- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.801
Hayırlısı olsun canım. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Son anda bende katıldım aranıza hamile olduğumu dün öğrendim ama henüz kadın doğum doktoruna gitmedim
Son anda bende katıldım aranıza hamile olduğumu dün öğrendim ama henüz kadın doğum doktoruna gitmedim
Selam annisler :)
Bugun kontrolumuze gittik cok sukur hersey yolunda fakat oncelikle sunu soylemek istiyorum umarim bir daha bu sayfada "bebegimin kalbi durdu" haberi paylasilmaz yani rabbim kimseye bunu yasatmaz cunku o kdr cok etkilenmisimki ultrasona girdik o an oyle bir dua ettimki allahim insallah bebegimin kalbi atiyordur dedim o anki korkumu anlatamam cinsiyetimiz kesinlesti artik %100 erkek :) ve de bebisimizi 4 boyutlu ultrasonda gosterdi ellerini ayaklarini oynatiyor keyfi yerindeydi kilosu boyu haftasi hepsi normal cikti masallah :)) bu arada biz daha bisey demeden ve de doktorumuz bize sormadan 4lu test icin bizi kan almaya yonlendirdi allahtan 60 lira odedik sonuc 1 hafta snra cikicakmis da sasirdigim konu o haftalara kadar geldikmi ben daha gec saniyordum birde detayli ultrason istedi bi doktora yonlendirdi bizi ocagin 10na kdr yaptirmamiz gerekiyormus yani yavas yavas testlerin bi kismini atlatioz sanirim zaman cok cabuk geciyor :)))
Kısmet, bakalım minişin gösterecek mi:) Ben de merakla bekliyorum:=)Bizim doktor cuma günü soylemezse bende senin gibi yilbasina merakla girecegim.
Hayırlı olsun:)Son anda bende katıldım aranıza hamile olduğumu dün öğrendim ama henüz kadın doğum doktoruna gitmedim
canım benim de mide kötü - doktor talcid şurup verdi - bir zararı yokmuş mide yandıkça kullanıyorum.Ben de henüz cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim:/insan yine de merak ediyor canımarkadaşlar benim bir de reflüm vardı,sanırım hamilelikle beraber boğazımı ciddi anlamda tahriş etti,kuru öksürük başladı:/ne zormuş annelik şimdiden belli ediyor kendini bir de tansiyonlarınız nasıl?nabzınız?çarpıntı yaşayan var mı?
Maşallah canım:) Acaba bu 4 lü test nedir bizim doktor hiç bahsetmedi? En son bir 2li test yaptı iyi çıkmış dedi, sonra test mest yapmadı hiç...Şimdi meraklandım. bir randevu mu alsam? Bizim doktor da dut yemiş bülbül gibi sormazsan hiç konuşmuyor..Selam annisler :)
Bugun kontrolumuze gittik cok sukur hersey yolunda fakat oncelikle sunu soylemek istiyorum umarim bir daha bu sayfada "bebegimin kalbi durdu" haberi paylasilmaz yani rabbim kimseye bunu yasatmaz cunku o kdr cok etkilenmisimki ultrasona girdik o an oyle bir dua ettimki allahim insallah bebegimin kalbi atiyordur dedim o anki korkumu anlatamam cinsiyetimiz kesinlesti artik %100 erkek :) ve de bebisimizi 4 boyutlu ultrasonda gosterdi ellerini ayaklarini oynatiyor keyfi yerindeydi kilosu boyu haftasi hepsi normal cikti masallah :)) bu arada biz daha bisey demeden ve de doktorumuz bize sormadan 4lu test icin bizi kan almaya yonlendirdi allahtan 60 lira odedik sonuc 1 hafta snra cikicakmis da sasirdigim konu o haftalara kadar geldikmi ben daha gec saniyordum birde detayli ultrason istedi bi doktora yonlendirdi bizi ocagin 10na kdr yaptirmamiz gerekiyormus yani yavas yavas testlerin bi kismini atlatioz sanirim zaman cok cabuk geciyor :)))
İnşallah atlatiriz bir an önce canım. Dörtlü test yaptirmayip sadece detaylı ultrason yaptirabiliyor muyuz peki?Selam annisler :)
