♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Gunaydinnnnnn:) kizlar dun yeni komsularimla tanistim. Merak ediyorum siz size yeni tanistigmz kisiler cocugunz var mi die sornca ya da sorsa hamileym dio musunuz ya da der msniz? Ben genelde yok diyip gecistiriuorm da

Canım çncelikle çok geçmiş olsun. Yaşadığım şehirde varsa eğer fakülte hastaneaine gitmeni öneririm. Çünkü plesanta previa iyi takip edilmesi gerekm bir durhm dedikleri gibi anne hayatını tehlikeye sokma durumu var. Eger fakülte hastanesi yoksa devlet hastanesinde iyi bir de bulup onada devam et derim. Allah yardımcın olsun cankm sağlık ve sıhhatle bbeğini kucaklamanı nasip etsin tabbim inşallah. Ama tabii unutmaki bu sadece risk yani o şekilde doğu yapan insanlarda çok sadece normal doğum yapamazsın iniallah hayırlısı olsun .

Bence bilinçaltının bir oyunu. Kendi kendine dediysen ya mavi acaba pembesi barmı falan diye . E tabi şu sıralar hündemimiz sadece bebek ve bilmeyenler için cinsiyeti öğrenenler için ise ya değişirse endişesi olduğu içinde etkilenmiş olabilirain. Ama böyle malum olan lişilerdensen malumda olmuş olabilir. Hayırlısı olsun

Gunaydinnnnnn:) kizlar dun yeni komsularimla tanistim. Merak ediyorum siz size yeni tanistigmz kisiler cocugunz var mi die sornca ya da sorsa hamileym dio musunuz ya da der msniz? Ben genelde yok diyip gecistiriuorm da
Valla ben soyluyorum. zaten sokakta bagira bagira soyleyesim geliyo ilk ogrendigimden beri. Yani konu acilirsa bekliyoruz diyorum.

Reactions: BBD
Günaydıın kızlaar:)
Ben de komşulara söylemedim ama artık karşılaşırsak söylerim diye düşünüyorum, ne de olsa göbüş de çıkmaya başladı baya gerçi daha anlaşılmıyor çünkü bol kazaklar giyiyorum:)

Gunaydinnn. :) Ben hicbir komsuya soylemedim. Hatta soyledigim kisi sayisi bile parmak sayimi gecmez. Cikinca karnim gorurler modundayim ben

Canim belki de kiz bebek geliyordur

Canim bana da komsularim sordu. Komsularimdan biri esimi kadin doğum bölümünde görmüş. Soranlara söylüyorum çünkü 3 aylik oldum artik :) İnşallah bir aksilik olmaz böyle devam eder. Bebislerimizi saglicakla aliriz kucaklarimiza.

Kızlar isin enteresan yani o anda eşimde oglumuzun oolduğunu görmüş rüyasında benim kızım onun oğlu olacak galiba hahahhh :)))) Bu Rüyam bilinçaltı olabilir ama ben erkek hissediyorum cinsiyet konusunda ruyalarimda ama hep kiz cocugu bilezik pembe renkler vs goruyorum ve cok goruyorum hayirlisi olsun saglikli olsun hic onemli degil cinsiyeti gercekten ama bu ruyalar beni sabirsizlastiriyor

Ben soran oldukca söylüyorm zaten bir kızçem var:)

ben herkese söyledim zaten işten 1,5 saat erken çıkmaktan faydalanmak için hamile raporu getirmem gerekiyodu. testide iş yerinde yapmıştım zaten bide dış gebelik geçirince komşularda merak ediyodu ama zaten çok samimiyiz komşularımla. öle sağır sultan duydu yani :) sadece geçen bi arkadaş kaldın tek çocukla falan dedi ben de hamileyim demedim :)

marmara unıversıtesınde kadın dogum bolumunun baskanıymıs kendısı ozel muayınahanesıne gıdıyorum,ama florance da dogum yapıyormus.Cok ıyı dıyorlar ben de bılmıyorum kı turkıyede fazla doktor ıstanbul anadolu yakasındayım bunu cok met ettıler bakalım

Gecmis olsun cnm bnde florence nightgale hastanesine gidiyorum memnunum adi ne doktorun gerci sadece doguma geliyorsa tanimiyorumdur ama hastane sartlari donanimli iyi icin rahat olsun

Kizlar acilll orda olan varsa bi yorum-fikir bekliyorum...
Simdiye kadar hic yasamadim,gobegimin alttarafinda bi agri var siddetli deil ama ara ara dik yuruyemeyecek hale getiren.nedir fikri olan? Acile gitmelimiyim?? Nolur goren okuyan bi sey yazsin???

cnm merhaba...rahmin alt tarafında bir bağ varmış..rahim büyüdükçe o bağ uzuyormuş ve böyle ağrı yapıyormuş..ben geçen gün sordum doktoruma apandisit ağrısı gibi dedim..doktorum da bana bağ uzaması dedi..takılma olacak bunlar dedi..ama için rahat etmezse doktorun ultrasonda bir baksın yine de...

biz de 3 ay dolana kadar söylemedik kimseye...eşimle karar almıştık..11 hafta doldu kontrole gittik...aldık güzel haberleri hayırlısıyla..önce ailelere söyledik... sonra faceten cümle aleme duyurdum ben :) bol bol tebrik kabul ettim...çok güzel bir duygu sevdiklerinin arkadaşlarının seninle birlikte bağıra çağıra sevinmesi... :)

aaa nasıl yani hamile raporu götürünce 1.5 saat erken mi bitiyor mesai..ben bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…