çok uzun, karışık bir kilo alma hikâyem var. boyumu tam olarak bilmiyormuşum sanırım tam ölçtürdüm ve 1.61. ben 52 kilo olmak ve eski kiloma dönmek istiyorum. 7 kilo kadar kendi imkanlarımla verdim. kilo vermem durmuştu. 2 kiloyu lapa diyetiyle verdim. bitince kilo almadım. 1 kilo daha verdim. şu an riskli bir noktada olduğumu düşünüyorum. her an yeniden 70 olup o psikolojik sınırı geçmekten korkuyorum. o yüzden günlük açmaya karar verdim. her türlü yardım, öneri, uyarı kabulümdür. gerçekten sıkıldım. son 2 yıldır hiç spor da yapmadığım için oldukça kötü durumda olduğumu düşünüyorum. 65'e kadar yürüyüş dışında spor yapmayı düşünmüyorum.
2014'e eski ben olarak girmek istiyorum. hem fiziksel hem de psikolojik olarak. kilo almak benim psikolojimi de çok etkiliyor. asla kabullenemiyorum. hiçbir şey satın almak istemiyorum, bi düğüne, yemeğe gitmek ölüm gibi geliyor. bırakın düğünü dışarı çıkmak bile istemiyorum. sırf bundan kurtulmak için zayıflamak istiyorum. desteğinizi bekliyorum. şu anki durum:
boy:1.61
kilo:68.3
2014'e eski ben olarak girmek istiyorum. hem fiziksel hem de psikolojik olarak. kilo almak benim psikolojimi de çok etkiliyor. asla kabullenemiyorum. hiçbir şey satın almak istemiyorum, bi düğüne, yemeğe gitmek ölüm gibi geliyor. bırakın düğünü dışarı çıkmak bile istemiyorum. sırf bundan kurtulmak için zayıflamak istiyorum. desteğinizi bekliyorum. şu anki durum:
boy:1.61
kilo:68.3