♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
bende bulantı hissi ve tiksinme yüzünden 2 kilo verdim 1 hafta da önceden yediğimin yarısını bile yiyemiyorum artık gün içerisinde

canım idare eder sanırım çok iyiyim diyemiyorum bulantılar yüzünden birşeyler yiyemiyorum canım sıkılıyo buna bebeğim beslenemiyor mu diye üzülüyorum

Hiç üzülme canım bebeğin senin depon dan kullanıyor. Eksileni yerine getirme amaçlı yiyoruz bi nevi.

bende bulantı hissi ve tiksinme yüzünden 2 kilo verdim 1 hafta da önceden yediğimin yarısını bile yiyemiyorum artık gün içerisinde

ayyy o da kötü..şükür hiç bulantım olmadı...rabbim yardımcın olsun..inş kısa sürede geçer ve kendini toparlarsın...

ayyy o da kötü..şükür hiç bulantım olmadı...rabbim yardımcın olsun..inş kısa sürede geçer ve kendini toparlarsın...
hemde ne kötü anlatamam bazen öle bir vuruyoki bulantı çıkarmamak için zor tutuyorum bide o olursa daha ardı arkası gelmez sürekli çıkarmaya başlarım diye korkuyorm

ne bilim yiyememek canımı çok sıkıyo depomdakiler yakında biter bebek ayazda kalır o zaman

yoo canım, doktorlar söylüyorlar hiçbişey yemeseniz dahi bebek sizdeki besinleri kendine alıyor . İçini rahat tut. Benim komşum 7 aya kadar sadece çubuk kraker yediğini ve son 2 ayınıda bir kaç lokma ile geçirdiğini söylemişti,bebeği gayet iyiymiş maşallah

hemde ne kötü anlatamam bazen öle bir vuruyoki bulantı çıkarmamak için zor tutuyorum bide o olursa daha ardı arkası gelmez sürekli çıkarmaya başlarım diye korkuyorm
sıkma kendini çıkarsa çıksın..bulantıdan daha iyi çıkartmak....iyice stree girersin bu kez çıkarmıcam diye..bebekler nasılsa bizim depoları kullanıyor..bir anda toparlarsın 12.haftadan sonra..

inş. öyle olur canım ben çok pipirik biriyim nasıl geçecek bu geriye kalan 8 ay bakalım hayırlısı sağlıklı olması ilk temennim tabii burdaki tüm hamiş arkadaşlarında öyle Rabbim bizlere önce sağlıklı bebişler nasip etsin :)

Amiin canımm tek duam bu birbirimiz için edelim .Allah hepimizin yardımcısı olsun

sıkma kendini çıkarsa çıksın..bulantıdan daha iyi çıkartmak....iyice stree girersin bu kez çıkarmıcam diye..bebekler nasılsa bizim depoları kullanıyor..bir anda toparlarsın 12.haftadan sonra..
inş. canım 12.haftamdan sonra düzelir zaten 7.-8. hafta da artık çıkarmaya da başlarım diye düşünüyorm bende bulantılar erken başladı o haftalarda daha da çoğalacak

Öyle bir batıl inanç var ama tamamen yersiz!
Şimdilerde nur topu gibi bir kızı olan arkadaşım hamileliğinin 3.ayında saçlarını kestirmişti.
Allah büyüktür ve o, korur kollar, içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…