- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Aslında çok iyi bir eğitimci. Sanırım yanlış zamanda gitti mesaj! Kesin bi sorun çıktı offfCidden komik olmuş ama üzülme olur böyle şeyler. Yalnız adam biraz kabaymış.Sanki isteyerek yazdın.
Cevap geldi!!!!!!! "Lütfen biraz daha dikkat"
Biri beni öldürsün yaa, öldüm utançtan bi de atar yaptı adam
Uzatmayın bence, çirkinleşecek biri gibi. Zor durumda kalmış da olabilir tabi.Ben bu adamı döverim arkadaş! Resmen azarladı beni! Okula gitmeme süresini 2 haftaya çıkarıyorum
İyi ki KK var. Biraz rahatladım. Hatta birazdan "ay ne var bee? Yanlışlık oldu işte abartmayın lütfen" diye yüzsüzlüğe vurma isteği geldi
Gülün gülün bi gün ben de size gülerim elbet :)ahahaahahaahahahaaaaahahahahhahaha
Git bence, göz kırp sonra da.
Aslında çok iyi bir eğitimci. Sanırım yanlış zamanda gitti mesaj! Kesin bi sorun çıktı offf
ya ynlış zamanda gitse ne olacak? diyelim ki o adamın sevgilisi benim ve böyle bir mesaj geldi ben okudum ne yapıcam ne yani sen onun kocası mısın? bariz yanlış gelmiş mesaj işte.kasıntı insanlardan hiç hoşlanmıyorum.Aslında çok iyi bir eğitimci. Sanırım yanlış zamanda gitti mesaj! Kesin bi sorun çıktı offf
Of demeyin öyle yaaa, vurun beniBence sevgilisi okudu, adam ilk önce ona aciklama yapmakla ugrasti, simdide size cevap atti, durduk yere basina bela soktugunuz icinde böyle bi cevap atti... Gitmeyin siz okula, bir hafta degil bir ay falan köse kapmaca oynayin... Ayyyy cok güldüm yaaa....
Belki evlenmeyi çok istiyordur da evlenemiyorum diye üzülüyordur, zoruna gitmiştir mesaj.ya ynlış zamanda gitse ne olacak? diyelim ki o adamın sevgilisi benim ve böyle bir mesaj geldi ben okudum ne yapıcam ne yani sen onun kocası mısın? bariz yanlış gelmiş mesaj işte.kasıntı insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Eder di mi? Ben kurmasam da KK kadınları çalışıyor üretiyorKafanda kurma şimdi, sorun çıktıysa da halleder.
Hahahhhahaaay yarasını mı depreştirdim yani koptummBelki evlenmeyi çok istiyordur da evlenemiyorum diye üzülüyordur, zoruna gitmiştir mesaj.
Belki evlenmeyi çok istiyordur da evlenemiyorum diye üzülüyordur, zoruna gitmiştir mesaj.
Birini mi bulsam adama, özür mahiyetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?