- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.701
Cnm Gaviskon al gebelere veriyorlar. Rahatlatır... Mide konusunda uzmanlaştım artık...
sımdı gelıyorum doktordan cok sukur kucuk vampırımın kalp atıslarını da duydumKızlar cok guzel bı sey bu ya Allahım nasıl bı mucıze .Bu arada telefona kayd etmeyı unutmayın sakın benden soylemesı evde de dınlersınız doyunca
aramızda 2 gun fark var ben bugun duydum sen de persembe duyarsın ınsallah benım sat 8 eylul
Offff sanki ben duymusum gibi o kadar mutlu oldum kiiii gozunaydinnnnn cnmmm inşben de dduyarim yaa persembe gunu inş inş insss simdi bana dua etme zamanı bu kez sevincim yarıda kalmasın Allahım yalvaririrm ...! Tekrardan çok ama çok gozunaydin Cnm çok sevindim senin adınaama bu kadar kotu dusunme bak bana da dogal yolla kalamazsın demıstı doktorlar Rabbıme cok sukur kalp atıslarını da duydum.Pozıtıf ol canım persembeye guzel haberlerını beklıyoruz
belkı gec dollenme olmus hemen kotu dusunmeArkadaşlar benim adetim gecikeli 6 gün oldu ve hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 124 çok düşük geldi acaba bi sıkıntı olur mu
ben de sımdı doktordan geldım,mıde bulantısı varsa su ıcme az az yudum yudum ıc bu surecde su daha cok bulandırıyormus. Premesis ve Dramamine ılac yazdı bana sen de doktorunla konus ıstersın ben sımdı 1 tane aldım ıyı geldı vallaSelam Kızlar 8 haftanın içindeyim dünden beri inanılmaz mide bulantım başladısu içsem çıkarıyorum geçici bi durum mu acaba düne kadar tek bir belirtim yoktu halsizlik yok ama böle devam ederse bitkin düşerim çünkü beslenemicem ekşi tutzlu tatlı hiç bişey bulantımı kesmedi tavsiesi olan varmı
Rica ederim canım bekliyorum haberini :) Sen aldığın güzel haberin tadını çıkar olumsuz düşünme :)
çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun canım. bende dün öğrendim ama kendim ecz den aldığım testle öğrendim bir hafta adetim gecikti öyle yaptım. bugünde kan tahlili yaptırdım henüz sonuçları almadımhayırlı olsun cnm bende düm öğrendim hamile olduğumu hesapladım benimkide 25 haziran sen adetten önce mi öğrendin gecikince mi değerin kaçtı cnm
Ne iğnesi cnmmm hadi git bakalimmm süzgeç ol gel
hiracim sen bana moral veriyosun biz senle ayniyiz bende haftaya 28 gidicem ya o zaman goruruz demisti dun gittim hala gorunmedi korktum sen boyle yazinca demekki daha erken diyorum simdi icim rahatladi insallah haftaya bebislerimizi gorecez kalp seslerini duyariz hayirlisiyla
dualarimdasin caniiiimBen bu hfta duyucam kalp atışlarını ama aksilik olur diye çk korkuyorum benim için dua edin lütfen
Amiiin inşallah hepimiz icin caniiiimayy canim ya rabbim herseyi gonlune gore nasip etsin insallah hayirlisiyla
kızlar mesajlar karıştı ben anlamadım.. ankaradan 3 yıl önce gelen @teacherderya sen misin tatlım yoksahira64 sen misin cnm :)
Çok sevindiim, tebrikler:)Kizlaaar doktordan geldim smdiiiKorktugm basima geldi sevgili doktrum yillk iznine ayrilms gebelignde siknti yasiyomus herhalde bn de ozel
Bi hastaneye ftmk zorunda kaldim. Ama olsnn sonuc guuzeelBebisimn kalp atislarini duydum, 6+4 dedi ben 6+6 bekliyodum gerci ama siknti yok dedi. Ustumden nasi bi yuk kalkti anlatamam. Bir dahaki kontrl bi ay sonraya. Darisi kalp sesni duyma heyecani icnde olan tuuuum guzel annelern basina insallah
Kizlaaar doktordan geldim smdiiiKorktugm basima geldi sevgili doktrum yillk iznine ayrilms gebelignde siknti yasiyomus herhalde bn de ozel
Bi hastaneye ftmk zorunda kaldim. Ama olsnn sonuc guuzeelBebisimn kalp atislarini duydum, 6+4 dedi ben 6+6 bekliyodum gerci ama siknti yok dedi. Ustumden nasi bi yuk kalkti anlatamam. Bir dahaki kontrl bi ay sonraya. Darisi kalp sesni duyma heyecani icnde olan tuuuum guzel annelern basina insallah
Pıhtılaşma olduğunu nasılaanladın Cnm bende de var midir acaba diye çok korkuyorum ama Dr lar arastirmiyor dusugun tekrarlaması kazınmış o testi yaptırmakiiçinCanim kan sulandirici pihtilasma sorunum var benim...
Ayyy soyle olumlu olun hanimlar duyucaaaaz hepimiiiiz...
dualarimdasin caniiiim
Amiiin inşallah hepimiz icin caniiiim
Ben degilim ben uşaktayim tatlim ama istanbulluyum tabisi...
Ayyy canım Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu hafta kalp atışlarını duyucam inşallah :)Kizlaaar doktordan geldim smdiiiKorktugm basima geldi sevgili doktrum yillk iznine ayrilms gebelignde siknti yasiyomus herhalde bn de ozel
Kızlar regl 6 gün kaldı kaşıkla batma ve 9 gündür bitmek bilmeyen bel ağrım var halsizlik
Ve tansiyon düşüklüğüm var.
Sizce belirti mi? 1 senedir istiyoruz çok sabirisizim
Duymaktan ziyade gormek daha bi baskaAyyy canım Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu hafta kalp atışlarını duyucam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?