2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ne güzel canım oturup kafanda kurmaktansa gez kafan dağılsın ohhh mis sonra gelsin bebiş Allahın izniyle

cnntrm canım sende ben gibi düşünüyordun bu zamanlarda var mı süpriz bir gelişme..Benim riskli gebelik grubuymus dr korkuttu ileri tarihe atacak gibiyim :) Bu arada topiğinde hamileler çoğalmış sağlıcakla kucaklarına alırlar inşallah maşallah

Ahh kuzum ah ben 1 yıl ertelemek zorunda kaldım bu arada rahim ağzından ameliyat oldum malesef senin neden ertelenecek onu anlamadım doğum sonrası korunma süreni mi uzattı dr? neden ki?

Ahh kuzum ah ben 1 yıl ertelemek zorunda kaldım bu arada rahim ağzından ameliyat oldum malesef senin neden ertelenecek onu anlamadım doğum sonrası korunma süreni mi uzattı dr? neden ki?
Aaaa canım üzüldüm büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Yanlış anlamz isen sorun neydi acaba kaçırmışım ben orayı Hakkımızda hayırlısı olsun canım galiba senle ben o zamanda dediğim gibi sağlam beklemedilerden olacağız.Valla beni direkt üniversite hastahanesine gönderdi.Hiç bu aralarda vakit kaybetme en azından kayıbın araştırılsın dedi.Amma velakin acayip korktum rahmine bir baktır perdeleme yada yetmezlik olabilir belki dedi.Bakalım bir cesaret gitmiştim 2.cesaret nasıl gideceğim.

git canım git korkunun ecele faydası yok bir an önce git de sebebini öğren ona göre önlem alınsın en azından sonraki gebeliğin için... canım ben hamilelik öncesi rutin kontrol için dra gidince smear testi istemişti dr sonuç pek iyi çıkmadı fakülte hastanesine gittim ordaki muayenede de riskli gördükleri için hem teşhis hem tedavi amaçlı leep ameliyatı önerdiler şubatta ameliyat oldum patoloji sonuçları da kanserden bir önceki evre çıktı malesef.. 4 ayda bir smear kontrolü yapılacak dediler ilkini haziranda yaptırıcam işte.. en az 2 tane üst üste temiz sonucu alana kadar da gebelik düşünme dediler.. napalım kısmet seninle birlikte bekleriz biz de artık :) ben de bu arada topikte arkadaşları takip ederek vakit geçiriyorum onlarla heyecanlanıp onlarla seviniyorum işte

Canım Rabbim şifa versin hayırlısıyla bir an önce iyileş bekleriz valla beraber bende okudukça mutlu oluyorum.Rabbim sanada banada ve bizler gibi isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin.Kalbini ferah tut temiz çıkacak inşallah hayırsıyla

İnşallah canım ya tek beklentim o şu an sen de bir an önce dra git ihmal etme bakalım ne diyecek inşallah ciddi bir sorun çıkmaz ama öğrenir ona göre önlem alırsın sen de Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah

Ohhh maşallah doya doya gez. Çocuk görme ziyaretlerini de çok severimmm. Bi bakmışsın bat olmuş,çift çizgi çıkmış. Seni bu ay olumlu hissediyorum.

Evet ben de öyle diyorum teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

Am
Amin cnm. Evet çok şükür bir oğlum var. Rabbim herkese sağlıklı nasip etsin. Umarım hepinizin aynı duyguyu yaşarsınız

Kızlar benim kimyasal dusukten sonra düzensiz adetoluyorum. Ama bugün 4 gün geçti son adete göre. Aslında belirterde var ama pazartesi ye kadar sabrwtmeye calisacam test için

Ohhh maşallah doya doya gez. Çocuk görme ziyaretlerini de çok severimmm. Bi bakmışsın bat olmuş,çift çizgi çıkmış. Seni bu ay olumlu hissediyorum.
Çok saol canım inş.. Hayırlısı ile gelsin gene düşük olacak diye korkuyorum ... Bu geldiğim ablada iki düşük yaşadı üçüncüde oldu

frdaa hoşgeldin canım ne zamandır bebiş istiyorsun
canmm yazınıı yenı gordummm bn 4 aydırr ıstıyorumm ddr gıttımm 8 aylıkda evlıyımmm folıc de kullanıyorumm yumurtalıklarımda ıı hormon testımde ıı cıktıı beklemedeyımm bat mayıs 8 ....7 gun kaldıı

Kızlar benim kimyasal dusukten sonra düzensiz adetoluyorum. Ama bugün 4 gün geçti son adete göre. Aslında belirterde var ama pazartesi ye kadar sabrwtmeye calisacam test için
moral bozmak istemem ama benimde kimyasal gebelik sonrasi oyle oldu gecen ay dort gun gecti sonuc negatifti insallah senin kirmizi degil bebis gelir

çağırma kuzum bulantıları gelmezler inşallah ben oğlumda hiç yaşamadım sadece 12. haftada birkaç gün bulantı oldu inşallah sende de olmaz çok zor bulantı
ya merak ediyorum sağlıklıher gebe bulantı yaşar sandım telaşlandım bebeğim ya:))
napıyorsunuz bakim bu arada bayağı girmemişim ben net e tatil ya kociş evde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…