Bugun kontrolumuze gittik cok sukur hersey yolunda fakat oncelikle sunu soylemek istiyorum umarim bir daha bu sayfada "bebegimin kalbi durdu" haberi paylasilmaz yani rabbim kimseye bunu yasatmaz cunku o kdr cok etkilenmisimki ultrasona girdik o an oyle bir dua ettimki allahim insallah bebegimin kalbi atiyordur dedim o anki korkumu anlatamam cinsiyetimiz kesinlesti artik %100 erkek :) ve de bebisimizi 4 boyutlu ultrasonda gosterdi ellerini ayaklarini oynatiyor keyfi yerindeydi kilosu boyu haftasi hepsi normal cikti masallah :)) bu arada biz daha bisey demeden ve de doktorumuz bize sormadan 4lu test icin bizi kan almaya yonlendirdi allahtan 60 lira odedik sonuc 1 hafta snra cikicakmis da sasirdigim konu o haftalara kadar geldikmi ben daha
gec saniyordum birde detayli ultrason istedi bi doktora yonlendirdi bizi ocagin 10na kdr yaptirmamiz
gerekiyormus yani yavas yavas testlerin bi kismini atlatioz sanirim zaman cok cabuk geciyor :)))
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun:)
Benim göbek çıktı baya...Artık belli oluyor. Bazen benim de belim ağrıyor ve de sırtım tatlı tatlı ağrıyor bazen... Yatakta rahat pozisyonu zor buluyorum...Bir de çabuk yoruluyorum sizler de öyle misiniz?Merhaba hamişler. Nasılsınız karnınız büyüdümü iyice . Benimki sizeilmeye başladı. Ve çok fazla sırt ağrım var biraz ayakta durunca sırtım ağrıyor
Merhaba hamişler. Nasılsınız karnınız büyüdümü iyice . Benimki sizeilmeye başladı. Ve çok fazla sırt ağrım var biraz ayakta durunca sırtım ağrıyor
Benim göbek çıktı baya...Artık belli oluyor. Bazen benim de belim ağrıyor ve de sırtım tatlı tatlı ağrıyor bazen... Yatakta rahat pozisyonu zor buluyorum...Bir de çabuk yoruluyorum sizler de öyle misiniz?
Bende pek bisey yok hala. Bi avuç kendim elimle karnimi yoklayinca geliyor. Disardan kimse anlamiyor. Ben karnim top gibi ciksin seviyim, bide tekmelesin istiyorum. :) sirt agrisi bende de var malesef.
Evet kuzum yaa baya değişmiş bir ayda en son gordugumde parmak kadardı şimdi el kadar maşallah :) evet bunlar iyi gunler hamileliğin balayı deniliyor bu orta aylara ilk aylar ve son aylar zor geçiyormuş rabbim yardımcımız olsun cümlemizin :)Sorma o yazılardan bende etkileniyorum. Diğer topicde aksam bi konu konuştular uzun uzun. Sorun yasamis bebeğini kaybetmiş arkadaşlar varmis. Basladim simdi içimde onu kurmaya. Doktora soylesemmi agrilar ondanmi diye
Aynen canım kötü şeyler yazmayında diyemiyoruz sonucta ortak bir sayfa herkes derdini sıkıntısını paylaşıyor ama kimisi gercekten ciddi bir şekilde diğer annleride etkiliyor inş kimsenin bebişine ve kendisine bişey olmaz bundan sonra bizde okumak ya da yazmak zorunda kalmayız canım yine de aklına kötü şeyler getirme öle bişey olsa ağrıların dayanılmaz olurdu sanırım bizimkiler normal suanda arada bir oluyor geçiyor
Annesi büyüyor bebisler. Nerdeyse yolu yariladik inşallah kucagimiza da saglikla aliriz miniklerimizi. Keyfini cikarmak lazim bu günlerin. :)
saol canım acıkcası bizim doktorumuzda hiç bahsetmeden direk yonlendirdi ama netten okudum ikili testin gelişmisi ya da devamı gibi bişeymiş ister yaptır ister yaptırma yani cokta onemli bence hatta ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum hiç sormadıki yapalım mı die :)Maşallah canım:) Acaba bu 4 lü test nedir bizim doktor hiç bahsetmedi? En son bir 2li test yaptı iyi çıkmış dedi, sonra test mest yapmadı hiç...Şimdi meraklandım. bir randevu mu alsam? Bizim doktor da dut yemiş bülbül gibi sormazsan hiç konuşmuyor..
aslında pek gerek yok gibi 4lü teste istersen doktoruna bi danış canım olabilir neden olmasın :)İnşallah atlatiriz bir an önce canım. Dörtlü test yaptirmayip sadece detaylı ultrason yaptirabiliyor muyuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?