- 14 Mart 2013
- 8.025
- 4.037
- 448
Bende bugun zor uyandım canım yaa,yataktan kalkana kadar zor sonra duş vs derken açılıyorum ben.. Uykunu alamadın baş ağrısı yapmış galibagünaydınlarr uykum var fena uyanamadım
başımda ağrıyor
Bugun uyuyakalmış bizim kızlar galiba :) bende duruşmadan sonra eve kaçıp çantamı hazırlıycam,bu akşam yine tatil yolculuğu var
günaydınlarr uykum var fena uyanamadım
başımda ağrıyor
Günaydın Kızlarrrr . Çoooooooook işim var nerden başlasam bilemedimm
benim işler bitti akşam misafirleri gönderince keyif kahvesi yapacağım anın hayaliyle yaşıyorum
İstanbulun avantajını kullanıyoruz biZde Havaalanı 20dk uzaklıkta,2 günün üstünde tatili görünce kaçıyoruz burdan :) az kalmış canım senindee ohhh mis gibi dinlenirsinahh tatil yapmayı o kadar özledim kibizim daha 1 ay var tatile
Ovulasyon testi kullansana canım,günü yakalarsın böylelikle.. Canın istemiyorsa boşver zaten sırf bebiş için olmaz o iş :) bidahaki aya sıkı çalışırsınuykumu alamadım sanırım ondan
kızlar benim kanama kesilsin diye dr ilaç verdi diye yumurtlama ne zaman olacak hiç birbilgim yok
eşimle birlikte olma isteğide yok onun için benden bu ay birşey çıkmaz
Hayırlısı olsun canımm , üzülecek bişey yok bırak akışına.. Hepimiz bekliyoruz baksana :)Canim ben adet oldum 28 mayis gelecek regli tarihimm ;(
Çok durmaz zaten misafirler :) sonra ohh yap bi keyif kahvesi senden iyisi yok ozaman :)benim işler bitti akşam misafirleri gönderince keyif kahvesi yapacağım anın hayaliyle yaşıyorum
Öyle tabi canim artik öyle yaptim bende:)Hayırlısı
benim yeni bat 13 mayıs canım. söylemeyi unuttum. bakıyorum da liste de gebe arkadaşlar artmış epeyce. bende listeden çıkmayımda uğur getirsin inşallah. deneme olamadı bu ay çok ama nasp diyelim. :)nasılsınız kızlar ben sersem tavuk gibiyim gece geç yatıp sabah erken kalkınca tersim döndü resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?