2014'ün "rezillik" oscar'ı bana gelsin :((

Cevap geldi!!!!!!! "Lütfen biraz daha dikkat"
Biri beni öldürsün yaa, öldüm utançtan bi de atar yaptı adam

Bence sevgilisi okudu, adam ilk önce ona aciklama yapmakla ugrasti, simdide size cevap atti, durduk yere basina bela soktugunuz icinde böyle bi cevap atti... Gitmeyin siz okula, bir hafta degil bir ay falan köse kapmaca oynayin... Ayyyy cok güldüm yaaa....

Uzatmayın bence, çirkinleşecek biri gibi. Zor durumda kalmış da olabilir tabi.

Aslında çok iyi bir eğitimci. Sanırım yanlış zamanda gitti mesaj! Kesin bi sorun çıktı offf
ya ynlış zamanda gitse ne olacak? diyelim ki o adamın sevgilisi benim ve böyle bir mesaj geldi ben okudum ne yapıcam ne yani sen onun kocası mısın? bariz yanlış gelmiş mesaj işte.kasıntı insanlardan hiç hoşlanmıyorum.

Of demeyin öyle yaaa, vurun beni

Belki evlenmeyi çok istiyordur da evlenemiyorum diye üzülüyordur, zoruna gitmiştir mesaj.

Tamam daha da Davos'a gelmem! Atmıyorum da mesaj filan. Ne hali varsa görsün hıh Özür diledik işte

o anlamıştır yanlışlıkla gönderdiğinizi ondan cevap yazmamıştır.Bir veli toplantısı vs. olursa o zaman söylersiniz.bazen olur böyle şeyler aman iyi ki çok özledim falan yazmamışsınız

O erkek en nihayetinde, sizin kadar üzerinde durmamıştır unutmuştur ve ya unutur merak etmeyin. Siz de olmadık bir şey yazmamışsınız ki eşinize naber demişsiniz sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…