2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

benim yeni bat 13 mayıs canım. söylemeyi unuttum. bakıyorum da liste de gebe arkadaşlar artmış epeyce. bende listeden çıkmayımda uğur getirsin inşallah. deneme olamadı bu ay çok ama nasp diyelim. :)

Evet canım epey uzadı liste nazar değer mi ki diye de korktum ama nazar boncuğu koydum yanlarına Rabbim hepsini nazardan korusun sağ salim bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah Ve yine inşallah hepinizin isminin yanına ekliycem çok yakında en son da 2016da kendimi ekliycem sizin bebislerin yanına inşallah.. bebisler çalışma sayısına bakmıyor ki kuzum olacağı varsa vakti geldiyse korunurken bile geliyorlar inşallah senin de minişin gelir bu ay

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
Esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
nastasia ____________ BAT 10 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
mihriban41___________BAT 21 Nisan
edds_______________BAT 27 Nisan
Orkidee0238__________BAT 5 Mayıs
Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs
ecrin gelsin___________BAT 10 Mayıs
base2012____________BAT 13 Mayıs
new smiles __________BAT 13 Mayıs
aayna ______________BAT 15 Mayıs
_Lavin_ ____________BAT 18 Mayıs
ekim2013___________BAT 19 Mayıs
muallimbetul_________BAT 21 Mayıs
Svedrif90___________BAT 28 Mayıs
rzombie _____________BAT 28 Mayıs
fatihkbra____________BAT 28 Mayıs

Hamile olmak istiyorum ama kafam o kadar karışık ki . Yanımda sorcak kimse yok hamilelik öncesi vücudunuzu nasıl hazirliyorsunuz ? Ne yapmam lazım

Ysmdfn gezmelere gidicem diye çalışmaları aksatmıyorsun dimi bat yaklaşmış :)
Yumurtlamam 23 nisandaki tatile denk geldi,sıkı çalıştım :) bu ara bekleme dönemi artık yımırtacık yoktur hralde ama yinede çalışma oluyor :) hafta belli olur ak koyun kara koyun :))

Hamile olmak istiyorum ama kafam o kadar karışık ki . Yanımda sorcak kimse yok hamilelik öncesi vücudunuzu nasıl hazirliyorsunuz ? Ne yapmam lazım
Selamm.. Öncelikle bi kadın doğumda muayneni yaptır istersen,gebelik planladığını söyle.. Kan testlerini yaptıracaktır folic asite başlatacaktır doktor. Sigara alkol vs kullanıyorsan bırakabilirsin,beslenmene dikkat edersin,gerisi allaha kalmış.. Hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah :)

Yumurtlamam 23 nisandaki tatile denk geldi,sıkı çalıştım :) bu ara bekleme dönemi artık yımırtacık yoktur hralde ama yinede çalışma oluyor :) hafta belli olur ak koyun kara koyun :))

Valla maşallah bu ara iyi de gezdiniz eşinle stres de kalmadı e gezmekten düşünmeye de fırsat kalmadı bebeğin gelmemek için hiç bir mazereti yok inşallah gelmiştir de tutunuyordur annesine

İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin . Folik asit önemli sanırım .balık yemek önemliymis. Ispanak ceviz brokoli yeşillikler bol su. Kavrulmamış bademde faydalı diyenler var . Araştırmak lazım hepsini hersey bebisler için

Valla maşallah bu ara iyi de gezdiniz eşinle stres de kalmadı e gezmekten düşünmeye de fırsat kalmadı bebeğin gelmemek için hiç bir mazereti yok inşallah gelmiştir de tutunuyordur annesine
23 nisan haftasonuyla birleşmeye çok müsaitti bizde kıramadık,1 mayıs zaten birleşmiş haftasonuyla :) eee gezmesek ayıp olur :) geçen aydan daha iyiyim bu ay stres bakımından,bakalım bebiş gelmişmi haftaya anlarız :)

Folic asit önemli canım,kan testinide yaptır,demir b12 troid hepsi önemli. Eğer eksiklik varsa ilaçla takviyeni yaparsın en azından.. Zararlı şeyler yeme,onun dışında et balık meyve sebze bol bol ye gitsin :)

Kızlar benim bugün 15. günüm ve hala silik de olsa ikinci çizgim yok. Geçen ay meraktan yapmıştım, 13. günden itibaren ikinci çizgi belirmişti, gün gün koyulaşmıştı. 3-4 gün içinde kinci çizgi ortaya çıkmazsa bileceğim ki bu ay yumurtlama yok. Nasip kısmet ne yapayım

Canım sen devam et teste,geç yumurtluyorsun demekki,stres yapıp iyice etkileme yımırtacıkları :)

Canım sen devam et teste,geç yumurtluyorsun demekki,stres yapıp iyice etkileme yımırtacıkları :)

Valla bilmiyorum yumurtlamamı desteklemek için bal-tarçın-çörekotu yedim. Bu ay erken bile bekliyordum o yüzden. Kahve de içmiyordum saldım gitti bugün olumsuzu görünce. Yapmaya devam edeceğim, bakalım 4 gün tatilim var yumurtlama zamanını güzel değerlendiririm diye seviniyordum fos çıktı.

İstanbulun avantajını kullanıyoruz biZde Havaalanı 20dk uzaklıkta,2 günün üstünde tatili görünce kaçıyoruz burdan :) az kalmış canım senindee ohhh mis gibi dinlenirsin

istanbul deme yaramı deşme zaten öyle özledim ki herkesi anneciğim babacığım burnumda tütüyor

canım ben hamile kaldığım ay bol bol tarçınlı elmalı kurabiye yedim o ay ona sarmıştım 2 günde bir yapıp yiyodum, tarçının adet geciktirdiğini duydum herkesten. kesin bu ay benim gecikecek demiştim 26. gün yumurtlamışım bi de baktım hamileyim

ben yeni düşük yaptım, bugün multivitamin ve d vitamini aldım folik asitim ve balık yağım da zaten vardı onları da kullanmaya başlayacağım. bu kadarı fazla gibi görünebilir ama ben eşim de yokken hep sağlıksız beslendiğimi farkettim o yüzden ihtiyacım var yediklerim ihtiyacımı karşılamıyor bana göre.

Evet sen bayağı geç yumurtlamıştın ama sende ikinci çizgi silik de olsa vardı öyle hatırlıyorum. Benim hiç ikinci çizgim yok garip.

Yumurtlama olsun da ben razıyım geç olmasına. İkinci çizginin hiç görünmemesine takıldım. Senin dediğin gibi sabah idrarıyla da yapıyorum onda da çıkmadı.

evet benim hep ikinci çizgi silik vardı zaten oluyor ama bilmiyorum ki hiç hormon testi yaptırmış mıydın lh düzeyin nasıldı

evet benim hep ikinci çizgi silik vardı zaten oluyor ama bilmiyorum ki hiç hormon testi yaptırmış mıydın lh düzeyin nasıldı

3 ay önce gittim en son. Doktor değerlerin normal demişti Bilmiyorum zaten hevesim kaçtı benim düzenli bir çalışma da yapmıyorum, canımız ne zaman isterse. Sonrasında da yatmıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…