- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.761
Amin canm. Once saglik gerisi teferruat tabiki:)inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin canım öncelik tabiki sağlıklı olması ama cinsiyetini bilip ona göre sevmekte güzelmiş
Teşekkürler kızlar inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin öncelikle inşallah @yangtze @superisi_sinope
Canim gece burnum cok tikandi agzimdan nefes almaya calistim oda beni cok zorladi kac defa uyandim ve ise gitmedim bugun saglik ocagina gittim antibiotik ve parol yazdi hamilelerin kullanabilecegi ilaclar dedi ins hemen gecer hepsini kullanmak istemiyorum vucuda kimyasal madde giriyor sonuctaGecms olsn cnm mevsim olarak cok musait sanrm hastalik icn. Ama bn bu sekilde hic uykumu alamiorum bgn gene bi kbb uzmanina gidicem. B kategorsnde onerebilecegj biseyler isticem cnku dedign gbi dogal seylerle halletmeye calsiorm ama bana msn demio geceleri kalkip agliyorum artik bunaldigimdan. Ders de anlatamiyorum bogaz agrisindan. Nolcak bu sekilde bilmiyorum. Her zaman mucize dedigm zencefil bile anlik rahatlatio sadece. O da azicik. Ona da sukur tabi.
canım ben şıan buca kadın doğum hast de hatice burcu çınar hanım a gidiyorum.gayet memnunum.hastaneyi sevmesem de doktorum gayet ilgili ve güleryüzlü.ama doğumu özelde basmane şifa hast de mine genç hanımda düşünüyorum nasipse.son 3ayda ona gidicem inşallah.izmir de önerilebileceğiniz doktor veya hastane varmıdır acaba anne adayları :)
Canım çok tebrik ederim! :) Bizimki neden göstermedi cinsiyetini yaa çok merak ediyorum ama olmaz ki böyle...KıZlar cinsiyetimiz velli oldu hayırlısıyla bir oğluşum olacak inşallah. Darısı merak edenlere.
Gostermiyorsa. Kiz derler canim ama bellide olmaz tabi hepimiz hayirlisiyla kucaklayalim insallah evlatlarimizi.Canım çok tebrik ederim! :) Bizimki neden göstermedi cinsiyetini yaa çok merak ediyorum ama olmaz ki böyle...
Bakalım canım tahminin tutacak mı...Ah çok merak ediyorum ...Miyom ne alemde canım bir sıkıntın yok İnşallah?_Gostermiyorsa. Kiz derler canim ama bellide olmaz tabi hepimiz hayirlisiyla kucaklayalim insallah evlatlarimizi.
Çok şükür bir sıkıntı yok görünürde dr a sorunca boşver unut miyomu diyor. Sen 35. Haftalara gelmeye bak hallederiz inşallah diyor ama şimdilik bana bir sıkıntısı yok ama geçen başka bir dr a gittim annemlerin yanındaydım onlarda görsün istesim istanbulda orada ölçtü 8,5 cö desi ben galiba 5,5-6 gibi başlamıştım. Senin de iyidir umarım sıkıntı yaratmak hiç birinizede atlatırız bu günleri sağlıcaklaBakalım canım tahminin tutacak mı...Ah çok merak ediyorum ...Miyom ne alemde canım bir sıkıntın yok İnşallah?_
Canm benimki de 9.5 cm olmuş ama sanırım büyümesi yavaşladı... İnşallah canım benim doktor da öyle diyor, 19.haftanda bir daha iyice bakacağız diyor.. Umarım bir sorun bir sıkıntı olmaz bize tek dileğim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklamamız canım...Çok şükür bir sıkıntı yok görünürde dr a sorunca boşver unut miyomu diyor. Sen 35. Haftalara gelmeye bak hallederiz inşallah diyor ama şimdilik bana bir sıkıntısı yok ama geçen başka bir dr a gittim annemlerin yanındaydım onlarda görsün istesim istanbulda orada ölçtü 8,5 cö desi ben galiba 5,5-6 gibi başlamıştım. Senin de iyidir umarım sıkıntı yaratmak hiç birinizede atlatırız bu günleri sağlıcakla
Canim tebrik ederim oğluşun olucak desene :)Benide benide ekleyin erkek dedi dr.
Ah ah insan çok merak ediyo ama yaa . E kısa zamanda öğrenirsin canım umarım :)Bu arada doktor gene erkek oldgnu dusunuyorum ama pozisyonundan dolayi su an ner bir sey soylemem mumkun deil dedi. Bi dahaki kontrole kaldi gene
Teşekkürederim çok. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanim tebrik ederim oğluşun olucak desene :)
Walla acayp merk ediorumm artk kizim ya da oglm die sevip bi de isim uzerine yogunlasmak istiorum:) hayrlisi artik iki hafta snraya insallah:)Ah ah insan çok merak ediyo ama yaa . E kısa zamanda öğrenirsin canım umarım :)
Cnm bn kbb uzmanina gittm. Muhtemelen hamilelige bagli alerjik tinitin var sedi gene. Bu aefer iltihap da varms ama zatn bogazm fln cok agrio. Bana da antibiyotik yazdi bir de vitamin versi ama bn ztn decavit kullaniyorum die almadm vitamini. Antibiyotige basladm, bakalim, insallah bebislerimz korunuyodur orda.Canim gece burnum cok tikandi agzimdan nefes almaya calistim oda beni cok zorladi kac defa uyandim ve ise gitmedim bugun saglik ocagina gittim antibiotik ve parol yazdi hamilelerin kullanabilecegi ilaclar dedi ins hemen gecer hepsini kullanmak istemiyorum vucuda kimyasal madde giriyor sonucta
Ay ben de öyleyim ya eşim de ben de merak içindeyiz . Cumartesi kontrolüm var öğrenirim umarım :) Senin de az kalmış canım öğrenirsin artık :)Walla acayp merk ediorumm artk kizim ya da oglm die sevip bi de isim uzerine yogunlasmak istiorum:) hayrlisi artik iki hafta snraya insallah:)
Amin canım sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı :)Teşekkürederim çok. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bi tahmininiz var mi peki?:)Ay ben de öyleyim ya eşim de ben de merak içindeyiz . Cumartesi kontrolüm var öğrenirim umarım :) Senin de az kalmış canım öğrenirsin artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?