- 10 Ekim 2014
- 341
- 264
- 158
- 46
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.301
Günaydıın kızlaar , ben de buradayım. dün gece moralim bozuldu, ağladım , bugün iyi olmaya çalışıyorum, sabah eşim baktı baktı senin gözlerin şişmiş dedi, ağladığım için olduğunu bile farketmedi. Ben de söylemedim. Öyle bir içim daraldı - hamilelik psikolojisi mi acaba....
günde molalar hariç 7,5 saatten fazla çalışamıyor hamileler yeni yasaya göre. ben de 2 gün izinli ama 5 gün on saat çalışılan bi yerde çalışıyorum. bu yüzden şimdi 1,5 saat az çalışuıyorum diğerlerindenaaa nasıl yani hamile raporu götürünce 1.5 saat erken mi bitiyor mesai..ben bilmiyordum
Bizde Cumartesi Pazar Çalışmıyoruz hafta içi 9 saat çalışıyoruz. :) İnsan kaynaklarına gidip beni 7,5 saatten fazla çalıştıramıyormuşsunuz günde 1,5 saat izin vereceksiniz bana dedim :))))) onlarda tamam o zaman kalan saatlerini tamamlamak için Cumartesi gelip çalışabilirsin dediler. (Çünkü yasaya göre haftalık 45 saat tamamlanması gerekiyormuş) :))) Öyle dediklerinden sonra tamam tamam ben hafta içi herkes gibi çalışırım dedim sıyrıldım aradan :) Hükümetin halktan yana birşey yaptığı nerede görülmüş ki?????günde molalar hariç 7,5 saatten fazla çalışamıyor hamileler yeni yasaya göre. ben de 2 gün izinli ama 5 gün on saat çalışılan bi yerde çalışıyorum. bu yüzden şimdi 1,5 saat az çalışuıyorum diğerlerinden
Ayy çok erken değilmi yaaaBenim karnim catlamaya baslamiscok kotu oldum su an beyaz bir leke farkettim sonra bi tane daha catliyorum galiba gobegim de cikmaya basladi zaten hic yoktu bnm karnim su an resmen sis duruyor kabarmis sekilde hic mi ic karnim yokmus bnm ;(
aslında bunun hükümetle ilgisi yok. bu işyerinin çalışma prensibine kalmış. örneğin benim işyerim günlük 1,5 saatlik süt iznini de birleştirip haftada bir gün izin olarak ekliyor yani 1 yaşına kadar 3 gün izinli çalışıyoruz. istemese yapmaz 1,5 saat erken çık der çünkü yasa günde 1,5 diyor ama tamamen işyerinin çalşasına ve vicdanına bağlıBizde Cumartesi Pazar Çalışmıyoruz hafta içi 9 saat çalışıyoruz. :) İnsan kaynaklarına gidip beni 7,5 saatten fazla çalıştıramıyormuşsunuz günde 1,5 saat izin vereceksiniz bana dedim :))))) onlarda tamam o zaman kalan saatlerini tamamlamak için Cumartesi gelip çalışabilirsin dediler. (Çünkü yasaya göre haftalık 45 saat tamamlanması gerekiyormuş) :))) Öyle dediklerinden sonra tamam tamam ben hafta içi herkes gibi çalışırım dedim sıyrıldım aradan :) Hükümetin halktan yana birşey yaptığı nerede görülmüş ki?????
ama çatlaklar önce beyaz olmuyo ki benim karnım dünya haritası gibi. önce kırmızı oluyo baya kaşımış da iz kalmış gibi sonra beyazlıyo. yani en azından ben öle hatırlıyorum :)Benim karnim catlamaya baslamiscok kotu oldum su an beyaz bir leke farkettim sonra bi tane daha catliyorum galiba gobegim de cikmaya basladi zaten hic yoktu bnm karnim su an resmen sis duruyor kabarmis sekilde hic mi ic karnim yokmus bnm ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?