♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydııın hamişleer:)
Dün reflüden kötü oldum akşam yandı yemek borum hep. Bir daha akşam yemeğini erken yiyeceğim ve yatana kadar bir şey yemeyeceğim. Yoksa baya rahatsız oluyorum..
Bnde de yanma problemleri basladi sanki canm. Yalnz sadece o deil her yemekten bi iki saat snra resmen midem kazimio sanki acliktan olcekmisim gibi. Bu yanma hissi bana cok yeni o mu oyle hissettirio acaba? Bir de rennie nin cigneme tabletnden aldm dun uzernde sakncasi yoktr yazio ama foktoruma gidemedgm icn danisamadm tekrardan. Baska yapabilecegmz ne var acaba?

Merhaba teyzeler kontrolden geldik biz ☺ doktorum ve radyoloji uzmani cinsiyet tahmininde bulundular fakat ikisi birbirinin tersini soyledi sizin tahminleriniz neler acaba ?

Eklentiler

• 20141222_101640.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 67

Günaydın kızlar biraz geç oldu işten başımı anca kaldırabildim

günaydın güzel hamişler :) c.tesi kontrole gittik ama bizimkisi göstermedi hiçbirşekilde hep bir hareket halindeydi bacakları içeri çekmiş durumda :) decavit diye bir vitamin verdi kullanan var mı aramızda? bir sonraki kontrol 10 ocakta yen yıla bizde merakla gireceğiz

Bende bu cuma gidicem. Benim sıpa bide göstermezse çok üzülürüm. 18. haftada hala bebeğinin cinsiyetini öğrenememiş bir anne olucam offfffff

Merhaba teyzeler kontrolden geldik biz ☺ doktorum ve radyoloji uzmani cinsiyet tahmininde bulundular fakat ikisi birbirinin tersini soyledi sizin tahminleriniz neler acaba ?

Tatlım ben bişi göremedim açıkcası. Çıkıntı olsa açısına göre yorum yapılıyorda ben çıkıntı göremedim. Benimkininde 14. haftada var bi görüntüsü yok çıkıntı felan

sıcağa yakın ılık sütü denedin mi canım? Ben de talcid ve ya gaviskon şurup alıyorum, doktor verdi bir zararı yokmuş...

Reactions: BBD
Ben de o civarlarda gideceğim canım, bakalım cinsiyeti öğrenme umudu o tarihe kaldı...

Canim biz topic de haftasi en önden gidenlerdendik. Cindiyette En sona biz kaldik. Neyse Geç olsunda güç olnasin inşallah
Aynen ya bana da dr taa 11. Haftada erkek buyuk ihtmalle demisti son kontrolde gostermedi velet. Umtlar bi dahaki kontrole:) aman be kizlar saglik olsn zaten en fazla iki ihtml var allahtan:)

Canim biz topic de haftasi en önden gidenlerdendik. Cindiyette En sona biz kaldik. Neyse Geç olsunda güç olnasin inşallah
:) Bizim bebişler utangaç çıktı canım :) İnşallah canım ne yapalım sabredeceğiz: böyle de iyi merak devam ediyor- eşimle şakasına iddialaşıyoruz o erkek diyor ben kız bakalım hangimiz tutturacak:)

cnm gecmiş olsun rennie tablet değil ama bana kendi doktorum surubunu verdi rennie duo yazıyor üstünde saglık ocagı bile yazabilir tavsiye ederim bi ara kullandım faydasını gordum

Reactions: BBD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…