- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
Ne açıdan damga vururmus ki anlamadimKocacacığım naber sorusuda 2014 e damgasını vurur
yanlışlıkla atıldığı ortada
özür mesajını hiç yazmasaymışsınız iyiymiş
Ahahahaaa süperdi bu"Hocacım yazacaktım" deseydiniz
Artık çok geç. Ayar verdi kör olasica :)Ahahahha çok eğlendim
Bence farkında değilmiş gibi yapın.
Yapmayin daha neler. Adamına göre yapılmalı bu dediginiz. Ben haketmemistimAdam hiç de kaba değil.
Ne veliler gördük yanlışlıkla yazılmış imajı verip gelen yumuşak cevaba göre mod değiştiren. Gayet yerinde ve caydırıcı bir cevap.
:))) fenaymis. Bi kaç kere eşim bana atacağı mesajları, ona mal getiren adama atmış. Mala bağlamış zaar ahahahaa. Sevgilim gunaydin. Karicim nasılsın filan yazmışDaha beteri var benim eşim de bana yollayacağı ' beni öp, beni sev ....' Dahası var tabii daha yazmayım bir erkek arkadaşına atmıştı yanlışlıkla :) adam da öyle çok yakın arkadaşı değildi yani resmiyet var aralarında düşün durumu :)
Birşey olmaz anlamıştır zaten sıkma canını :)
Offf bu da fenaymis nasıl toparladin kiAh ah ah açma yaramı bende adamın hakkında bir güzel yazıp o adama gönderenlerdenim:)
Bilmiyor ki. Henüz gencim ölmek icin :))Puhahahhahahaha :)Kocanız ne dedi bu duruma :)
Ahahahaaa iyi ki "Suaaat naber len eşek kafalı" filan dememissinizAy okurken benim bile havada tutasım geldi mesajı, ben de geçen de Suat diye bir arkadaşımı ararken aynı isimde çok önemli bir şirketin sahibini arayıp" suaaaattt nabeeerrrr? " dedim adamda buyrun x hanım dedi o an telefonumu kapatsam ne yapsam şaşırdım özür kem küm kapattım ayyyy çok kötüydüüüüü
Oyyyyyy berbattt :))yok o oscar bizim arkadaşta hala ..
misafir dolu evde lig tv yi açacam diye fazla basınca +18 kanalları açmış
Koptum buna! Hemen ayrilirdim ben olsam ahahhaahaaBeterin beteri var uzulme
Bende universitede okurken en yakin arkadasim bana gelecekti işlerim vardi bitince mesaj atarim gelirsin demistim.
Duştan çıktım şimdi hazirim gel yazili mesaji erkek arkadasimin ayni isimli annesine atmistim
Yer yarılsın da içine gireyim ben! Az önce oğlumun öğretmenine "kocacım naber?" diye mesaj attım!!! Dün oğlumla öğretmeni arasında bir gerginlik yaşanmış. Akşam gelip bana anlattı. Ben de "arayalım öğretmenini yarın, bi özür dile" dedim. Bugün aradık ulaşamadık. Oğlum mesaj atmak istedi, yazdı yolladı. Mesaj dizisini silmeyi atlamışım. Eşime yazacakken dalgınlıkla öğretmenine yazdım. Mesaj giderken farkettim, havada yakalamak istedim resmen, iptal etmeye çalıştım, olmadı! Offf düşündükçe çok kötü oluyorum. Özür mesajı da attım utana sıkıla, cevap vermedi. Bari "önemli değil" filan yazsaydı. Nasıl bakacağım yüzüne adamın Pazartesi günü?(
Adamla son derece mesafeliydim. Damdan düşer gibi "kocacım" yazdım resmen! Yok ben bu hafta okula gitmeyeyim en iyisi. Birilerine aldırırım oğlumu artık
AMANIINNNNN KOPTUM HAHAHAHAHAHHAHAH!!!Benim iş yerinde tanıdığım bir arkadaş vardı allahtan samimiydik. Eşimle isimlerinin baş harfi aynı ve iş dolayısı ile bu kişi ile telde görüşme ve mesajlaşmam çok olurdu.
Eşimle çıkarken gece baktım çağrı atmış uyku sersemi aradım Naber aşkım dedim uykulu ve gayet şuh bir sesle. Efendim dedim. Beni aramışsın dedim. Yo ben aramadım diyince. Çat diye kapattım teli. Bide kızdım içimden manyakmı ne hem arıyor hem yo ben aramadım hadi sabah görüşürüz diyor. Sabah indim servisten bizim kızlar bide bı erkek olan arkadaş hep beraber toplanmış ama kahkaha larla bana bakıyorlar. Birden dank etti bana. Naber aşkımmm dedi bide. Hep beraber koptuk.
Bittimi. Hayıııır.
Eşimle evlendik işten geldim markete giricem. Msj attım aşkitom koca cım ne istersin akşama. Mesajı yolladım. Baktım bu arkadaş arıyor dedim işle ilgili bişey herhalde. Açtım teli ya şu kocanın adını yada benim adımı değiştir telefonunda. Dedi
Bende çok var daha böylr şeyler.
ahahaha ben de bir kere şu ifadelerden kalp yollamıştım benden hoşlanan bir çocuğabende sevgilime göndereceğim öpücük ifadesini başka bir çocuğa göndermiştimüstelik çocuk benden hoşlanıyor . yerin dibine girdim , çıktım, girdim, çıktım resmen :)
ayy kötü olmuş ama herşeyin bir açıklaması var olur öyle şeyler :) bende birgün işim hakkında ablam ile dertleşiyordum watsaptan sesli mesaj atarken bürodan çok duymasını istemediğim bir kıza gitti o sesli mesaj !!!!'(yandımmm ben ya dedim)neyaptım ne ettim yakalayamadım iptal edemedim ama anında kızı aradım lütfen dinlemeden silermisin diye ablama özel mesaj attım diye işte yanlışlık oluyor seninki de o hesap hiç üzülme sonuçları bizede yaz :) SevgilerYer yarılsın da içine gireyim ben! Az önce oğlumun öğretmenine "kocacım naber?" diye mesaj attım!!! Dün oğlumla öğretmeni arasında bir gerginlik yaşanmış. Akşam gelip bana anlattı. Ben de "arayalım öğretmenini yarın, bi özür dile" dedim. Bugün aradık ulaşamadık. Oğlum mesaj atmak istedi, yazdı yolladı. Mesaj dizisini silmeyi atlamışım. Eşime yazacakken dalgınlıkla öğretmenine yazdım. Mesaj giderken farkettim, havada yakalamak istedim resmen, iptal etmeye çalıştım, olmadı! Offf düşündükçe çok kötü oluyorum. Özür mesajı da attım utana sıkıla, cevap vermedi. Bari "önemli değil" filan yazsaydı. Nasıl bakacağım yüzüne adamın Pazartesi günü?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?