kusura bkma ama bnde güldüm
ayyyy çok hoşsunuz yaaaYer yarılsın da içine gireyim ben! Az önce oğlumun öğretmenine "kocacım naber?" diye mesaj attım!!! Dün oğlumla öğretmeni arasında bir gerginlik yaşanmış. Akşam gelip bana anlattı. Ben de "arayalım öğretmenini yarın, bi özür dile" dedim. Bugün aradık ulaşamadık. Oğlum mesaj atmak istedi, yazdı yolladı. Mesaj dizisini silmeyi atlamışım. Eşime yazacakken dalgınlıkla öğretmenine yazdım. Mesaj giderken farkettim, havada yakalamak istedim resmen, iptal etmeye çalıştım, olmadı! Offf düşündükçe çok kötü oluyorum. Özür mesajı da attım utana sıkıla, cevap vermedi. Bari "önemli değil" filan yazsaydı. Nasıl bakacağım yüzüne adamın Pazartesi günü?(
Değil. 30 yaşında genç bir öğretmen. Sevgilisi vardır muhakkak ama. Adama level atlattım resmen. Sevgiliyken koca oldu bi anda.Öğretmen evlimi eğer evli ise ve karısı görür ise adamın gözünü oyar artık.
Tabi ya. Ya "tostumu yedim odamda bekliyorum" filan yazsaydım?ayyyy çok hoşsunuz yaaaöğretmen bayan olaymış iyiymiş.neyse olur böyle şeyler kafanıza takmayın çok ALLAH tan daha başka şeyler yazmamışsınız
Mesaj giderken farkettim, havada yakalamak istedim resmen, iptal etmeye çalıştım, olmadı!
ahahaahhahahahhahabaaTabi ya. Ya "tostumu yedim odamda bekliyorum" filan yazsaydım?
Valla yeterince rezil oldum. Ötesini düşünmek istemiyorum. Eheheh.
Benim adam duysa oyacak beni vallahi.Her zaman söyler "muhattap olma, fazla konuşma öğretmenle" filan diye. Bi bilse dibine vurmuşum muhattaplığın...
benimki çok vahimdi ya, kolumu böcek sokmuştu kabardı, su topladı böyle pislik bir hal aldı, ben de fotoğrafını çekip kardeşime atacağıma whatsapp da en son konuştuğum patronuma attımşimdi gülüyorum ama o dönem hiiiiiç gülmemiştim o yüzden üzülme teknolojinin en mikrop yönü bu..
Oyyy öyle yazsaydım kendimi kendi ellerimle boğardım kesin!!! ahahahahh çok fena olurdu bee üretmeyin tamamahahaahhahahahhahabaaonu diyorum işte ya " bu akşam en sevdiğin elbisemi giyicem" felan deseydin...her zaman kötünün daha kötüsü vardır .böylece kalsın.takmaya değmez ama karşı taraf da en azından bir "önemli değil" gibisinden ya da "yanlışlık oldu galiba" gibisinden mesaj atsaymış iyiymiş.sessizlik iğrenç bişey.
Git bence, göz kırp sonra da."Tatlım" nireee "kocacım" nire... Benim olay tam kombo oldu
Ben de ona "ciisıs kıraaays" derdim o zamanTamam gitmiyorum okula 1 hafta. Zaman aşımına uğrar inşallah.
Eşine anlatacak mısın peki.Oyyy öyle yazsaydım kendimi kendi ellerimle boğardım kesin!!! ahahahahh çok fena olurdu bee üretmeyin tamam
Anlatırım. Bi gün intihar etmek istersem günaha girmeden halletmiş olurum.Eşine anlatacak mısın peki.
Öğretmenin belkide sevgilisi var,düşünsene sevgilisi görmüş olsaydı sen benden habersiz evlendin mi derdi adama,belkide o yüzden size biraz sert cevap vermiş olabilir.Cevap geldi!!!!!!! "Lütfen biraz daha dikkat"
Biri beni öldürsün yaa, öldüm utançtan bi de atar yaptı adam
aaaa terbiyesiz.bak işte kaç yaşına gelmiş hiç olgun değil. tutmadı gözüm.bence oturaklı bir mesaj yaz.Cevap geldi!!!!!!! "Lütfen biraz daha dikkat"
hadii yaaaaa ama çok belli yanlışlıkla atmışsınız mesajı. ne diye atar yapmış kii.Cevap geldi!!!!!!! "Lütfen biraz daha dikkat"
O da amma kasıntıymış öyle be, insan önemli değil der geçer.Cevap geldi!!!!!!! "Lütfen biraz daha dikkat"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?