♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Nasilsiniz kizlar hal keyf ne durumda herkeste cinsiyet telasesi görüyorum masallah . Hep böyle güzel heyecanlar yasarsiniz inşallah . Ya kızlar benim hamilelik takvimin yorumlarımin altinda gorunuyormu ?

Buarada hamilelik yorumun yok Cnm görünmüyor

Biraz kasik agrim oluyor arada ama onun dışında iyiyim şükür sen nasılsın Cnm evet ssorma cinsiyet merakını ben korukledim sanırım herkesi daha da bir meraklandirdim habire cinsiyetle ilgili konuşa konuşa isin kotu yani da en son ben ogrenicem gibi ama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda ggeç öğrenelim

Slm Kızlar Cinsiyetini öğrenmedim bende henüz ama hep kız hissediyorum sizin içinizden ne geçiyor ?
Birde Özele Gidenler hangi hastaneleri tercih ettiniz memnun olanlar yazarsa sevinirim avrupa yakasındayım.

Slm Kızlar Cinsiyetini öğrenmedim bende henüz ama hep kız hissediyorum sizin içinizden ne geçiyor ?
Birde Özele Gidenler hangi hastaneleri tercih ettiniz memnun olanlar yazarsa sevinirim avrupa yakasındayım.
günaydın bende henüz öğrenmedim cinsiyetini zeytinburnu avrasya hospital a gidiyorum be dr.istepan suna çok iyi ilgili ve güler yüzlü bir doktor kesinlikle tavsiye ederim

Nasilsiniz kizlar hal keyf ne durumda herkeste cinsiyet telasesi görüyorum masallah . Hep böyle güzel heyecanlar yasarsiniz inşallah . Ya kızlar benim hamilelik takvimin yorumlarımin altinda gorunuyormu ?
Takvimin yok canım:) İyyiz sağol İnşallah bebişler de iyidir malum daha hiç bir şey hissedemiyorum...Ama 1-2 haftaya hissedebilirmişiz kızlar 4,5 - 5 aylık gibi...

Ay hayat telasindan forumdan ayri kaldim kizlar:) gunaydn yorumlarina iyi geceler diyerek cevap verip uykuya dalayim en iyisi:) misil uykular:)

İlk günaydın yine benden galiba günaydınlar cici hamişler. Hayırlı günler. Haftasonunu uzaktaki annesinde geçirecek olanlar günaydın . Gece yine uyuyamadım diyenler sizede günaydın. Akıntısının rengine karar veremeyenler ve bitsin artık şu aylar doğsun miniğim artık diyenler sizede günaydın. Hayırlosıyla kucaklayalım benişlerimizi. Ve olmayan arkadaşlarımıza olup kaybeden arkadaşlarımızada rabbim en kosa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Reactions: BBD
merhaba kızlar uzun zaman oldu foruma girmeyeli şimdi tekrar bebek bekliyorum yine burda olmak istedim ikinci gebeliğim ama sanki ilk gebelik gibi meraklıyım ve çok kötü grip olmuş durumdayım

merhaba kızlar uzun zaman oldu foruma girmeyeli şimdi tekrar bebek bekliyorum yine burda olmak istedim ikinci gebeliğim ama sanki ilk gebelik gibi meraklıyım ve çok kötü grip olmuş durumdayım
Merhaba hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi. Çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda şifa dilerim.

görünmüyor canım kişisel bilgilerine gir ordan muhtemel dogum tarihi kısmını doldur kaydet ondan sonra görünür

Kızlar bugün doktora gittim .Tam benim sıramda acil doğum çıktı tam 1,5 saatten fazla bekledim. Doktor geldiğinde beklemekten haşat olmuştum... Neyse ki bebişim iyiymiş, gelişimi normalmiş ama cinsiyetini göstermedi maalesef... artık 1 ay daha merak edeceğiz...Olsun varsın. Bebiş iyi olsun da bekleriz...

Gunaydn kizlaar. Bir trlu iyilesemedm hamileligi ogrendigmden beri hep bi burun tikanikligi. Snrasnda bogaz agrisi hapsirma ve hoop her sey basa donuyor nasil gececek bu dokuz ay

Gunaydn kizlaar. Bir trlu iyilesemedm hamileligi ogrendigmden beri hep bi burun tikanikligi. Snrasnda bogaz agrisi hapsirma ve hoop her sey basa donuyor nasil gececek bu dokuz ay
geçmiş olsun canım dikkat et kendine. benim de burun tıkanıklığım geçmedi ne zamandır.

Günaydıın, geçmiş olsun canım, ayaklarını sıcak tut, bol su iç...

Herkese iyi geceler cevaplayan hamisler teşekkürler ben hamilelik takvimini yaptimda demek olmamış bir daha yapayim acaba benmi goremiyorum diye size sorayim dedim cinsiyeti geç ogreneceklerden biride benim neyse sağlık olsun insallah Allah herkese gonlundekini nasip etsin saglikli sihhatli oh oh ne güzel forum bir ay onceki sıkıntılı hallerden kurtulmuş artık guzrl haberler almaya baslamisiz daim olsun ınşallah H hsnoya sanırım senin de tansiyonun düşük ve sersemligin vardi benim gibi ne yaptin nasil oldun canim atlatmisindir ınşallah herkese güzel haberler almanız dilegimle opuyorjm kizlar yureginizin sahibine emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…