Diğer sayfaları bende çok okudum. Evet Firdevs Hanımdan da çok memnunlar ama çoğunluk HİT'i öneriyor. Sen Firdevs Hanımamı gideceksin? Görüştün mü hiç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hit ve firdevs hanima mesaj attim.firdevs h.cevap verdi.hitten mesaja karsilik veren olmadi.benim rahim kücük yüzde 30 sans verdiler.diger sayfalar baya ilerlemis.takip etmek cok zor oluyor.burdan bilgi alisverisinde bulunalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim hic yumurta yok.hic adet olmamistim.rahim gelismemis .ilaclarla büyüdü.2 sene onceki ultrasyonda firdevs hanimin asistani bana yuzde otuz sans verdi.moralim cok bozuktu.yeni yeni kendimi toparliyorum.zaten hamile kalmamin imkansiz oldugunu soylediler doktorlar.dogustan yumurta yok.evlendim yumurta nakliyle hamile kalirim diyordum.pek farkinda degildim rahim kucük mü degil mi diye. yeni yeni fark ettim.yüzde otuz sans verince moralim iyiye cöktü.keske hic evlenmemis olsaydim dedim.benim şansim cok düsük.yüzde elli bile degil.burda bir dr.görünmek istiyorum .ama korkuyorum iyice yikilirim diye.
Diger topikte firdevs hanimin tüp bebek uzmanliginin olmadigini soylediler.bu bedenle sogudum sanki ordan.bir de hit bu alanda daha uzman sanki.bazi yerlerde embiriyo bile koymuyorlar diyorlar.böyle oluncada hit daha guvenilir geliyor sanki.cünkü kendini riske atmak istemez.insallah bu seferki denemende yavruna kavusursun.
Firdevs hanımı hiç araştırmadım inan sadece adını duydum ama hit gerçekten alanında 1 numaraymış. Ekibi hastanesi bakalım Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde gidince daha detaylı bilgi veririm sana.
Aminnn inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Allahım bu sevgiden bizi mahrum bırakmaz🙏🙏🙏
Amin canim Sen ne zaman gidiyorsun.?ben seneye gitmeyi düsünuyordum ama şuan yazın mi gitsem diye düşünüyorum senle konuştuktan sonra bana daha bi cesaret geldi ama maddi açıdan yazın gidecek durumda değilim.bilmiyorum umarim her sey gönlümüzce olur.beni de haberdar edersen durumundan cok sevinirim.
İnşallahh biran önce toparlayıp gidersin sende.
Arkadaşım randevu alacak bakalım dün gitti kıbrısa, görüşmeye gidicez Allah nasip kısmet ederse. Haber veririm tabiki çok sağol. Allah gönlümüzdekini en kısa zamanda verir inşallahh🙏🙏
merhabalar bende hastane arastiriyorum denasyon icin kimlere guvenec tecrubeniz varsa lutfen paylasin lutsenDiger topikte firdevs hanimin tüp bebek uzmanliginin olmadigini soylediler.bu bedenle sogudum sanki ordan.bir de hit bu alanda daha uzman sanki.bazi yerlerde embiriyo bile koymuyorlar diyorlar.böyle oluncada hit daha guvenilir geliyor sanki.cünkü kendini riske atmak istemez.insallah bu seferki denemende yavruna kavusursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?