♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Yarin doktoruma söylemeyi dusunuyorum canim. Okumuştum onu aklima geliyordu da acikcasi. Bakalim ne cikicak. Sağol tavsiyelerin için.
Çoğul gebelik mı senin..en azından hastanede tedavi görebilirsin benim kaşıntıdan sonra kırmızı benciller çıkmıştı vücudumda cildiye ye yönlendirdi doktorum cilt doktoru baktı ve bunlar doğum lekesi doğurunca geçer dedi..meğersem karaciğer enzimlerim 550 ye dayanmış.herşey çok hızlı gelişti..

Yok tatlim çoğul degil. Ya aslinda önemli bisey ama baslarda yoğun olmayinca biraz önemsememe durumu oldu. Zamanlada artti biraz. Doktorumdan başka doktora da gitmek istemedim. Ama seninle konuşunca biraz gevşek davrandigimi farkettim. İnşallah önemli bisey cikmaz.
Bide ben 3 gün önce catliyorum zannettim kirmiziliklar vardi ama geçti onlar başka yöntemlerle nemlendirince.

canım acil ilaç kullanman lazım.. değerlerini hemen ölçtür. ben hastaneye kaldırıldığımda değerler 500-550 idi. max değer 33 tü çok iyi hatırlıyorum.2 gün serum verebildiler. benim değerler çok kötü diye serumu kestiler ve normal doğum için beklettiler. sakın ihmal etme. daha başındaysan önlem alınabilir. mutlaka da haber ver. malesefki koleastaz da bebekler rahatsız oluyor. benim son zamanlarda kaşıntılarım geçmişti zaten. bizim karaciğerimiz ve saframız yetersiz kalıyor vücut tepki veriyor.. bebekler de doğum başladı zannediyor..

Gunaydin kizlar. Çok tesekkur ederim.

Gunaydın olsun yılın son cuması ve hafta sonu güzel geçsin inşallah.
yangtze çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum:)

çok saol canım ne güzel yazmışsın biz bugün aklbini ilk kez duyduk daha okadar başındayız geçmiyor zaman birde okadar uzun bir yolculukki o sağlıklı okadar zamanı geçirebilcekmiyiz diyorum

Kızlar selam, ben 4 aylık hamileyim göbeğim yeni çıkmaya başladı. Dün akşam duş aldım ama karnım öyle bir şişti ki öyle kalcam sandım neyse ki sabah kalktığımda inmişti size de oluyor mu acaba banyo yaptıktan sonra karnınız daha çok çıkıyor mu??

çok saol canım ne güzel yazmışsın biz bugün aklbini ilk kez duyduk daha okadar başındayız geçmiyor zaman birde okadar uzun bir yolculukki o sağlıklı okadar zamanı geçirebilcekmiyiz diyorum
Geçiyor canim inan. Kalbini dinlemissin, saglikla büyüyor demek ki. Hic stres yapma, içini ferah tut ki bebisin de iyi olsun canim

Kizlar bu arada karniniza dokundugnzda soguk gelio mu size de? Yani ne kdr sicak olrsa olan dokunnca cildim soguk o bolumde.

merhaba anneler , bu gün kontrolümüz vardı üçlü test için kan verdik ölçümlerde bir sıkıntı varmı dedim yok dedi bide dr. ayrıntılı ultrason istedi onu niye istedi ona kafam bozuldu acaba dr. un rutin isteğimi yoksa bir sorunmu gördü görse söylerdi heralde gizlemezdi diye düşündğm ama bir evham sardı içimi çarşamba günü gideceğiz ultrasona bakalım hayırlısıyla kucaklayalım bebeişlerimizi inşallah. bide o size sorduğum kasıkta ki sertlik benim miyomummuş ben onu hep bebeğim diye sevdim eşimde miyomu seve seve büyüttük diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…