♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Cnm Gaviskon al gebelere veriyorlar. Rahatlatır... Mide konusunda uzmanlaştım artık...

aramızda 2 gun fark var ben bugun duydum sen de persembe duyarsın ınsallah benım sat 8 eylul

ama bu kadar kotu dusunme bak bana da dogal yolla kalamazsın demıstı doktorlar Rabbıme cok sukur kalp atıslarını da duydum.Pozıtıf ol canım persembeye guzel haberlerını beklıyoruz
Offff sanki ben duymusum gibi o kadar mutlu oldum kiiii gozunaydinnnnn cnmmm inşben de dduyarim yaa persembe gunu inş inş insss simdi bana dua etme zamanı bu kez sevincim yarıda kalmasın Allahım yalvaririrm ...! Tekrardan çok ama çok gozunaydin Cnm çok sevindim senin adına

ben de sımdı doktordan geldım,mıde bulantısı varsa su ıcme az az yudum yudum ıc bu surecde su daha cok bulandırıyormus. Premesis ve Dramamine ılac yazdı bana sen de doktorunla konus ıstersın ben sımdı 1 tane aldım ıyı geldı valla

arkadaşlar benim fikrim düşüncem inancım ne olursa olsun kim ne derse desin pozitif düşünmek bu süreç boşunca hiçbir olumsuzluğu düşünmek istemiyorum.Hep güzel olacağına inanıyorum ve korkmuyorum.Huzurlu ve Sağlıklı bir hamilelik için elinizden geleni yapın bence.Allah hakkımızda hayırlısını versin. Her şey çok güzel olacak.

Rica ederim canım bekliyorum haberini :) Sen aldığın güzel haberin tadını çıkar olumsuz düşünme :)

bişe daha sorcam cnm yaa doktor bana herhangi bi ilaç falan vermedi en azından folik asit mesela acaba 1 hafta sonra gittiğimde verecek yoksa kötü olmadığını düşündü de gerek mi görmedi ayy ben takıyorum herşeyi ilk hamileliğim daha bazı endişelerim var cnm bnm yaaa[/QUOTE]
folık asıt gebelıkten 3 ay once alınıyor bence sen sımdıden al sonucta vıtamın

hayırlı olsun cnm bende düm öğrendim hamile olduğumu hesapladım benimkide 25 haziran sen adetten önce mi öğrendin gecikince mi değerin kaçtı cnm
çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun canım. bende dün öğrendim ama kendim ecz den aldığım testle öğrendim bir hafta adetim gecikti öyle yaptım. bugünde kan tahlili yaptırdım henüz sonuçları almadım

Ne iğnesi cnmmm hadi git bakalimmm süzgeç ol gel

Canim kan sulandirici pihtilasma sorunum var benim...

Ayyy soyle olumlu olun hanimlar duyucaaaaz hepimiiiiz...

Ben bu hfta duyucam kalp atışlarını ama aksilik olur diye çk korkuyorum benim için dua edin lütfen
dualarimdasin caniiiim

ayy canim ya rabbim herseyi gonlune gore nasip etsin insallah hayirlisiyla
Amiiin inşallah hepimiz icin caniiiim

kızlar mesajlar karıştı ben anlamadım.. ankaradan 3 yıl önce gelen @teacherderya sen misin tatlım yoksa hira64 sen misin cnm :)

Ben degilim ben uşaktayim tatlim ama istanbulluyum tabisi...

Kızlar regl 6 gün kaldı kaşıkla batma ve 9 gündür bitmek bilmeyen bel ağrım var halsizlik
Ve tansiyon düşüklüğüm var.
Sizce belirti mi? 1 senedir istiyoruz çok sabirisizim

Kizlaaar doktordan geldim smdiii Korktugm basima geldi sevgili doktrum yillk iznine ayrilms gebelignde siknti yasiyomus herhalde bn de ozel
Bi hastaneye ftmk zorunda kaldim. Ama olsnn sonuc guuzeel Bebisimn kalp atislarini duydum, 6+4 dedi ben 6+6 bekliyodum gerci ama siknti yok dedi. Ustumden nasi bi yuk kalkti anlatamam. Bir dahaki kontrl bi ay sonraya. Darisi kalp sesni duyma heyecani icnde olan tuuuum guzel annelern basina insallah

Çok sevindiim, tebrikler:)

Tebrik Ederim cok guzel bir haber senin icin. Darisi tüm bekleyenlere olsun ins. Benimde rändevum on gun sonra bakalim ins hersey yolundadir. Ilk hamileligimde cok bulantim olmustu yataktan kalmadim dort ay. Simdi hic yok bulanti ukarnim bir Sorun yoktur

Canim kan sulandirici pihtilasma sorunum var benim...

Ayyy soyle olumlu olun hanimlar duyucaaaaz hepimiiiiz...

dualarimdasin caniiiim

Amiiin inşallah hepimiz icin caniiiim

Ben degilim ben uşaktayim tatlim ama istanbulluyum tabisi...
Pıhtılaşma olduğunu nasılaanladın Cnm bende de var midir acaba diye çok korkuyorum ama Dr lar arastirmiyor dusugun tekrarlaması kazınmış o testi yaptırmakiiçin

BBD
Canım cok sevindim gozunaydin ddarısı benim basıma :/

Reactions: BBD
Ayyy canım Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu hafta kalp atışlarını duyucam inşallah :)

Reactions: BBD
dün doktora gittiğimde 1 hafta sonrasına randevu verdi kan vermek için ama herhangi bi ilaç vitamin hapı falan yazmadı kızlar beklesm mi yoksa gidip alsam mı doktor söylemeden de kullanmak istemiyorum ama arkadaşların hepsi kullanmmam gerektiğini söylüyo

Benim de yarin ilk muayenem bakalim bizi neler bekliyor.yazanlari okudukca heyecanladim.kalp sesini tel.e kaydetme isi super unutmazsak

kızlaar merhaba Ben de geçtiğimiz cumartesi doktora gittim. 6+3 dedi. Çook şükür hem bebeğimizi gördük hem kalp atışlarını duyduk. inanılmaz bi duygu. çok hızlı atıyodu kalbi. benim heycandan daha da hızlıydı amaİnş Rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…