- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.741
Hayrli olsn cnm negzel cinsiyet de ogrenmssn:) bana da doktr 11. Haftada buyuk ihtimalle erkek dedi ama bgn daha kesn biseyler soyleyebilir sanrm:)Selam kızlar gecen cuma ikili test icin gittim ultrasonda hersey normal cikti cok sükür sonuclarda bu cuma cikicak 11+2 de olmama ragmen doktor oglun olcak dedi sok oldum bu kadar erken beklemiyordum:) @denizkızı esra benide listeye eklermisin lütfen bu arada bebislerine isim düsünen oldum ben ailemle paylastim anem direk fırat olucak konu kapandi dedi:)esimde annemi kirmak istemiyor tabi bende
Tesekkur ederim canim insallah bugün senin bebisinin cinsiyetide kesinlesir gerci erkek cabuk belli eder sonuc degismez zannimca hayirlidi olsun:) bu arada gecmis olsun burun bantlari tikanikliga cok iyi geliyo diye duymustum ama hamileyken kullanilir mi bilmiyorumHayrli olsn cnm negzel cinsiyet de ogrenmssn:) bana da doktr 11. Haftada buyuk ihtimalle erkek dedi ama bgn daha kesn biseyler soyleyebilir sanrm:)
Tesekkur ederim canim insallah bugün senin bebisinin cinsiyetide kesinlesir gerci erkek cabuk belli eder sonuc degismez zannimca hayirlidi olsun:) bu arada gecmis olsun burun bantlari tikanikliga cok iyi geliyo diye duymustum ama hamileyken kullanilir mi bilmiyorum
Ultrasonu dikkate alacakmisiz canim olmasi gereken oymus tibben :)Herkese selamm :)
Haftasonu cok giremiyorum. Simdi goz gezdiriyorum siteye.
Benim sat a gore suan takvimde gozuktugu gibi yani 7. Hafta 3. Gun olmali. Ama ultrasonda 6. Hafta 3. Gun yaziyordu.
Neyi baz alacagim bilginiz var mi?
Gecmis olsun canim bende gribim maalesef ama ilac kullanmadim isyeri hekimimiz hamilesin ilac veremem dedi baska cozumler denemeye calisiyorum kendimce nane limon felanGunaydn kizlar. Haftaya kendime tatil vereeek basladim:) tabi guluo gini gozuksem de keyfimden deil hastaliktan surundugun icn gidemedim isesanrm 4 yillk calsma hayatmda ilk kz ise gidemedigim zamanlar bnlar oldu. Idare de sokta henuz hamile oldugumu ve ilac kullanamadgmi bilmiolar tbi. Esim hapsirio ben hapsiriorm cok fenalardayiz herkeslere guizel bi hafta diliorm aman kendnze ve bebislerinize iyi bakin:)
Yazdim cnm :))Selam kızlar gecen cuma ikili test icin gittim ultrasonda hersey normal cikti cok sükür sonuclarda bu cuma cikicak 11+2 de olmama ragmen doktor oglun olcak dedi sok oldum bu kadar erken beklemiyordum:) @denizkızı esra benide listeye eklermisin lütfen bu arada bebislerine isim düsünen oldum ben ailemle paylastim anem direk fırat olucak konu kapandi dedi:)esimde annemi kirmak istemiyor tabi bende
Benide benide ekleyin erkek dedi dr.Bebişlerimizin cinsiyetleri
BBD ERKEK
@isiris ERKEK
superisi_sinope KIZ
@denizkizi_esra ERKEK
monga ERKEK
N nes_han ERKEK
SirriEyvan KIZ
elifeva KIZ
N nickitam ERKEK
Tebrik ederim canim...KıZlar cinsiyetimiz velli oldu hayırlısıyla bir oğluşum olacak inşallah. Darısı merak edenlere.
Benide benide ekleyin erkek dedi dr.
Gecms olsn cnm mevsim olarak cok musait sanrm hastalik icn. Ama bn bu sekilde hic uykumu alamiorum bgn gene bi kbb uzmanina gidicem. B kategorsnde onerebilecegj biseyler isticem cnku dedign gbi dogal seylerle halletmeye calsiorm ama bana msn demio geceleri kalkip agliyorum artik bunaldigimdan. Ders de anlatamiyorum bogaz agrisindan. Nolcak bu sekilde bilmiyorum. Her zaman mucize dedigm zencefil bile anlik rahatlatio sadece. O da azicik. Ona da sukur tabi.Gecmis olsun canim bende gribim maalesef ama ilac kullanmadim isyeri hekimimiz hamilesin ilac veremem dedi baska cozumler denemeye calisiyorum kendimce nane limon felan
Masallah canm. Biz de dun ogrenicz diye cok heveslendik doktor da epey ugasti gormek icn ama bildign yuzusyu yatiodu sipa ve durtmemize ragmen gostermedi hic bisey:)) iki hafta snrasi icn tkrar cagrdi doktor o zamana kaldi sanrm ama cook merk ediodukk.KıZlar cinsiyetimiz velli oldu hayırlısıyla bir oğluşum olacak inşallah. Darısı merak edenlere.
Kizlar ben dun denedik bu bandi ama burnum o kdr acidiki cikartmak zornda kaldim gece yatamadm o seklde. Cikarttiktan snra da epey agri yapti nedense.Burun bandi evet cok iyi geliyor.ama bence zararli olacak biseyi yok.cunku tekmantigi sert bi bant burun kanatlarini acik tutuyor.ilac falan solumuyoruz
Bu arada doktor gene erkek oldgnu dusunuyorum ama pozisyonundan dolayi su an ner bir sey soylemem mumkun deil dedi. Bi dahaki kontrole kaldi geneTesekkur ederim canim insallah bugün senin bebisinin cinsiyetide kesinlesir gerci erkek cabuk belli eder sonuc degismez zannimca hayirlidi olsun:) bu arada gecmis olsun burun bantlari tikanikliga cok iyi geliyo diye duymustum ama hamileyken kullanilir mi bilmiyorum
inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin canım öncelik tabiki sağlıklı olması ama cinsiyetini bilip ona göre sevmekte güzelmişMasallah canm. Biz de dun ogrenicz diye cok heveslendik doktor da epey ugasti gormek icn ama bildign yuzusyu yatiodu sipa ve durtmemize ragmen gostermedi hic bisey:)) iki hafta snrasi icn tkrar cagrdi doktor o zamana kaldi sanrm ama cook merk ediodukk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?