyormuş . sezeryanla doğum yaptım.şimid oğlum neredeyse 7 aylık.ablamında öyleydi.hatta onun biraz daha yakındı kanaması fln olmuştu.şimdi kzı 9 yaşında. önemli olan kendimize dikkat etmemiz. biz iyi olunca bebişlerimizde iyi oluyor.işin en önemli kısmı moral. kendine bakım ve beslenme. rahat ol ki raha tbir hamilelik geçir. :))
bana da 17. haftada aşağıda demişti doktorum ama 23. haftamda detaylı ultrasona girdiğimde yukarı çıktığını söylediler.. belki seninki de yukarı çıkar.. gönlünü ferah tut yinede..
nasılsınız kızlar umarm her sey yolunda bebıslerınız ıyı,ben 2 gundur hastane hastane dolasıyorum asırı kanama sebepını ogrenmek ıcın umudum ıyıce kayb oldu yerıne korku endıse geldı,kanama sebebını ogrenınce
Sag olun kizlar insallah yoluna girer diye umut ediyorum baska sansim yok zaten, ama en azindan bu kasik agrilarimin kanama ve kahve akintinin sebebsiz olmadigini ogrendim neyle mucadile edeceyimi biliyorum simdilik.Onemlu olan bebegim ona bi sey olmasin da ben her seye raziyim.Onceki doktor iliski serbest, yuzme yap, vajinal kontrol yapuyordu ki bunlarin hepsi yasakmis bana
Sag olun kizlar insallah yoluna girer diye umut ediyorum baska sansim yok zaten, ama en azindan bu kasik agrilarimin kanama ve kahve akintinin sebebsiz olmadigini ogrendim neyle mucadile edeceyimi biliyorum simdilik.Onemlu olan bebegim ona bi sey olmasin da ben her seye raziyim.Onceki doktor iliski serbest, yuzme yap, vajinal kontrol yapuyordu ki bunlarin hepsi yasakmis bana
Gecmis olsun canim insallah bi sıkıntı cıkmaz bu doktorlara iyice sinir olmaya basliyorum kime neye güvenecegimizi sasirdik Allah evladini korusun sana bagislasin insallah canimbebegn esı asagıda gelıyormus canım plasenta prevıa durumu yanı,erken dogumdan tut rahım alınması anne olumune kadar gıdıyormus.Ama ırel haftalarda yukarı cıkma ıhtımalı de varmıs ınsallah cıkar.12 haftaya kadar cok ıyı doktora gıdıyordum akıntım oldgunda bı sey yok deyıp gerı paketlıyorlardı benı,doktormu degıstım bugun ve anladım kı malesef sebepsız bı sey olmuyormus
Gunaydn cnm :) bebis uslu uslu masallah insallah dogdktan snra da fikrimizi degistirmez o konuda uslu sakin cocuklara bayilirimm:)Gün aydın gunayyyydiiiinnnn bnm minik askımmmm günaydinnn günaydinnnn sanaaaaa(reklamdan alıntı) herkese günaydın kızlar bebisler uyudu mu gece
Günaydın canım kızınmı olacak yoksa gerci bilincaltı bir ruya ama bellide olmaz:)Kızlar gunaydinnnnn öyle bi rüya gördüm ki sabaha kadar surduDun dışarda gezerken bi gecelik gormustum bi mağazada mavi renk hoşuma gitmişti öyle aklımda kalmıştı.. Nerden bilecem rüyamda girecek ama nasıl girecek anlatıyorum simdi yorum bekliyorum
Esim o geceliği bana almaya gidiyor tam alacak kızlara soruyor mağazada bbedeni kalmamis eşim de gidiyor pembe gecelik alıyor ne ki simdi bu ; )))))
Hayrolsn canm:) smdi renkler pembe mavi olnca cinsiyete mi yorsak acaba:)Kızlar gunaydinnnnn öyle bi rüya gördüm ki sabaha kadar surduDun dışarda gezerken bi gecelik gormustum bi mağazada mavi renk hoşuma gitmişti öyle aklımda kalmıştı.. Nerden bilecem rüyamda girecek ama nasıl girecek anlatıyorum simdi yorum bekliyorum
Esim o geceliği bana almaya gidiyor tam alacak kızlara soruyor mağazada bbedeni kalmamis eşim de gidiyor pembe gecelik alıyor ne ki simdi bu ; )))))
Canm endiselenme insallah sag salm atlaticaz bu dokuz ayi bebislerimizlenasılsınız kızlar umarm her sey yolunda bebıslerınız ıyı,ben 2 gundur hastane hastane dolasıyorum asırı kanama sebepını ogrenmek ıcın umudum ıyıce kayb oldu yerıne korku endıse geldı,kanama sebebını ogrenınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?