♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Amin canm. Once saglik gerisi teferruat tabiki:)

PrimaBella, Gebelerin hassasiyeti düşünülerek hazırlanmış yenilikçi, güvenli, kullanımı kolay, etkinliği klinik çalışmalarla dünya genelinde ispatlanmış, FDA ve Sağlık Bakanlığından onayı ve kaydı olan transdermal nöromodülasyon cihazıdır. Doğru kullanım ile ortalama max. 20 dk içinde bulantı ve kusma şikayetini hiç bir yan etki olmadan gidermektedir.
Sadece eczanelerde satılmaktadır ve fiyatı sadece 250 TL'dir.

Canim gece burnum cok tikandi agzimdan nefes almaya calistim oda beni cok zorladi kac defa uyandim ve ise gitmedim bugun saglik ocagina gittim antibiotik ve parol yazdi hamilelerin kullanabilecegi ilaclar dedi ins hemen gecer hepsini kullanmak istemiyorum vucuda kimyasal madde giriyor sonucta

izmir de önerilebileceğiniz doktor veya hastane varmıdır acaba anne adayları :)
canım ben şıan buca kadın doğum hast de hatice burcu çınar hanım a gidiyorum.gayet memnunum.hastaneyi sevmesem de doktorum gayet ilgili ve güleryüzlü.ama doğumu özelde basmane şifa hast de mine genç hanımda düşünüyorum nasipse.son 3ayda ona gidicem inşallah.

Bakalım canım tahminin tutacak mı...Ah çok merak ediyorum ...Miyom ne alemde canım bir sıkıntın yok İnşallah?_
Çok şükür bir sıkıntı yok görünürde dr a sorunca boşver unut miyomu diyor. Sen 35. Haftalara gelmeye bak hallederiz inşallah diyor ama şimdilik bana bir sıkıntısı yok ama geçen başka bir dr a gittim annemlerin yanındaydım onlarda görsün istesim istanbulda orada ölçtü 8,5 cö desi ben galiba 5,5-6 gibi başlamıştım. Senin de iyidir umarım sıkıntı yaratmak hiç birinizede atlatırız bu günleri sağlıcakla

Canm benimki de 9.5 cm olmuş ama sanırım büyümesi yavaşladı... İnşallah canım benim doktor da öyle diyor, 19.haftanda bir daha iyice bakacağız diyor.. Umarım bir sorun bir sıkıntı olmaz bize tek dileğim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklamamız canım...

Cnm bn kbb uzmanina gittm. Muhtemelen hamilelige bagli alerjik tinitin var sedi gene. Bu aefer iltihap da varms ama zatn bogazm fln cok agrio. Bana da antibiyotik yazdi bir de vitamin versi ama bn ztn decavit kullaniyorum die almadm vitamini. Antibiyotige basladm, bakalim, insallah bebislerimz korunuyodur orda.

Walla acayp merk ediorumm artk kizim ya da oglm die sevip bi de isim uzerine yogunlasmak istiorum:) hayrlisi artik iki hafta snraya insallah:)
Ay ben de öyleyim ya eşim de ben de merak içindeyiz . Cumartesi kontrolüm var öğrenirim umarım :) Senin de az kalmış canım öğrenirsin artık :)

Günaydın kızlar bu arada oğlumun ismi "Çağkan" olacak nasip olursa. Benim ismim "Çağda" eşimin "Hakan" ikimizin birleşimi anlamıda : dinamik çalışkan . erkek olursa ismi vardı ama kız olursa hiç bulamamıştık demekki erkek olacağı içinmiş .

Kızlar bu arada kaç gündür burun damarlarım sanki soğukta nefes alıyormuşum gibi ağrıyordu ve galiba gecen gece kanamış sabah burnunda kan vardı. Sebebi meğer hamilelik günlüğümdeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…