2014'ün "rezillik" oscar'ı bana gelsin :((

Patafix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.629
986
248
Yer yarılsın da içine gireyim ben! Az önce oğlumun öğretmenine "kocacım naber?" diye mesaj attım!!! Dün oğlumla öğretmeni arasında bir gerginlik yaşanmış. Akşam gelip bana anlattı. Ben de "arayalım öğretmenini yarın, bi özür dile" dedim. Bugün aradık ulaşamadık. Oğlum mesaj atmak istedi, yazdı yolladı. Mesaj dizisini silmeyi atlamışım. Eşime yazacakken dalgınlıkla öğretmenine yazdım. Mesaj giderken farkettim, havada yakalamak istedim resmen, iptal etmeye çalıştım, olmadı! Offf düşündükçe çok kötü oluyorum. Özür mesajı da attım utana sıkıla, cevap vermedi. Bari "önemli değil" filan yazsaydı. Nasıl bakacağım yüzüne adamın Pazartesi günü? (

hahahah kusura bakma ama çok güldüm özellikle havada yakalamayı istediğin kısma aklıma Cem yılmaz geldi

sıkma canını ben de buna benzer bir whatsapp krizi yaşamıştım

Adamla son derece mesafeliydim. Damdan düşer gibi "kocacım" yazdım resmen! Yok ben bu hafta okula gitmeyeyim en iyisi. Birilerine aldırırım oğlumu artık

hahahah kusura bakma ama çok güldüm özellikle havada yakalamayı istediğin kısma aklıma Cem yılmaz geldi

sıkma canını ben de buna benzer bir whatsapp krizi yaşamıştım

Yüzümü karartıp nasıl yüzüne bakacam onun derdine düştüm şimdi. Seninki nasıl bişeydi?
Cevap da gelsin ama.

Keşke bi cevap yazsaydı. "Nalet olsun size" bile deseydi iyiydi. Bu sessizlik çok fena

Offf demeyin öyleee Yok yazmam zaten daha
Peki demem Ya şu yanlış mesaj atma çok felaket bir şey birde sizin yaptığınız gibi çabalarsın gitmemesi için ama gider ya o daha fena. Benim telefon da iptal etsem bile ben de iptal edildi olarak görünüyor ama karşı tarafa gidiyor.

Kötü olur tahmin edebiliyorum.
Bende arkadaşıma facede yorum yaparken buna benzer bir durum yaşamıştım. Erkek ismini arkadaşımın adı diye okuyup tanımadığım erkeğe 'sağol tatlım' yazmıştım... sonra durumu arkadaşım toparladı ama diline bayağı düşmüştm yani

Yüzümü karartıp nasıl yüzüne bakacam onun derdine düştüm şimdi. Seninki nasıl bişeydi?

benimki çok vahimdi ya, kolumu böcek sokmuştu kabardı, su topladı böyle pislik bir hal aldı, ben de fotoğrafını çekip kardeşime atacağıma whatsapp da en son konuştuğum patronuma attım şimdi gülüyorum ama o dönem hiiiiiç gülmemiştim o yüzden üzülme teknolojinin en mikrop yönü bu..

"Tatlım" nireee "kocacım" nire... Benim olay tam kombo oldu
Uu baby de diyebilirdi bence böyle iyi boş ver.

Ben de ona "ciisıs kıraaays" derdim o zaman Tamam gitmiyorum okula 1 hafta. Zaman aşımına uğrar inşallah.

Öğretmen evlimi eğer evli ise ve karısı görür ise adamın gözünü oyar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…