2014'ün "rezillik" oscar'ı bana gelsin :((

Adam hiç de kaba değil.
Ne veliler gördük yanlışlıkla yazılmış imajı verip gelen yumuşak cevaba göre mod değiştiren. Gayet yerinde ve caydırıcı bir cevap.

geçmiş olsun.. ben de çok yapmıştım böyle hatalar. Bir arkadaş hakkinda olumsuz şey yazmıştım Ondan bahsediyorum ya aklım gitti ona göndermişim.

Dalginlik kötü şey yaa

Ayy oskarı kaptınız... ins. Evli değildir adam aile faciasına dönmez marım.. hahaaa adam demistir analı oğullu ne çektim bee:) bende yaptıdım bir zmnlar kızı çekistirioduk ark.la sonra yanlıslıkla o kıza cvp yaz a girmisim.. arada msj ona gittii... valla laf ebeliğiyle durumu kurtardımmm

Bazen dalgınlıkla olabiliyo.Ama sizinki de kötü olmuş aa kendinizi üzmeyin yanlışlıkla olmuş bilerek diil ki. Bişey demeyin de adam yanlış anlamasın.

Daha beteri var benim eşim de bana yollayacağı ' beni öp, beni sev ....' Dahası var tabii daha yazmayım bir erkek arkadaşına atmıştı yanlışlıkla :) adam da öyle çok yakın arkadaşı değildi yani resmiyet var aralarında düşün durumu :)

Birşey olmaz anlamıştır zaten sıkma canını :)

Ayyyyy asıl rezillik oscarı sizin eşinizin valla güldürdünüz beni haa adam azıttı mı demiştir arkadaşı komik ama zor bi durum yaa utanç verici

Benim iş yerinde tanıdığım bir arkadaş vardı allahtan samimiydik. Eşimle isimlerinin baş harfi aynı ve iş dolayısı ile bu kişi ile telde görüşme ve mesajlaşmam çok olurdu.

Eşimle çıkarken gece baktım çağrı atmış uyku sersemi aradım Naber aşkım dedim uykulu ve gayet şuh bir sesle. Efendim dedim. Beni aramışsın dedim. Yo ben aramadım diyince. Çat diye kapattım teli. Bide kızdım içimden manyakmı ne hem arıyor hem yo ben aramadım hadi sabah görüşürüz diyor. Sabah indim servisten bizim kızlar bide bı erkek olan arkadaş hep beraber toplanmış ama kahkaha larla bana bakıyorlar. Birden dank etti bana. Naber aşkımmm dedi bide. Hep beraber koptuk.

Bittimi. Hayıııır.

Eşimle evlendik işten geldim markete giricem. Msj attım aşkitom koca cım ne istersin akşama. Mesajı yolladım. Baktım bu arkadaş arıyor dedim işle ilgili bişey herhalde. Açtım teli ya şu kocanın adını yada benim adımı değiştir telefonunda. Dedi

Bende çok var daha böylr şeyler.

Hahah kizlat benimde basima geldi staj yapiyodum daha lise staji muhasebe burosunda patronum aradi ben bugun izmirdeyim buro sana emanet dedi bende sevgilime mesaj attim buroda tek basimayim.. ....... bey izmirde yanima gelsenediye ama o mesaji patrouma gondermisim geri aradi mesaji bana atmissin dedi basimdan kaynar sular dokuldu yani bide lise staji oldgu icin yasimda kucuktu ama bisey demedi Allahtan... :))

Bu bisey mi benim cok yakin kiz arkadasim vardi bi cocukla bulusmustu ilk bulusmalari tabi bizimki zipir cocugu cekistirmek icin bekleyemiyir cocuk tuvalate gittiginde bana cocukla ilgili neler neler yaziyor bi yolluyor ama mesaji bana degil yanlislikta tuvalete giden o cocuga atiyor sonrasiiii deli dehset utanc bana anlattiginda resmen krize girmistim gulnekten bidahada gorusmediler

Sen altin oskar filan alirsan gumusu de bana gelsin. Dr.umla watsapptan ilaclarimi konustuk. Esime almasi icin ilaclarin ismini mesaj atacam. Dr.a geri attim mesaji. Oda bana bana gonderdiniz diye geri yazmis. O gunde esimle limoniyiz. Hic bir insani sifat kullanmadan tam anlamadim ama filanca ilac yazdim mesaja
bir de konusurken ne guzel anlamis gibi kibar kibar yazismistik dr.la ustune mesaj gidince kimbilir ne dusunmustur :)

Ay okurken benim bile havada tutasım geldi mesajı, ben de geçen de Suat diye bir arkadaşımı ararken aynı isimde çok önemli bir şirketin sahibini arayıp" suaaaattt nabeeerrrr? " dedim adamda buyrun x hanım dedi o an telefonumu kapatsam ne yapsam şaşırdım özür kem küm kapattım ayyyy çok kötüydüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…