2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ya merak ediyorum sağlıklıher gebe bulantı yaşar sandım telaşlandım bebeğim ya:))
napıyorsunuz bakim bu arada bayağı girmemişim ben net e tatil ya kociş evde:))

Yok kuzum olur mu öyle şey bazıları gebelik süresince hiçbir belirti yaşamaz bazıları da tüm belirtileri birden yaşar hatta bu durum aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile değişebilir hiç bunları dert etme sağlıklı mutlu bir gebelik yaşarsın inşallah biz iyiyiz canım sağol buralardayız işte

Arkadaşlar bugün çooook yoruldum ya bütün praqta yürüyerek gezdik sabah 9 dan akşam 6 ya kadar güzel bi şehir.. gezinebilinir..bugün bi iki damla kahve leke geldi bilemedim adet mi başlıyor daha üç gün var. Şu yerleşme kanaması ne zaman oluyor

Tam da beklenen adetten 2-3 gün önce olur. pazartesi yap test bence. Bu ay senin gebe olduğunu hissediyorumm

Canım inşallah yerlesmedir inşallah

Perşembe günü kesinleşti canım :)) o kadar fazla mide bulantım oluyor ki bir de halsizlik pek giremiyorum foruma yoksa aklımdasınız canım:))) kusura bakmayın:/

Gözün aydin canım bulantin varmi benim hala yok. Bide ne zaman duymus oldun kalp atisini kacinci hafta
7 . Haftada duyduk canım gerçi Dr 2 hfta geri beri dedi ama sonra 7 hftalık olduğuna karar verdi:)) benim mide bulantım 2haftadır var:// ilk hamileliğimde böyle bişey yoktu umarım asla olmaz senin de çok berbatım:/

İnşallah hayırlısı ile yerleşmedir.. Çok az daha oldu ama devamı yok bakalım sabah ne olaca....

Damla damla olabilir de kanamaya dönmez inşallah canım yaa listede de sırada sen varsın yanlış hatırlamıyorsam :)

Perşembe günü kesinleşti canım :)) o kadar fazla mide bulantım oluyor ki bir de halsizlik pek giremiyorum foruma yoksa aklımdasınız canım:))) kusura bakmayın:/

Canım sen kusura bakma soylemissin de ben atlatmışım sanırım umarım bulantılar da çabuk geçer rahatlarsın bir an önce inşallah

Ayyyy çok güzel olacak desene.
Bizim de evlilik yıldönümümüz 27 mayıs. Gebe kalsam adet oldum diye kandıracağım. Sürpriz yapacağım inşallah Allah nasio eder.

İnşallah öyle olur canım süper sürpriz olur eşine de bizim de 25 Mayıs nikah yıldönümü :)

Canım sen kusura bakma soylemissin de ben atlatmışım sanırım umarım bulantılar da çabuk geçer rahatlarsın bir an önce inşallah
Evet bat 5 Mayıs ama hayırlısı o kadar da şartlamdırmadım kendimi nasip gerçekten bakalım ne olacak

Ayyyy çok güzel olacak desene.
Bizim de evlilik yıldönümümüz 27 mayıs. Gebe kalsam adet oldum diye kandıracağım. Sürpriz yapacağım inşallah Allah nasio eder.
Ne güzel olur inş rabbim nasip eder de Ama senin evlilik yıldönümün agustos değilmiydi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…