benim yeni bat 13 mayıs canım. söylemeyi unuttum. bakıyorum da liste de gebe arkadaşlar artmış epeyce. bende listeden çıkmayımda uğur getirsin inşallah. deneme olamadı bu ay çok ama nasp diyelim. :)
Yumurtlamam 23 nisandaki tatile denk geldi,sıkı çalıştım :) bu ara bekleme dönemi artık yımırtacık yoktur hralde ama yinede çalışma oluyor :) hafta belli olur ak koyun kara koyun :))Ysmdfn gezmelere gidicem diye çalışmaları aksatmıyorsun dimi bat yaklaşmış :)
Selamm.. Öncelikle bi kadın doğumda muayneni yaptır istersen,gebelik planladığını söyle.. Kan testlerini yaptıracaktır folic asite başlatacaktır doktor. Sigara alkol vs kullanıyorsan bırakabilirsin,beslenmene dikkat edersin,gerisi allaha kalmış.. Hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah :)Hamile olmak istiyorum ama kafam o kadar karışık ki . Yanımda sorcak kimse yokhamilelik öncesi vücudunuzu nasıl hazirliyorsunuz ? Ne yapmam lazım
Yumurtlamam 23 nisandaki tatile denk geldi,sıkı çalıştım :) bu ara bekleme dönemi artık yımırtacık yoktur hralde ama yinede çalışma oluyor :) hafta belli olur ak koyun kara koyun :))
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin . Folik asit önemli sanırım .balık yemek önemliymis. Ispanak ceviz brokoli yeşillikler bol su. Kavrulmamış bademde faydalı diyenler var . Araştırmak lazım hepsini hersey bebisler içinSelamm.. Öncelikle bi kadın doğumda muayneni yaptır istersen,gebelik planladığını söyle.. Kan testlerini yaptıracaktır folic asite başlatacaktır doktor. Sigara alkol vs kullanıyorsan bırakabilirsin,beslenmene dikkat edersin,gerisi allaha kalmış.. Hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah :)
23 nisan haftasonuyla birleşmeye çok müsaitti bizde kıramadık,1 mayıs zaten birleşmiş haftasonuyla :) eee gezmesek ayıp olur :) geçen aydan daha iyiyim bu ay stres bakımından,bakalım bebiş gelmişmi haftaya anlarız :)Valla maşallah bu ara iyi de gezdiniz eşinle stres de kalmadı e gezmekten düşünmeye de fırsat kalmadı bebeğin gelmemek için hiç bir mazereti yok inşallah gelmiştir de tutunuyordur annesine
Folic asit önemli canım,kan testinide yaptır,demir b12 troid hepsi önemli. Eğer eksiklik varsa ilaçla takviyeni yaparsın en azından.. Zararlı şeyler yeme,onun dışında et balık meyve sebze bol bol ye gitsin :)İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin . Folik asit önemli sanırım .balık yemek önemliymis. Ispanak ceviz brokoli yeşillikler bol su. Kavrulmamış bademde faydalı diyenler var . Araştırmak lazım hepsini hersey bebisler için
Canım sen devam et teste,geç yumurtluyorsun demekki,stres yapıp iyice etkileme yımırtacıkları :)Kızlar benim bugün 15. günüm ve hala silik de olsa ikinci çizgim yok. Geçen ay meraktan yapmıştım, 13. günden itibaren ikinci çizgi belirmişti, gün gün koyulaşmıştı.3-4 gün içinde kinci çizgi ortaya çıkmazsa bileceğim ki bu ay yumurtlama yok. Nasip kısmet ne yapayım
Canım sen devam et teste,geç yumurtluyorsun demekki,stres yapıp iyice etkileme yımırtacıkları :)
İstanbulun avantajını kullanıyoruz biZde Havaalanı 20dk uzaklıkta,2 günün üstünde tatili görünce kaçıyoruz burdan :) az kalmış canım senindee ohhh mis gibi dinlenirsin
Valla bilmiyorum yumurtlamamı desteklemek için bal-tarçın-çörekotu yedim. Bu ay erken bile bekliyordum o yüzden. Kahve de içmiyordum saldım gitti bugün olumsuzu görünce. Yapmaya devam edeceğim, bakalım 4 gün tatilim var yumurtlama zamanını güzel değerlendiririm diye seviniyordum fos çıktı.
Hamile olmak istiyorum ama kafam o kadar karışık ki . Yanımda sorcak kimse yokhamilelik öncesi vücudunuzu nasıl hazirliyorsunuz ? Ne yapmam lazım
canım ben hamile kaldığım ay bol bol tarçınlı elmalı kurabiye yedim o ay ona sarmıştım 2 günde bir yapıp yiyodum, tarçının adet geciktirdiğini duydum herkesten. kesin bu ay benim gecikecek demiştim 26. gün yumurtlamışım bi de baktım hamileyim
nasılsınız kızlar ben sersem tavuk gibiyim gece geç yatıp sabah erken kalkınca tersim döndü resmen
Evet sen bayağı geç yumurtlamıştın ama sende ikinci çizgi silik de olsa vardı öyle hatırlıyorum. Benim hiç ikinci çizgim yok garip.
Yumurtlama olsun da ben razıyım geç olmasına. İkinci çizginin hiç görünmemesine takıldım. Senin dediğin gibi sabah idrarıyla da yapıyorum onda da çıkmadı.
evet benim hep ikinci çizgi silik vardı zaten oluyor ama bilmiyorum ki hiç hormon testi yaptırmış mıydın lh düzeyin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?