- 6 Nisan 2015
- 135
- 61
- 13
- 36
Nikah 27 mayıs, düğün 12 ağustos. Biz nikahı kutluyoruz cnm.Ne güzel olur inş rabbim nasip eder de Ama senin evlilik yıldönümün agustos değilmiydi ya...
maalesef bilgi sahibi değilim. Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlarımız umarım bir şeyler biliyordur.Günaydın kızlar . ölüyorum bulantidan. Kendimi o kadar zorlamisim ki belim de tutuldu. Felcli gibi yatiyorum iki gundur. Tek kullanabildigim parol. Disardan mudahale ile uygulayabilecegim bisey oneririsiniz? Bide şu midede ki gaz problemine bi çare bulan var mi?
benim daha 12 mayısta doktor kontrolüm bakalım umarım kalp atışı kese hepsini görürüz.7 . Haftada duyduk canım gerçi Dr 2 hfta geri beri dedi ama sonra 7 hftalık olduğuna karar verdi:)) benim mide bulantım 2haftadır var:// ilk hamileliğimde böyle bişey yoktu umarım asla olmaz senin de çok berbatım:/
günaydın canlar:))
Bende herşeyi kutluyorum nikah 11 düğün 15 agustos tanışma isteme nişan... Eşim bıkıyor artık :)Nikah 27 mayıs, düğün 12 ağustos. Biz nikahı kutluyoruz cnm.
Canımm günaydın. Hele biraz bekle bakalım belirti olmuyor ki herkeste. Bata az kaldı sabret. İnşallah bebiş gelir :)Günaydınn kızlaar :) bata 5 gün kaldı ama hiç belirti yok
Günaydın kızlar. Bugün tatilin son günü eve dönüş var bi kaç saate. Bi de benim pembe lekenlenmem var hala
Günaydınn kızlaar :) bata 5 gün kaldı ama hiç belirti yok
Ayyyy ne güzel bi haber. Fotosu varsa atar mısın? Bat ne zaman bir de?Slm kızlar. Bugün dayanamadım evde test yaptım sonuç pozitif. yarın kan tahlili yaptiracam. İnşallah bu sefer iyi sonuçlar alIrım.darısı başınıza inşallah
Hımmm bu hesaba göre bat geçmiş tabii. İnşallah kan tahliliyle güzel sonucu kesinleştirirsin.Pardon 28 mart diyecektim yani 28 nisan adet bekliyordum aslinda
Hiç belirti yok yaaa bu ayda umut yok bence,ama kısmet tabiii görcez bakalım :)Canımm günaydın. Hele biraz bekle bakalım belirti olmuyor ki herkeste. Bata az kaldı sabret. İnşallah bebiş gelir :)
Bende öyle düşünüyorum Ama insan bi belirti arıyor işte :))Canım benim belirti herkeste olacak diye bişey yok ki hatta en erken belirti adet gecikmesi deniyor tıbbi olarak adet öncesi belirtiler psikolojik oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?