♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Merhaba arkadaşım hamilelik takvimin hala görünmüyor. Bizde görünen hamilelik takvimi ekle kısmına tıklayıp orada yazanları yaparsan olacaktır. Hayırlı pazarlarr

Merhaba arkadaşım hamilelik takvimin hala görünmüyor. Bizde görünen hamilelik takvimi ekle kısmına tıklayıp orada yazanları yaparsan olacaktır. Hayırlı pazarlarr
Tmn canım yapacağım insalllah ama telefondan giriyorum sanırım o yüzden olmuyo pc den girince yaparım artık her kese iyi pazarlaaaaaarrrr bu arada

kızlar selam

ya fiyatı çok uygun , bu siteden emzirme sütyeni fln aldım , piyasaya göre baya uygun fiyatlar. sizce alsam mı ? doğum nisanda çok beğendim bunu , bir fikir verseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarr
yeni haftaya grip başladım boğazım felaket şiş doktor antibiyotik ve parol verdi kadın doğumcuma sordum kullanabilirsin dedi ama işte kullanmak gelmiyor içimden bitkisel olarak çabuk iyileşebileceğim bi yöntem varmı bildiğiniz

aynı durumdayız canım geçmiş olsun persembe gecesi bi üşüttüm o gunden beri yutkunurken bogazım acıyor sesim gitti ve arada bi kuru kuru oksuruyorum dun annemle konuyodum birisine sinirlendim onu anlatıyorken hararetli olarak birden bi gıcık tuttu tıkandım resmen oksurmekten nefes alamadım cok kotu oldum ama hamileyim diye doktorada gitmedim pastille felan geçiştirmeye çalıştım gecmedi bugun mecbur gitcem doktora kendi kadın dogum doktorum deil tabi ama onada sorarım kullanmadan once ilacları.

tüm belirtilerimiz tamamen aynıymış sanada çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun kızlar ...Kendinize dikkat edin. Ben de gaz sıkıntısından uyuyamadım yine gece...bugün de uykusuzum.

Herkese selamm :)
Haftasonu cok giremiyorum. Simdi goz gezdiriyorum siteye.

Benim sat a gore suan takvimde gozuktugu gibi yani 7. Hafta 3. Gun olmali. Ama ultrasonda 6. Hafta 3. Gun yaziyordu.
Neyi baz alacagim bilginiz var mi?

Gunaydn kizlar. Haftaya kendime tatil vereeek basladim:) tabi guluo gini gozuksem de keyfimden deil hastaliktan surundugun icn gidemedim ise sanrm 4 yillk calsma hayatmda ilk kz ise gidemedigim zamanlar bnlar oldu. Idare de sokta henuz hamile oldugumu ve ilac kullanamadgmi bilmiolar tbi. Esim hapsirio ben hapsiriorm cok fenalardayiz herkeslere guizel bi hafta diliorm aman kendnze ve bebislerinize iyi bakin:)

günaydın bende henüz öğrenmedim cinsiyetini zeytinburnu avrasya hospital a gidiyorum be dr.istepan suna çok iyi ilgili ve güler yüzlü bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
İyi günler Zeytinburnu bana baya uzak ben avcıalr beylikdüzü civarı arıyorum Avcılar Hospitaldan memnun olan varmı kızlar yada bu civarlarda önereceğiniz başka bir hastane ?

Merhaba bende aranıza yeni katıldım.istanbul Anadolu- central hospital a gidiyorum.cinsiyeti Öğrenmek için sabırsızlanıyorum cumartesi ikili testim var orda gözükür mü acaba ?

Selam kızlar gecen cuma ikili test icin gittim ultrasonda hersey normal cikti cok sükür sonuclarda bu cuma cikicak 11+2 de olmama ragmen doktor oglun olcak dedi sok oldum bu kadar erken beklemiyordum:) @denizkızı esra benide listeye eklermisin lütfen bu arada bebislerine isim düsünen oldum ben ailemle paylastim anem direk fırat olucak konu kapandi dedi:)esimde annemi kirmak istemiyor tabi bende

Reactions: BBD
Günaydın güzel günler olsun güzel haberler alın inşallah . Bu gün belkş cinsiyet öğreniriz hayırlısı.
Gunaydn cnm. Bugn ben de gidiyorum doktora. Insallah cok guzel haberlerle doneriz:) bu arada asiri asiri beni uyutmayacak derecede burun tikanikligim var. bunn icn kadn dogm uzm. Sprey falan yazabilr mi yoksa tekrar kbb dr. Na mi gitmem gerekecek? Son gittigm kbb dr. U hicbisey yazamam demisti ama b kategorisine giren spreer varms. Uykusuzluk da ilac kadar zararlidir kanimca. Zombi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…