Bizde cok istiyoruz ins Rabbim tum isteyenlere nasip eder bebis beklemedeyiz bakalim hayrlisi artik
Çocuk görmeye gideceğim şimdi bi arkadaşın birazdan... Akşamda yola çıkacağız bi Türk üç yabancı arkadaşla praqa gideceğiz gezmeye baya yorulucam zaten böyle programlar olunca vakit geçiyor bat salı günü bakalım son 4 gün
cnntrm canım sende ben gibi düşünüyordun bu zamanlarda var mı süpriz bir gelişme..Benim riskli gebelik grubuymus dr korkuttu ileri tarihe atacak gibiyim :) Bu arada topiğinde hamileler çoğalmış sağlıcakla kucaklarına alırlar inşallah maşallah
Bekliyoruz hala bakalim regl yakin yapicam testinşallah bebeğin gelmiştir canım
Aaaa canım üzüldüm büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Yanlış anlamz isen sorun neydi acaba kaçırmışım ben orayıAhh kuzum ah ben 1 yıl ertelemek zorunda kaldım bu arada rahim ağzından ameliyat oldum malesefsenin neden ertelenecek onu anlamadım doğum sonrası korunma süreni mi uzattı dr? neden ki?
Aaaa canım üzüldüm büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Yanlış anlamz isen sorun neydi acaba kaçırmışım ben orayıHakkımızda hayırlısı olsun canım galiba senle ben o zamanda dediğim gibi sağlam beklemedilerden olacağız.Valla beni direkt üniversite hastahanesine gönderdi.Hiç bu aralarda vakit kaybetme en azından kayıbın araştırılsın dedi.Amma velakin acayip korktum rahmine bir baktır perdeleme yada yetmezlik olabilir belki dedi.Bakalım bir cesaret gitmiştim 2.cesaret nasıl gideceğim.
Canım Rabbim şifa versin hayırlısıyla bir an önce iyileş bekleriz valla beraber bende okudukça mutlu oluyorum.Rabbim sanada banada ve bizler gibi isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin.Kalbini ferah tut temiz çıkacak inşallah hayırsıylagit canım git korkunun ecele faydası yok bir an önce git de sebebini öğren ona göre önlem alınsın en azından sonraki gebeliğin için... canım ben hamilelik öncesi rutin kontrol için dra gidince smear testi istemişti dr sonuç pek iyi çıkmadı fakülte hastanesine gittim ordaki muayenede de riskli gördükleri için hem teşhis hem tedavi amaçlı leep ameliyatı önerdiler şubatta ameliyat oldum patoloji sonuçları da kanserden bir önceki evre çıktı malesef.. 4 ayda bir smear kontrolü yapılacak dediler ilkini haziranda yaptırıcam işte.. en az 2 tane üst üste temiz sonucu alana kadar da gebelik düşünme dediler.. napalım kısmet seninle birlikte bekleriz biz de artık :) ben de bu arada topikte arkadaşları takip ederek vakit geçiriyorum onlarla heyecanlanıp onlarla seviniyorum işte
Canım Rabbim şifa versin hayırlısıyla bir an önce iyileş bekleriz valla beraber bende okudukça mutlu oluyorum.Rabbim sanada banada ve bizler gibi isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin.Kalbini ferah tut temiz çıkacak inşallah hayırsıyla
Ben yaptım devam ediyorum umarım şifasını görürüz vesile olur
Çocuk görmeye gideceğim şimdi bi arkadaşın birazdan... Akşamda yola çıkacağız bi Türk üç yabancı arkadaşla praqa gideceğiz gezmeye baya yorulucam zaten böyle programlar olunca vakit geçiyor bat salı günü bakalım son 4 gün
Evet ben de öyle diyorum teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinuzun zamandir giremiyorum bakalm kimler hamis diye okuyayim dedim uzuldum okuyunca
canim gecmis olsun dusuk yapissin bu yikimi cok iyi anliyorum bende ocak ayinda kimyasal gebelik gecirdim henuz bir haftalikti ama umut baglamistim cok aglayip uzulmustum rabbime sukurler olsun hepsi geride kaldi uc ay korunma ardindan tekrar yola devam dedik
Allah esinle senin canini sag etsin yeterki yine hamile kalirsin insallah
bardagin dolu tarafini gormek lazim en azindan hamile kalabiliyoruz bi sorun yok buna sukur
rabbim insallah bu topiktekilere bol bol cocuk verirde hep birlikte yeni topiklerde konu acariz
Amin cnm. Evet çok şükür bir oğlum var. Rabbim herkese sağlıklı nasip etsin. Umarım hepinizin aynı duyguyu yaşarsınızHoşgeldin, bak hem bi bebişin var hem de hamile kalmışsın yakın zamanda. Demek ki ikinci çok yakında gelecek.
Geçen bir yerlerde okudum hamile kalma oranının yıl içinde en yüksek olduğu zamanlar bahar aylarıymış. İnşallah bereketiyle gelir bize de bahar.
Çok saol canım inş.. Hayırlısı ile gelsin gene düşük olacak diye korkuyorum ... Bu geldiğim ablada iki düşük yaşadı üçüncüde olduOhhh maşallah doya doya gez. Çocuk görme ziyaretlerini de çok severimmm. Bi bakmışsın bat olmuş,çift çizgi çıkmış. Seni bu ay olumlu hissediyorum.
canmm yazınıı yenı gordummm bn 4 aydırr ıstıyorumm ddr gıttımm 8 aylıkda evlıyımmm folıc de kullanıyorumm yumurtalıklarımda ıı hormon testımde ıı cıktıı beklemedeyımm bat mayıs 8 ....7 gun kaldııfrdaa hoşgeldin canım ne zamandır bebiş istiyorsun
moral bozmak istemem ama benimde kimyasal gebelik sonrasi oyle oldu gecen ay dort gun gecti sonuc negatifti insallah senin kirmizi degil bebis gelirKızlar benim kimyasal dusukten sonra düzensiz adetoluyorum. Ama bugün 4 gün geçti son adete göre. Aslında belirterde var ama pazartesi ye kadar sabrwtmeye calisacam test için
Ne icin acaba bilgi verr misiniz ?
ya merak ediyorum sağlıklıher gebe bulantı yaşar sandım telaşlandım bebeğim ya:))çağırma kuzum bulantıları gelmezler inşallah ben oğlumda hiç yaşamadım sadece 12. haftada birkaç gün bulantı oldu inşallah sende de olmaz çok zor bulantı
Evet aslında moralim bozulmasın diye pazartesi ye kadar bekleyecem.moral bozmak istemem ama benimde kimyasal gebelik sonrasi oyle oldu gecen ay dort gun gecti sonuc negatifti insallah senin kirmizi degil bebis gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?