2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın kızlar . ölüyorum bulantidan. Kendimi o kadar zorlamisim ki belim de tutuldu. Felcli gibi yatiyorum iki gundur. Tek kullanabildigim parol. Disardan mudahale ile uygulayabilecegim bisey oneririsiniz? Bide şu midede ki gaz problemine bi çare bulan var mi?

maalesef bilgi sahibi değilim. Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlarımız umarım bir şeyler biliyordur.

7 . Haftada duyduk canım gerçi Dr 2 hfta geri beri dedi ama sonra 7 hftalık olduğuna karar verdi:)) benim mide bulantım 2haftadır var:// ilk hamileliğimde böyle bişey yoktu umarım asla olmaz senin de çok berbatım:/
benim daha 12 mayısta doktor kontrolüm bakalım umarım kalp atışı kese hepsini görürüz.
bulantım evet yok ama garip oluyor hamile gibi değilim sanki:)

Günaydın kızlar. Bugün tatilin son günü eve dönüş var bi kaç saate. Bi de benim pembe lekenlenmem var hala

Günaydın kızlar. Bugün tatilin son günü eve dönüş var bi kaç saate. Bi de benim pembe lekenlenmem var hala

Hadi yaa keşke birkaç gün daha devam etseydin ilaca kac gün kullandin ki ben de yazz başladım bugün 14. gün adet gibi değil de normal mesela elin kesildiğinde akan gibi temiz kan geliyor ara ara ilacın yan etkisi sanırım senin de öyle olabilir belki

Günaydınn kızlaar :) bata 5 gün kaldı ama hiç belirti yok

Canım benim belirti herkeste olacak diye bişey yok ki hatta en erken belirti adet gecikmesi deniyor tıbbi olarak adet öncesi belirtiler psikolojik oluyor sanırım

Slm kızlar. Bugün dayanamadım evde test yaptım sonuç pozitif. yarın kan tahlili yaptiracam. İnşallah bu sefer iyi sonuçlar alIrım.darısı başınıza inşallah

Benm kimyasal duaukten sonra düzensiz di . Son adetim önceki adetim arasında sadece 9 gün oldu..ve hem çok yoğun hemde çok uzun sürmüştü. 28 nisanda leke gördüm sonraki gün adet başlamıştı. Foto çekmedim

Canım benim belirti herkeste olacak diye bişey yok ki hatta en erken belirti adet gecikmesi deniyor tıbbi olarak adet öncesi belirtiler psikolojik oluyor sanırım
Bende öyle düşünüyorum Ama insan bi belirti arıyor işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…