♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Evet ya ayda bir çok zor oluyor keşke evde ultrason cihazın olsaydı her saat başı baksaydim minnakima
Benden de herkese gunaydin kizlar mutlu haftasonlari
Eskiden 2 haftada bir gidiyorduk hastaneye simdi 4 haftada bire cikti tam 3 hafta var bebisimi gormeye sanirim cok ozlicem

Benden de herkese gunaydin kizlar mutlu haftasonlari
Eskiden 2 haftada bir gidiyorduk hastaneye simdi 4 haftada bire cikti tam 3 hafta var bebisimi gormeye sanirim cok ozlicem
Bende bu hafta çarşamba günü gidicem doktora detaylı ultrasyon ile bebeğimin sağlık durumuna bakacaz. İnş herşey yolundadır ve inş cinsiyetini bu sefer gösterir.İnan bana seni çok iyi anlıyorum canım o içinde hergün değişiyor büyüyor ve sen bunu sadece 4 haftada bir görebiliyorsun ama sağlıklı olsunlarda biz onları 4 haftada bir görelim canım:)

nasılsınız kızlar umarm her sey yolunda bebıslerınız ıyı,ben 2 gundur hastane hastane dolasıyorum asırı kanama sebepını ogrenmek ıcın umudum ıyıce kayb oldu yerıne korku endıse geldı,kanama sebebını ogrenınce

neymiş canım kanama sebebi???

neymiş canım kanama sebebi???
bebegn esı asagıda gelıyormus canım plasenta prevıa durumu yanı,erken dogumdan tut rahım alınması anne olumune kadar gıdıyormus.Ama ırel haftalarda yukarı cıkma ıhtımalı de varmıs ınsallah cıkar.12 haftaya kadar cok ıyı doktora gıdıyordum akıntım oldgunda bı sey yok deyıp gerı paketlıyorlardı benı,doktormu degıstım bugun ve anladım kı malesef sebepsız bı sey olmuyormus

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun, İnşallah düzelir bir an önce.

cnm yaaa çok geçmiş..ilk kez duyuyorum böyle birşeyi...iyiki değiştirmişsin doktorunu..inş yoluna girer herşey sana da bebişine de sağlık şifa versin rabbim..

Çok geçmiş olsun canim umarim herşey düzelir. Bol dua et ve moralini yuksek tut.

Off çok geçmiş olsun cnmmm çok üzüldüm iinş düzelir bebegin seninle olur Cnm ddualarim seninle

Cnm bak daha önce yasayanlar paylaşmış moralini yuksek tut olumlu düşün ok

bana da 17. haftada aşağıda demişti doktorum ama 23. haftamda detaylı ultrasona girdiğimde yukarı çıktığını söylediler.. belki seninki de yukarı çıkar.. gönlünü ferah tut yinede..

Sag olun kizlar insallah yoluna girer diye umut ediyorum baska sansim yok zaten, ama en azindan bu kasik agrilarimin kanama ve kahve akintinin sebebsiz olmadigini ogrendim neyle mucadile edeceyimi biliyorum simdilik.Onemlu olan bebegim ona bi sey olmasin da ben her seye raziyim.Onceki doktor iliski serbest, yuzme yap, vajinal kontrol yapuyordu ki bunlarin hepsi yasakmis bana

Bak herseyde var bir hayir. Doktorunun nasil olduğunu anladin. Bi dahada asla gitme bence. Moralini yuksek tut.Abimin esi de ayniydi plesentasi asagida demisti doktor. Sonra cikti yukari. Şuan 10 günlük bebekleri kucaklarinda maşallah. Gereken temkinleri göster, dikkat et kendine ve en önemlisi moral iyi olsun. İyi düşün iyi olsun.

Dr larin bile biri diğerine tutmuyor biri herşeyi yapabilirsin derken diğeri asla yasak sana onlar diyor her serde vardır bi hayır iyki başka bi dr a gorunmussun Cnm evet insan bana ne olursa olsun yeterki bebegime bisey olmasın diyor ama sana da bebeğine de bisey olmiycak allahın izniyle burada bebislerimizi sağlıkla kucagimiza aldığımız günleri paylasicaz inş cnmmm içini ferah tut.

Gecmis olsun canim insallah bi sıkıntı cıkmaz bu doktorlara iyice sinir olmaya basliyorum kime neye güvenecegimizi sasirdik Allah evladini korusun sana bagislasin insallah canim

Kızlar gunaydinnnnn öyle bi rüya gördüm ki sabaha kadar surdu Dun dışarda gezerken bi gecelik gormustum bi mağazada mavi renk hoşuma gitmişti öyle aklımda kalmıştı.. Nerden bilecem rüyamda girecek ama nasıl girecek anlatıyorum simdi yorum bekliyorum

Esim o geceliği bana almaya gidiyor tam alacak kızlara soruyor mağazada bbedeni kalmamis eşim de gidiyor pembe gecelik alıyor ne ki simdi bu ; )))))

Günaydın canım kızınmı olacak yoksa gerci bilincaltı bir ruya ama bellide olmaz:)

Hayrolsn canm:) smdi renkler pembe mavi olnca cinsiyete mi yorsak acaba:)

Canm endiselenme insallah sag salm atlaticaz bu dokuz ayi bebislerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…