2014tüp bebek yapmaya hazırlanıyor arkadaşlar

Ben bir yılda 3 defa tedavi oldum , sonra 2nciye sonuç alamayınca testler yapıldı! Orda da bişey çıkmadı! Ve bunun üzerinden 3cü tedaviye girdim! Bu sefer Protokol uzun oldu! Ve ilave değişik inerler! Ama onlar da yaramadı! O zaman anladım ...yanlış doktorlara güveniyorum! ! Kendi dosyamı bile alamadım (iyiki bütün önceki tahliller ve sayry sakladım! Onlarla bir dosya yaptım ! Bir daha hata olmasın diye! Yoruldum denemekten! ! istiyorum bana bir şey desinler! Bir sebep? ? Bide 1 sene ara verince, benim bir sürü sağlık probl çıktı! O zaman çok kansız olduğunu ortaya çıktı ((ve bu sebepten diğer Hastalıklar başladı! Dedimki iyiki ara verdim, ve kendimi zaman ayırdım! Şimdi kan ilaçları kullaniyorum , ,bitiriyorum açıkçası) ve alerjik duyarlığı geçti çok şükür! Sonra öğreniyorum ki bunlar yumurtaliklarini çok etkiliyor! Ve benim olgunlaşma plobl vardi!
Allah insallah 4.tedavide yuzuMuzu guldurur rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah

Kendi Hikayemi az önce azdım, isterseniz okursanız! !Size boll şanslar! Rabbim isteyenlere hepsine versin! ! Bu güne kadar tek ben böyle talihsiz olduğumu düşündüm(negerse çok var aynı durum yaşayanlar ((allah bizim yolumuza! Bu çok zor yolumuza ! !Iyi bir doktor karşımıza çıkarsın Amiiiinnn!!!!!

Kendi Hikayemi az önce azdım, isterseniz okursanız! !Size boll şanslar! Rabbim isteyenlere hepsine versin! ! Bu güne kadar tek ben böyle talihsiz olduğumu düşündüm(negerse çok var aynı durum yaşayanlar ((allah bizim yolumuza! Bu çok zor yolumuza ! !Iyi bir doktor karşımıza çıkarsın Amiiiinnn!!!!!
Amin insallah allah beterinden korusun rabbimizden umudumuzu kesmeyelim demek ki boyle uygun gordu vakti saati var demek ki dua edelim baska yolu yok rabbimiz bize yardim edecek insallah

Bence devam et.durumumuz aynı benim eşimde azospermi. Kızım da IVF ama kardes çok istedi ve şimdi şükürler olsun hamileyim hemde 3. Denememde. yine olmasada tıp beni bırakana kadar pes etmeyi düşünmüyordum. Bence kızının elinden kardes hakkını alma.hersey nasip kısmet ama yinede biz elimizden geleni yapalım
kaçıncı denemende kızın dünyaya geldi.

[QUOTE! ="esma_kavak1907, post: 37312423, member: 554021"]Amin insallah allah beterinden korusun rabbimizden umudumuzu kesmeyelim demek ki boyle uygun gordu vakti saati var demek ki dua edelim baska yolu yok rabbimiz bize yardim edecek insallah[/QUOTE]
Saolun!! Tabiki her şeyin zamanı var! ! İnşallah bebek yakında bir yerde)

Back
X