♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canım benimde sarı renkli olmasa da akıntılarım oluyor. Hatta ilk öğrendiğim günlerde regl oldum mu acaba diye sürekli tuvalete gidip bakıyordum İçini ferah tut bence. Akıntılar sıklaşıyormuş bu dönemde. Kafanın rahatlaması için doktorla konuşsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kizlar bende hamileyim ama hic istahim yk yemek yemek icin kendimi zorluyorm. Bebekle alakasi yok ama normaldede oleydim simdi bebek war diye icim gidiyo iyi beslenmek istiyorm ama nerde.
Kese henuz gorunmedi acaba cok mu erken heycanlaniyorum hamileyim diye degerm 164 cikti doktor normal dedi haftaya ultrsonla bakalim dedi cok mu erken hevesleniyorum.

Dun doktora gittik keseye felan bakti anormal bi durumdan bahsetmedi bnmde eve gelince aklima takildi simdi tekrar bugunde gitmek istemiyorun

Hayirli olsun cnm ama kese icin henuz erken ben 4.hafta bitiminde 5.haftanin icindeyken gordum

Dun doktora gittik keseye felan bakti anormal bi durumdan bahsetmedi bnmde eve gelince aklima takildi simdi tekrar bugunde gitmek istemiyorun
Bir sıkıntı olsaydı söylerdi. Çok güzel işte İnan duygusuz olabiliyorlar bazen. Seninde başına gelmiştir eminim. Doktora gideceksen sıkıntı yok zaten. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Cani
canim bendede sari oluyor ama arada geliuor.

Kizlar banada dua edermisiniz birbucuk yildir hasretle bekliyorum.. bu ay serephene kullandim 4 yumurta oldu bugun adetin 17. Gunu calismalar devam ediyor ama sabah atesim dusmustu dua ederseniz cok cok mutlu olurum

Amin.allahım isteyen herkese nasip etsin.1 hafta önce öğrendim bende bat 27 eyluldu 29 eylülde öğrendim 1574 çıktı değerim ama keseyi goremedik 1 hafta daha bekleyip bayram sonu görürüz diye dusunuyorum ins

Maalesef kanama devam ediyor, siddetli degil, ama dunkinden biraz daha fazla. Kramplarda bugun biraz daha fazla, oksurmek hapsirmak bayagi agri veriyor. Dun doktor bebegi gorememisti (cok kucuk, yada bebek olmadigi icin), kan degerlerimde cok yuksek degildi, yarin bidaha gidecegim bakalim kan degerim nasil cikacak, bebegi gorebilecekmi doktor.
Icimde cok kotu bir his yok, eger hamileligim devam etmiyorsa, bundada vardir bir hayir elbet. Rabbim hayirla saglikla versin. bugun 5 + 4 olmali hamileligim.

Allah hepinizin yardimcisi olsun, yeni hamilelerin gozu aydin olsun :)

Amin.allahım isteyen herkese nasip etsin.1 hafta önce öğrendim bende bat 27 eyluldu 29 eylülde öğrendim 1574 çıktı değerim ama keseyi goremedik 1 hafta daha bekleyip bayram sonu görürüz diye dusunuyorum ins
Arkadasm peki sende bi belirti varmı bende adetm bi iki hün geçince test yaptırdım düşük bi deger ama pozitif cıktı bayrmdam snra cagrdı doktorum ama hiç bi belirti yok cok korkuyorum

Merhaba kızlar ben de eylul de hamıle kalanlardanım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Sat 2eyluldu, adetimin geciktiği 2. Gun beta hcg 380 cıktı, doktorumla konustum, hamılesinn tebrıkler dedi ve benı 10 hatta 12 gun sonra cagırdı, bu esnada uyku haricinde ciddi bir sıkıntım yok, sizde durumlar nasıl, biraz da bunları paylaşalım mı? Birbirimizi rahatlatalım biraz

Arkadasm peki sende bi belirti varmı bende adetm bi iki hün geçince test yaptırdım düşük bi deger ama pozitif cıktı bayrmdam snra cagrdı doktorum ama hiç bi belirti yok cok korkuyorum

Bu degerler cok degısken , ınternette 300kusur deger ıcın iyi bir deger olarak gordum, doktorum, daha düşük bu deger, yukselsın, oyle geleceksin dedi... Tabii bayram sebebiyle sehırdısına cıktım ben , ıkıncı betahcg yaptıramadım, be oldu ne bitti hıc bılmıyorum...

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım... bu ay adetim gecikti test yapmadım daha ama hiç bir belirti yok ne adet nede hamilelik belirtisi... anpsam acabaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…