- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.701
İnşallah canım hepimiz için. Takvim görünmüyorNasilsiniz kizlar hal keyf ne durumda herkeste cinsiyet telasesi görüyorum masallah . Hep böyle güzel heyecanlar yasarsiniz inşallah . Ya kızlar benim hamilelik takvimin yorumlarımin altinda gorunuyormu ?
Nasilsiniz kizlar hal keyf ne durumda herkeste cinsiyet telasesi görüyorum masallah . Hep böyle güzel heyecanlar yasarsiniz inşallah . Ya kızlar benim hamilelik takvimin yorumlarımin altinda gorunuyormu ?
günaydın bende henüz öğrenmedim cinsiyetini zeytinburnu avrasya hospital a gidiyorum be dr.istepan suna çok iyi ilgili ve güler yüzlü bir doktor kesinlikle tavsiye ederimSlm Kızlar Cinsiyetini öğrenmedim bende henüz ama hep kız hissediyorum sizin içinizden ne geçiyor ?
Birde Özele Gidenler hangi hastaneleri tercih ettiniz memnun olanlar yazarsa sevinirim avrupa yakasındayım.
Takvimin yok canım:) İyyiz sağol İnşallah bebişler de iyidir malum daha hiç bir şey hissedemiyorum...Ama 1-2 haftaya hissedebilirmişiz kızlar 4,5 - 5 aylık gibi...Nasilsiniz kizlar hal keyf ne durumda herkeste cinsiyet telasesi görüyorum masallah . Hep böyle güzel heyecanlar yasarsiniz inşallah . Ya kızlar benim hamilelik takvimin yorumlarımin altinda gorunuyormu ?
Merhaba hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi. Çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda şifa dilerim.merhaba kızlar uzun zaman oldu foruma girmeyeli şimdi tekrar bebek bekliyorum yine burda olmak istedim ikinci gebeliğim ama sanki ilk gebelik gibi meraklıyım ve çok kötü grip olmuş durumdayım
Nasilsiniz kizlar hal keyf ne durumda herkeste cinsiyet telasesi görüyorum masallah . Hep böyle güzel heyecanlar yasarsiniz inşallah . Ya kızlar benim hamilelik takvimin yorumlarımin altinda gorunuyormu ?
geçmiş olsun canım dikkat et kendine. benim de burun tıkanıklığım geçmedi ne zamandır.Gunaydn kizlaar. Bir trlu iyilesemedm hamileligi ogrendigmden beri hep bi burun tikanikligi. Snrasnda bogaz agrisi hapsirma ve hoop her sey basa donuyornasil gececek bu dokuz ay
Geçmiş olsun canim.Gunaydn kizlaar. Bir trlu iyilesemedm hamileligi ogrendigmden beri hep bi burun tikanikligi. Snrasnda bogaz agrisi hapsirma ve hoop her sey basa donuyornasil gececek bu dokuz ay
Günaydıın, geçmiş olsun canım, ayaklarını sıcak tut, bol su iç...Gunaydn kizlaar. Bir trlu iyilesemedm hamileligi ogrendigmden beri hep bi burun tikanikligi. Snrasnda bogaz agrisi hapsirma ve hoop her sey basa donuyornasil gececek bu dokuz ay
He cnm dikkat etmeye calisiyorum tskkurler:) sanirim tek ise yarayan sey bnm icin su an zencefilGünaydıın, geçmiş olsun canım, ayaklarını sıcak tut, bol su iç...
Teskkrler cnm:)Geçmiş olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?