- 14 Mart 2013
- 8.026
- 4.037
- 448
benimki de biraz düşüktü ama bana normal dedi normal olsa referans aralığında olur dimi herkese normal diyorlar3 ay önce gittim en son. Doktor değerlerin normal demiştiBilmiyorum zaten hevesim kaçtı benim düzenli bir çalışma da yapmıyorum, canımız ne zaman isterse. Sonrasında da yatmıyorum zaten.
benimki de biraz düşüktü ama bana normal dedi normal olsa referans aralığında olur dimi herkese normal diyorlaryatma zaten bence şansı artırmamak lazım aslında ki en güçlü olan yumurtayı döllesin tabi biraz enteresan düşünüyor olabilirim
Çok üzüldüm canım . Hamile kalsam bende sorun yasayabilirim diye soruyorum. Abur cubur yiyorum . Aklıma eserse şu içiyorum. Sağlıksız yaşarken bebek olması insanın içine sinmiyor . Umarım seninde bundan sonrası çok iyi geçerben yeni düşük yaptım, bugün multivitamin ve d vitamini aldım folik asitim ve balık yağım da zaten vardı onları da kullanmaya başlayacağım. bu kadarı fazla gibi görünebilir ama ben eşim de yokken hep sağlıksız beslendiğimi farkettim o yüzden ihtiyacım var yediklerim ihtiyacımı karşılamıyor bana göre.
Az kaldı tatile göreceksin aileni,uzak olmak zor canım bilmmemmi hiçistanbul deme yaramı deşme zaten öyle özledim ki herkesi anneciğim babacığım burnumda tütüyor
Ben eczaneden almıştım,galenik dîye bi marka. İnternettende alabilirsin farketmez kiKızlar ovulasyon testlerini internettmi alıyorsunuz
Canım adaçayı içtinmi içiyormusun ? oda gebe kalmak için iyi diyorlar.Ben de olacağı varsa olur diyorum. Sallamıyorum napayım olmaması daha iyi demek ki bu ay için.
Ben tahlil sonuçlarımın çıktısını almadım, sistemden baktı doktor. Bi de pco olduğum için, pcoya göre normal olabilir, ama normale göre düşüktür belki bilmiyorum ki.
Ben eczaneden almıştım,galenik dîye bi marka. İnternettende alabilirsin farketmez ki
Kızlar ovulasyon testlerini internettmi alıyorsunuz
Canım adaçayı içtinmi içiyormusun ? oda gebe kalmak için iyi diyorlar.
Evet ben internetten aldım daha ekonomik diye.
yok cnm içmiyoRum. Çok larışyırnayayım, bu sefer olan düzeni de bozar diye düşündüm.
İnternette daha fazla sayıda dahs ekonomik oluyor. İyiydî benim kullandığımda ama hepsi aynı işe yarıyor :)İyimidir senin kullandığın yoksa marka farketmezmi
Site adı verebiliyonmu bende alcam . Aslında almasammı akışınamı bıraksam diyorum bilmedim
Gittigidiyordan aldıö. İstersen satıcının adını özelden verebilirim.
Benim düzensizlik olduğu için aldım. Senin regl ve yumurtlama düzenliyse alman şart değil hemen.
Günaydın kızlarr hava misssBişey sorcam bal tarçın çörekotu karışımını duyan bilen varmııı .
merhaba kızlar,
nasılsınız
ben çok kötüyüm allah başka dert vermesin ama halsizlik, yorgunluk, mide bulantısı ve ağzımdaki metal tadı iyiycene canımı sıkmaya başladı.
bu arada bugün dr a gittim bebişin kalp atışlarını duydum. darısı isteyen herkesin başına inşallah
Merhaba bende nisan ayından itibaren bebek dusunenlerdenim 1 tane oğlum var 4 buçuk yaşında oğluma hemen hamile kaldım ama ozaman 29 yaşındaydım 4 mayis regl tarihim ama bence hamile değilim çünkü ben regl olmadan önce Karnım 4 yada 5 gun once agrimaya başlar ama göğüs ağrım olmaz bu ay göğüs ağrım var ve karın ağrıları başladı bence bu ay olmadı kısmet artık
merhaba kızlar,
nasılsınız
ben çok kötüyüm allah başka dert vermesin ama halsizlik, yorgunluk, mide bulantısı ve ağzımdaki metal tadı iyiycene canımı sıkmaya başladı.
bu arada bugün dr a gittim bebişin kalp atışlarını duydum. darısı isteyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?