2014'ün "rezillik" oscar'ı bana gelsin :((

O erkek en nihayetinde, sizin kadar üzerinde durmamıştır unutmuştur ve ya unutur merak etmeyin. Siz de olmadık bir şey yazmamışsınız ki eşinize naber demişsiniz sadece :)
Yok yahu atarlandı resmen "dikkatlı olun" diye Bi maraz çıktı kesin ama napim artık

Olur böyle kazalar, zaten eşinize attığınız belli mesajda da.Utanmayın 1 2 güne unutursunuz

Kocacacığım naber sorusuda 2014 e damgasını vurur
yanlışlıkla atıldığı ortada
özür mesajını hiç yazmasaymışsınız iyiymiş

Hhahaha
Ay kusura bakmayın istem dışı kahkaha attım burda İnsanlık hali olabilir böyle şeyler teknoloji mağduru olmuşsunuz takmayın kafanıza

aman ne olacak bnm daha büyük rezilliklerim var en azından örtmenin arkasından şeyler yazıp adama göndermemişsin:)

Oooyyy 3gundur ılk kez doya doya güldüm..

Taki hocanın cevabını görene kadar:S

NeverOne senin cevaplar da ayrı olay hahhahah:)))

amannn ne olcak sanki siz özür msjını atmışsınız kötü bişi yazmamışsınızki belki oda yanlış anlaşılmasın diye cvp vermek istememiştir rahat olun.

benımde basıma buna benzer bısey geldı ama benımkı allahtan ogretmenımızın esıydı

gecen yegenım watsaptan yazmıs teyzoşşş dıye

bende en son ögretmenımızın esıyle gorusmustum watsapı actım hıc dıkkat etmeden yegenıme yazdım

dezze gurban yazdım gon derrrr dıııımmm kı ne goreyım esının sayfasında kalmıs watsap ve rezıllık dız boyu sonra hemen yanlız oldu pardon bıde bı gulucuk attım gonderdım bır kac gun aklıma gelınce sınırlendım ama sonra gectı gıttı

Hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün ya Ne problemli aile demiştir, oğlu sorun yaratır, anası da kocacım diye mesaj atar Şaka bir yana özür mesajını yolladıysanız iş sizden çıkmış, beşer şaşar olur böyle hatalar canınız çok sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…