- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Hahahahahaaa akıllıca :)))Belki evlenmeyi çok istiyordur da evlenemiyorum diye üzülüyordur, zoruna gitmiştir mesaj.
Kalırsa ekime, kalmazsa kasıma kadar artık. Utançtan kızgınlığa terfi ettim hayırlı olsun.Ayıp etti ama cidden, bırak yalnız kalsın.
Yok yahu atarlandı resmen "dikkatlı olun" diyeO erkek en nihayetinde, sizin kadar üzerinde durmamıştır unutmuştur ve ya unutur merak etmeyin. Siz de olmadık bir şey yazmamışsınız ki eşinize naber demişsiniz sadece :)
Amannnn boswer bilerek yaptın sankim takmaaa okulunada git....Yok yahu atarlandı resmen "dikkatlı olun" diyeBi maraz çıktı kesin ama napim artık
Aa gerçekten mi? Kaza ile insan ölüyor yahu! Ne anlayışsızmış.Yok yahu atarlandı resmen "dikkatlı olun" diyeBi maraz çıktı kesin ama napim artık
Dikkat edin demiş konu sahibesineamannn ne olcak sanki siz özür msjını atmışsınız kötü bişi yazmamışsınızki belki oda yanlış anlaşılmasın diye cvp vermek istememiştir rahat olun.
Yer yarılsın da içine gireyim ben! Az önce oğlumun öğretmenine "kocacım naber?" diye mesaj attım!!! Dün oğlumla öğretmeni arasında bir gerginlik yaşanmış. Akşam gelip bana anlattı. Ben de "arayalım öğretmenini yarın, bi özür dile" dedim. Bugün aradık ulaşamadık. Oğlum mesaj atmak istedi, yazdı yolladı. Mesaj dizisini silmeyi atlamışım. Eşime yazacakken dalgınlıkla öğretmenine yazdım. Mesaj giderken farkettim, havada yakalamak istedim resmen, iptal etmeye çalıştım, olmadı! Offf düşündükçe çok kötü oluyorum. Özür mesajı da attım utana sıkıla, cevap vermedi. Bari "önemli değil" filan yazsaydı. Nasıl bakacağım yüzüne adamın Pazartesi günü?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?