- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.861
Çoğul gebelik mı senin..en azından hastanede tedavi görebilirsin benim kaşıntıdan sonra kırmızı benciller çıkmıştı vücudumda cildiye ye yönlendirdi doktorum cilt doktoru baktı ve bunlar doğum lekesi doğurunca geçer dedi..meğersem karaciğer enzimlerim 550 ye dayanmış.herşey çok hızlı gelişti..Yarin doktoruma söylemeyi dusunuyorum canim. Okumuştum onu aklima geliyordu da acikcasi. Bakalim ne cikicak. Sağol tavsiyelerin için.
Çoğul gebelik mı senin..en azından hastanede tedavi görebilirsin benim kaşıntıdan sonra kırmızı benciller çıkmıştı vücudumda cildiye ye yönlendirdi doktorum cilt doktoru baktı ve bunlar doğum lekesi doğurunca geçer dedi..meğersem karaciğer enzimlerim 550 ye dayanmış.herşey çok hızlı gelişti..
canım acil ilaç kullanman lazım.. değerlerini hemen ölçtür. ben hastaneye kaldırıldığımda değerler 500-550 idi. max değer 33 tü çok iyi hatırlıyorum.2 gün serum verebildiler. benim değerler çok kötü diye serumu kestiler ve normal doğum için beklettiler. sakın ihmal etme. daha başındaysan önlem alınabilir. mutlaka da haber ver. malesefki koleastaz da bebekler rahatsız oluyor. benim son zamanlarda kaşıntılarım geçmişti zaten. bizim karaciğerimiz ve saframız yetersiz kalıyor vücut tepki veriyor.. bebekler de doğum başladı zannediyor..Yok tatlim çoğul degil. Ya aslinda önemli bisey ama baslarda yoğun olmayinca biraz önemsememe durumu oldu. Zamanlada artti biraz. Doktorumdan başka doktora da gitmek istemedim. Ama seninle konuşunca biraz gevşek davrandigimi farkettim. İnşallah önemli bisey cikmaz.
Bide ben 3 gün önce catliyorum zannettim kirmiziliklar vardi ama geçti onlar başka yöntemlerle nemlendirince.
Çok geçmiş olsun canım. Bakalım doktor ne diyecek en doğrusu ona sormak..Yarin doktoruma söylemeyi dusunuyorum canim. Okumuştum onu aklima geliyordu da acikcasi. Bakalim ne cikicak. Sağol tavsiyelerin için.
Gunaydın olsun yılın son cuması ve hafta sonu güzel geçsin inşallah.Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum:)
Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum:)
canım acil ilaç kullanman lazım.. değerlerini hemen ölçtür. ben hastaneye kaldırıldığımda değerler 500-550 idi. max değer 33 tü çok iyi hatırlıyorum.2 gün serum verebildiler. benim değerler çok kötü diye serumu kestiler ve normal doğum için beklettiler. sakın ihmal etme. daha başındaysan önlem alınabilir. mutlaka da haber ver. malesefki koleastaz da bebekler rahatsız oluyor. benim son zamanlarda kaşıntılarım geçmişti zaten. bizim karaciğerimiz ve saframız yetersiz kalıyor vücut tepki veriyor.. bebekler de doğum başladı zannediyor..
günaydın canım..Gunaydin kizlar. Çok tesekkur ederim.
Hoş geldin aramıza. İnşallah sağlıkla kucagina alirsin bebişini.
İki ay var aramızda. Zaman ne kadar cabuk geçmiş bizim için.
Nasil da merak icindeydim. Maşallah 16 haftalık oldu minik kızım.
İçinde buyuttugun mucize cektiklerinin hepsine degiyor inan...
Tebriklerr canımmm:) Çok sevindim öğrendiğine:) Bu sene gerçekten oğlan senesi galiba:)Kizlarrrr benimde oglusum geliyooo. Kasintilarimada doktor normal değil dedi karnimada bakti. Kan ve idrar Tahlili verdim bakalim ne cikicak.
Tebriklerr canımmm:) Çok sevindim öğrendiğine:) Bu sene gerçekten oğlan senesi galiba:)
Geçiyor canim inan. Kalbini dinlemissin, saglikla büyüyor demek ki. Hic stres yapma, içini ferah tut ki bebisin de iyi olsun canimçok saol canım ne güzel yazmışsın biz bugün aklbini ilk kez duyduk daha okadar başındayız geçmiyor zaman birde okadar uzun bir yolculukki o sağlıklı okadar zamanı geçirebilcekmiyiz diyorum
Masallah cnm allah saglikla kucagina almayi nasip rtsn insallah.Kesinlikle oglab senesi. Darisi sana canim artik öğrenme sirasi sende
Canim merak edip baktim gerçekten soğuk. Eşime de teyit ettirdim, soğuk. Sonra eşimin karnına baktik onunki de soğukKizlar bu arada karniniza dokundugnzda soguk gelio mu size de? Yani ne kdr sicak olrsa olan dokunnca cildim soguk o bolumde.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Kizlarrrr benimde oglusum geliyooo. Kasintilarimada doktor normal değil dedi karnimada bakti. Kan ve idrar Tahlili verdim bakalim ne cikicak.
Haha ay cokCanim merak edip baktim gerçekten soğuk. Eşime de teyit ettirdim, soğuk. Sonra eşimin karnına baktik onunki de soğukBize has birşey değil demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?