2014'ün "rezillik" oscar'ı bana gelsin :((

ayyyy çok hoşsunuz yaaa öğretmen bayan olaymış iyiymiş.neyse olur böyle şeyler kafanıza takmayın çok ALLAH tan daha başka şeyler yazmamışsınız

ayyyy çok hoşsunuz yaaa öğretmen bayan olaymış iyiymiş.neyse olur böyle şeyler kafanıza takmayın çok ALLAH tan daha başka şeyler yazmamışsınız
Tabi ya. Ya "tostumu yedim odamda bekliyorum" filan yazsaydım?
Valla yeterince rezil oldum. Ötesini düşünmek istemiyorum. Eheheh.
Benim adam duysa oyacak beni vallahi. Her zaman söyler "muhattap olma, fazla konuşma öğretmenle" filan diye. Bi bilse dibine vurmuşum muhattaplığın...

ahahaahhahahahhahabaa onu diyorum işte ya " bu akşam en sevdiğin elbisemi giyicem" felan deseydin...her zaman kötünün daha kötüsü vardır .böylece kalsın.takmaya değmez ama karşı taraf da en azından bir "önemli değil" gibisinden ya da "yanlışlık oldu galiba" gibisinden mesaj atsaymış iyiymiş.sessizlik iğrenç bişey.

Mahrem bi durum yokmuş. Benimki seninkini döver

Oyyy öyle yazsaydım kendimi kendi ellerimle boğardım kesin!!! ahahahahh çok fena olurdu bee üretmeyin tamam

bende bir kere yanlışlıkla bir arkadaşa aşkım diye mesaj atmıştım erkek ark. atacakken
sanırım benim ki daha kötüydü ki çocuğun yanında sevgilisi varmış ve onu aldattığını sanmış.
toparlayana kadar canım çıkmıştı vallahi.
özür dilediyseniz sorun olmaz. anlayışlı karşılayıp geri dönme zahmetinde bulunmamıştır bence .

Cevap geldi!!!!!!! "Lütfen biraz daha dikkat"
Biri beni öldürsün yaa, öldüm utançtan bi de atar yaptı adam
Öğretmenin belkide sevgilisi var,düşünsene sevgilisi görmüş olsaydı sen benden habersiz evlendin mi derdi adama,belkide o yüzden size biraz sert cevap vermiş olabilir.

Cevap geldi!!!!!!! "Lütfen biraz daha dikkat"
Biri beni öldürsün yaa, öldüm utançtan bi de atar yaptı adam
hadii yaaaaa ama çok belli yanlışlıkla atmışsınız mesajı. ne diye atar yapmış kii.
sevgilisi yazmış olmasın siz müsterih olun. bile isteye yaptığınız bir şey değildi bu.
gerekli özürü de dilediniz. hiç sıkmayın canınızı gülün geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…