- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Canım benimde sarı renkli olmasa da akıntılarım oluyor. Hatta ilk öğrendiğim günlerde regl oldum mu acaba diye sürekli tuvalete gidip bakıyordumKizlar affedersinizde sizinde akintiniz oluyormu koyu sari renkte yani nasil desem kavun kabugu renginde. Cok suphede kaliyorum acaba bu kahverengi akinti dedikleri sey bumu yoksa die cunku ole bise varsa doktora gitmek gerekiyormus hemen. Yardim lutfen
Dun doktora gittik keseye felan bakti anormal bi durumdan bahsetmedi bnmde eve gelince aklima takildi simdi tekrar bugunde gitmek istemiyorunCanım benimde sarı renkli olmasa da akıntılarım oluyor. Hatta ilk öğrendiğim günlerde regl oldum mu acaba diye sürekli tuvalete gidip bakıyordumİçini ferah tut bence. Akıntılar sıklaşıyormuş bu dönemde. Kafanın rahatlaması için doktorla konuşsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Hayirli olsun cnm ama kese icin henuz erken ben 4.hafta bitiminde 5.haftanin icindeyken gordumKizlar bende hamileyim ama hic istahim yk yemek yemek icin kendimi zorluyorm. Bebekle alakasi yok ama normaldede oleydim simdi bebek war diye icim gidiyo iyi beslenmek istiyorm ama nerde.
Kese henuz gorunmedi acaba cok mu erken heycanlaniyorum hamileyim diye degerm 164 cikti doktor normal dedi haftaya ultrsonla bakalim dedi cok mu erken hevesleniyorum.
Bir sıkıntı olsaydı söylerdi. Çok güzel işteDun doktora gittik keseye felan bakti anormal bi durumdan bahsetmedi bnmde eve gelince aklima takildi simdi tekrar bugunde gitmek istemiyorun
Bencede surekli insanin aklinda oluyo bide kesemizi gorsek carsamba gunu brazdaha rahatlicamOy hayrolsn cnm gzl bi ruya:) sanrm psikolojimz etkilio ruyalarmzi bu donemde
Hayirli olsun canimMrhb bende bu ay hamile kaldım
Aynen canim cok saol haklisin detayli bilgi vermiyorlarBir sıkıntı olsaydı söylerdi. Çok güzel işteİnan duygusuz olabiliyorlar bazen. Seninde başına gelmiştir eminim. Doktora gideceksen sıkıntı yok zaten. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
canim bendede sari oluyor ama arada geliuor.Kizlar affedersinizde sizinde akintiniz oluyormu koyu sari renkte yani nasil desem kavun kabugu renginde. Cok suphede kaliyorum acaba bu kahverengi akinti dedikleri sey bumu yoksa die cunku ole bise varsa doktora gitmek gerekiyormus hemen. Yardim lutfen
Insallah canm ya bi aksilk cikmaz. Bnm de persmbe gnu sanrm randevum. O zmna kese gornr mu acepBencede surekli insanin aklinda oluyo bide kesemizi gorsek carsamba gunu brazdaha rahatlicam
Arkadasm peki sende bi belirti varmı bende adetm bi iki hün geçince test yaptırdım düşük bi deger ama pozitif cıktı bayrmdam snra cagrdı doktorum ama hiç bi belirti yok cok korkuyorumAmin.allahım isteyen herkese nasip etsin.1 hafta önce öğrendim bende bat 27 eyluldu 29 eylülde öğrendim 1574 çıktı değerim ama keseyi goremedik 1 hafta daha bekleyip bayram sonu görürüz diye dusunuyorum ins
Arkadasm peki sende bi belirti varmı bende adetm bi iki hün geçince test yaptırdım düşük bi deger ama pozitif cıktı bayrmdam snra cagrdı doktorum ama hiç bi belirti yok cok korkuyorum
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım... bu ay adetim gecikti test yapmadım daha ama hiç bir belirti yok ne adet nede hamilelik belirtisi... anpsam acabaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?