♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydın kızlar :) Rüyamda bebişimin kız olacağını gördüm. Bakalım çıkacak mı hadi hayırlısı:) Rüyamı hiç hatırlamıyorum gecenin yarısı uyandım sadece aa kız olacakmış bunu eşime söyleyeyim deyip tekrar uyudum...

Hayrolsun canm:) cimsiyet icn bn de bekleyenlerdenim. Ama hic oyle ruya falan da gormedim. Saglikli olsun bebislerimz insallah, gerisinde merak edilck fazla bisey yok ya kiz ya erkek fazla secenek yok:))

KIZAR OKUYORUMDA YAZILARINIZ ALLAHIM BANADA NASİP ETSİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEYİ KUCAĞIMADA ALMAYI TABİ. BEN DAHA ÇOK YOLUN BAŞINDAYIM BULANTILARDAN MUTSUZUM.3 AY SABRET DİYORLAR YANDIM SİZİ GÖRÜNCE İÇİM AÇILDI

Canım benimde geçen haftaya kadar sürekli rüyamda doktor erkek diyordu. Bide 3 yaşında bir yeğenim var dün telefonda yengem soruyor halanın bebeği kız mı erkek mi diye "küçük oğlu halamın" diyo. Bugun bi arkadaş da durup dururken senin oğlun olcak dedi. Böyle kendimi iyice alıştırdım erkeğe

Herkese iyi geceler. Ben geldim :-D bir arkadaş tansiyon ve nabız sormuş benimki surekli düşük ve kalbim azıcık hızlı oturayım yada kalkayım deli gibi çarpıyor bi haftadır sürekli olarak başım ağrıyor ama bazen ağlattı beni o derece yani. Allah başka dert vermesin inşallah sizde durumlar nasıl iyi gibi umarım hep iyi olur mutlu hamişlikler hepimize

İyigeceler hanimlar. Herkesin şikayetleri farklı farkli. Benimde uyuyamama sorunum var. Her gece 1 gibi uyaniyorum sabaha kadar ayaktayim. Üstelik calisiyorum. Gözlerim sis ve kanli bütün gün is yapmaya calisiyorum. Ayrıca kasintim var. Ne denediysem geçmedi üstune artti.

Bebekler saglikli olsunda raziyiz galiba her
probleme.

Gunaydin gece uyumak icin uygun pozisyonu bulamayanlar, gunaydin yuz ustu yatmaya hasret kalanlar. Gunaydın sola yatmak için kendiyle savaşıp her seferinde sağdan uyananlar. Günaydın sol yanımda batma var belimd ağrıyor çokta gazım var şimdide eklemlerimde bir ağrı var diyip ne dırdırcı oldum be diyenler. E dolayısıyla günaydın hamileler ve günaydın benim 17. Haftamm

Gunaydnn semptomlari bigmk
Bilmeyen anneler:) bizi kandirdilar iknci trimesterda her sey iyi olcak diye. Bnm butun tikanikligim tam gaz devam.

Hayırlı olsun canım. 4. aya doğru bulantılar hafifliyor merak etme:)

Canım bazı geceler ben de uyuyamıyorum... Bebiş de dinlenemedi diye kaygılanıyorum ama bazen uyku tutmuyor ... Kaşıntı nerede göbekte mi? Çatlaklar oluşabilir diye okumuştum ondan mı kaşınıyor acaba?

Bugün sabah gelemedim kızlaar:) ama iyi akşamlar dileyeyim - özellikle mışıl mışıl uykular diliyorum!:)

Reactions: BBD
Heryerimde canim. Bileklerimde bile. Pul pul oluyor heryerim.

Canım bazı geceler ben de uyuyamıyorum... Bebiş de dinlenemedi diye kaygılanıyorum ama bazen uyku tutmuyor ... Kaşıntı nerede göbekte mi? Çatlaklar oluşabilir diye okumuştum ondan mı kaşınıyor acaba?

MERHABA KIZLAR BENDE YENİ ANNE ADAYI OLARAK ARANIZA KATILABİLİRİM :) HERKEZ GEBZEDENMİ BEN DOKTOR SORMAK İSTİYORUM EĞER ÖYLEYSE?
Hoş geldin aramıza. İnşallah sağlıkla kucagina alirsin bebişini.
İki ay var aramızda. Zaman ne kadar cabuk geçmiş bizim için.
Nasil da merak icindeydim. Maşallah 16 haftalık oldu minik kızım.
İçinde buyuttugun mucize cektiklerinin hepsine degiyor inan...

C
Heryerimde canim. Bileklerimde bile. Pul pul oluyor heryerim.
Canım merhaba.sana tek ve acil tavsiyem karaciğer enzimlerini safra asitlerini hemen kontrol ettir.gebelik koleastaz î olabilirsin.benim başıma geldi erken doğum gerçekleşti.uyuz gibi kasiniyordum bende tırmanıyordum resmen.

Yarin doktoruma söylemeyi dusunuyorum canim. Okumuştum onu aklima geliyordu da acikcasi. Bakalim ne cikicak. Sağol tavsiyelerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…