♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydıın kızlaar , ben de buradayım. dün gece moralim bozuldu, ağladım , bugün iyi olmaya çalışıyorum, sabah eşim baktı baktı senin gözlerin şişmiş dedi, ağladığım için olduğunu bile farketmedi. Ben de söylemedim. Öyle bir içim daraldı - hamilelik psikolojisi mi acaba....

Eeeee hamilesin hormonlar fena durumda. Bende herşeye alınıyorum ağlayasım geliyo durup dururken normal bu durumlar

ben dün defalarca izlediğim türk filmlerinden birini izledim..bütün film boyunca sürekli ağladım..çok normale gitmiyoruz :) bir de bunun doğum sonrası var..allah yaşatmasın..şimdi duydum..bizim müdürün kızı doğum sonrası sendromuna girmiş..sürekli ağlıyormuş intihrt etmek istiyorum felan diyormuş..allahım hepimizi korusun..iyi düşünelim iyi olsun kızlar ama herşeye hazırlıklı olalım ki göğüslemesi kolay olsun..

Slm Kızlar Salı gününden beri yatak döşek yatıyorum. Bugün ancak işe gelebildim. Malum hamileyiz ilaçta içemiyoruz aman diyim dikkat edin kendinize sıkı sıkı giyinin sürekli C vitamini tüketin ilaç kullanmadan hastalık atlatmak çok zor. :)

Günaydın anne adayları yıl sonu iş yğunluğu nedeniyle giremiyorum hiç geride kaldım sizde nasıl gidiyor hamilelik benim mide bulantılarım çok fena hiç azalmadı kilo da almadım çok şükür.çarşamba günü randevum var ikili test ve ense kalınlığı için aranızda yaptıranlar var mı? sonucunu alanlar varmı?

aaa nasıl yani hamile raporu götürünce 1.5 saat erken mi bitiyor mesai..ben bilmiyordum
günde molalar hariç 7,5 saatten fazla çalışamıyor hamileler yeni yasaya göre. ben de 2 gün izinli ama 5 gün on saat çalışılan bi yerde çalışıyorum. bu yüzden şimdi 1,5 saat az çalışuıyorum diğerlerinden

Gecmis olsun cnm bnde florence nightgale hastanesine gidiyorum memnunum adi ne doktorun gerci sadece doguma geliyorsa tanimiyorumdur ama hastane sartlari donanimli iyi icin rahat olsun​
fatıh durmusoglu doktorum .Kadıkoy sıfa ,academıc ve Florence da dogum yapıyor.Benım durum tehlıjelı oldugu ıcın gerektıgınde kan buluna bılecek bı hastane gerekıyormus.Caddebostan tarafda hastane ben bıldıgım,sımdılık doktorun muayınahanesıne gedıyorum tavsıye uzerıne ,ama nasıl bı doktor bılmıyorum

Kizlar acilll orda olan varsa bi yorum-fikir bekliyorum...
Simdiye kadar hic yasamadim,gobegimin alttarafinda bi agri var siddetli deil ama ara ara dik yuruyemeyecek hale getiren.nedir fikri olan? Acile gitmelimiyim?? Nolur goren okuyan bi sey yazsin???​
doktorunla konus ıstersen canım genelde endol fıtıl yazıyorlar .Benım 11 haftama gırdıgınde basladı dedıgın bolgede agrım ama sıddetlı oluyordu oturamayacak kadar .Arkasından da kahve akıntı 1 hafta sonrasında da pembe kanamam geldı.Doktor bu haftalarda rahım buyuyor baskı yapıyor falan demıstı

bugü kontrole gittim bebişi gösterdi doktor yatıyodu valla rahat rahat maşallah :) kızım da kocam da çok uykucudur bi uykucu daha geliyo dedim. ama tabi cinsiyet için daha erken nub diye bişey duymuştum ama malesef anlayamadım. ve foto makinası da yokmuş veremedi fotoğraf. hep kız istiyodum ama gördüğümden beri hep erkek hissediyorum :) ay pek datluydu yaaa :)

Bizde Cumartesi Pazar Çalışmıyoruz hafta içi 9 saat çalışıyoruz. :) İnsan kaynaklarına gidip beni 7,5 saatten fazla çalıştıramıyormuşsunuz günde 1,5 saat izin vereceksiniz bana dedim :))))) onlarda tamam o zaman kalan saatlerini tamamlamak için Cumartesi gelip çalışabilirsin dediler. (Çünkü yasaya göre haftalık 45 saat tamamlanması gerekiyormuş) :))) Öyle dediklerinden sonra tamam tamam ben hafta içi herkes gibi çalışırım dedim sıyrıldım aradan :) Hükümetin halktan yana birşey yaptığı nerede görülmüş ki?????

Benim karnim catlamaya baslamis cok kotu oldum su an beyaz bir leke farkettim sonra bi tane daha catliyorum galiba gobegim de cikmaya basladi zaten hic yoktu bnm karnim su an resmen sis duruyor kabarmis sekilde hic mi ic karnim yokmus bnm ;(

Benim karnim catlamaya baslamis cok kotu oldum su an beyaz bir leke farkettim sonra bi tane daha catliyorum galiba gobegim de cikmaya basladi zaten hic yoktu bnm karnim su an resmen sis duruyor kabarmis sekilde hic mi ic karnim yokmus bnm ;(
Ayy çok erken değilmi yaaa Eminmisin?

aslında bunun hükümetle ilgisi yok. bu işyerinin çalışma prensibine kalmış. örneğin benim işyerim günlük 1,5 saatlik süt iznini de birleştirip haftada bir gün izin olarak ekliyor yani 1 yaşına kadar 3 gün izinli çalışıyoruz. istemese yapmaz 1,5 saat erken çık der çünkü yasa günde 1,5 diyor ama tamamen işyerinin çalşasına ve vicdanına bağlı

ama çatlaklar önce beyaz olmuyo ki benim karnım dünya haritası gibi. önce kırmızı oluyo baya kaşımış da iz kalmış gibi sonra beyazlıyo. yani en azından ben öle hatırlıyorum :)

maalesef ben de erken saniyordum ama iki tane beyaz lekeyi gorunce gercek oldugunu anladim moralim cok bozuldu tuhaf bi duygu
Ayy çok erken değilmi yaaa Eminmisin?​

Bilmiyorum baslangic halini ama gobegimde iki yerde beyaz leke cikmis
ama çatlaklar önce beyaz olmuyo ki benim karnım dünya haritası gibi. önce kırmızı oluyo baya kaşımış da iz kalmış gibi sonra beyazlıyo. yani en azından ben öle hatırlıyorum :)​

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.yazdiktan sonra artti agrim.arkadasimin kardesi saglikci ona sorduk.agrilarin araligi ve kanamali olup olmamasi onemliymis.coksukur kanama yoktu ve tavsiyesine uyup su icip sol yanina yattim ayaklarimada sicak su torbasi koydum 15 dk ya gecti sukur.sanirim yorgunluktan ama ilk kez olunca korktum.ins tekrarlamaz

selam guzel hamişler ben dayanamadım bugun acilde aldım soluğu :) daha iki hafta vardı kontrolume sansıma acildeki doktorda kendi doktorum cıktı :) telaslı anne adayı gel bakalım diye bi guzel payladı beni :) minigim annesi gibi uykucu olacak pek bi guzel yatıyodu valla rahatı yerinde tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…