ya merak ediyorum sağlıklıher gebe bulantı yaşar sandım telaşlandım bebeğim ya:))
napıyorsunuz bakim bu arada bayağı girmemişim ben net e tatil ya kociş evde:))
Tam da beklenen adetten 2-3 gün önce olur. pazartesi yap test bence. Bu ay senin gebe olduğunu hissediyorummArkadaşlar bugün çooook yoruldum ya bütün praqta yürüyerek gezdik sabah 9 dan akşam 6 ya kadar güzel bi şehir.. gezinebilinir..bugün bi iki damla kahve leke geldi bilemedim adet mi başlıyor daha üç gün var. Şu yerleşme kanaması ne zaman oluyor
insallah hayirli haberler alirsinizEvet aslında moralim bozulmasın diye pazartesi ye kadar bekleyecem.
17. Gün:Bugünkü ovulasyon testim
Arkadaşlar bugün çooook yoruldum ya bütün praqta yürüyerek gezdik sabah 9 dan akşam 6 ya kadar güzel bi şehir.. gezinebilinir..bugün bi iki damla kahve leke geldi bilemedim adet mi başlıyor daha üç gün var. Şu yerleşme kanaması ne zaman oluyor
Hepimiz inşallahinsallah hayirli haberler alirsiniz
Sanırım çift çizgiden sonraki gün yumurtlama. Testin üstünde öyle yazıyor. Yarın büyük gün bizin içinÇatlama yakın sanırım pek anlaman ama
İnşallah hayırlısı ile yerleşmedir.. Çok az daha oldu ama devamı yok bakalım sabah ne olaca....Canım inşallah yerlesmedir inşallah
İnşallah canım eşime bi sürpriz yapabilirim belki Pazartesi nişan yıl dönümümüzTam da beklenen adetten 2-3 gün önce olur. pazartesi yap test bence. Bu ay senin gebe olduğunu hissediyorumm
Canım ilk üç ayı atlat hiçbiri kalmayacak inşallah. Allah size sağlık versin, sen ve bebiş iyi olun geçer bu sıkıntılı süreç de.
inşallah canım:))
Perşembe günü kesinleşti canım :)) o kadar fazla mide bulantım oluyor ki bir de halsizlik pek giremiyorum foruma yoksa aklımdasınız canım:))) kusura bakmayın:/Hayırlı olsun canım benim kucağına almak da nasip olur inşallah ne zaman öğrendin bize niye bu kadar geç haber verdin aşk olsun 3. aydan sonra sıkıntın kalmaz rahatlarsın merak etme yat dinlen fırsat buldukça tadını çıkar hamileliğin
7 . Haftada duyduk canım gerçi Dr 2 hfta geri beri dedi ama sonra 7 hftalık olduğuna karar verdi:)) benim mide bulantım 2haftadır var:// ilk hamileliğimde böyle bişey yoktu umarım asla olmaz senin de çok berbatım:/Gözün aydin canımbulantin varmi benim hala yok. Bide ne zaman duymus oldun kalp atisini kacinci hafta
Ayyyy çok güzel olacak desene.İnşallah canım eşime bi sürpriz yapabilirim belki Pazartesi nişan yıl dönümümüz
İnşallah hayırlısı ile yerleşmedir.. Çok az daha oldu ama devamı yok bakalım sabah ne olaca....
Perşembe günü kesinleşti canım :)) o kadar fazla mide bulantım oluyor ki bir de halsizlik pek giremiyorum foruma yoksa aklımdasınız canım:))) kusura bakmayın:/
Ayyyy çok güzel olacak desene.
Bizim de evlilik yıldönümümüz 27 mayıs. Gebe kalsam adet oldum diye kandıracağım. Sürpriz yapacağım inşallah Allah nasio eder.
Evet bat 5 Mayıs ama hayırlısı o kadar da şartlamdırmadım kendimi nasip gerçekten bakalım ne olacakCanım sen kusura bakma soylemissin de ben atlatmışım sanırım umarım bulantılar da çabuk geçer rahatlarsın bir an önce inşallah
Ne güzel olur inş rabbim nasip eder de Ama senin evlilik yıldönümün agustos değilmiydi ya...Ayyyy çok güzel olacak desene.
Bizim de evlilik yıldönümümüz 27 mayıs. Gebe kalsam adet oldum diye kandıracağım. Sürpriz yapacağım inşallah Allah nasio eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?