Bende öyle düşünüyorum Ama insan bi belirti arıyor işte :))
İnşallah öyle olur :)) yarın bi test yapayım diyorumHatta bir şey diyeyim herray birsürü belirti yaşayıp adet olan ve hiç belirti yasamadigi ay hamile olduğunu öğrenen çok kişi oldu kkda
Gözün aydın canımm,sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin umarımSlm kızlar. Bugün dayanamadım evde test yaptım sonuç pozitif. yarın kan tahlili yaptiracam. İnşallah bu sefer iyi sonuçlar alIrım.darısı başınıza inşallah
selam kızlarr, pazartesi sendromum başladı
Hayırlı akşamlar kızlar adet oluyorum ....?hemde kesin...zaten adet belirtileri yaşadımmm bu ay zaten çok ümit yoktu nasip artık... Ama ilk hamilelikte hiç belirti yaşamadım
aynen benim de başladı.Bi de ben daha uzun tatil yaptım yaa iyice rahevet oldu. gerçi dinlendim ama.
Emin misin? Haziranda inşallah güzel haberleri alırsın canım.
ahh ahh3 hafta sonra izne çıkıcaz lütfen hemen geçsin lütfenn
Geçsin gitsin su gibi haftalar, tatil olsun inşallah.
senin ovulasyon ne oldu canım pozitifi görebildin mi ? ben de aldım netten yarın kargolarlar heralde
Olmasınan bu ay zaten ümidim yoktu... Çünki Bide belirti olarak adetimla aynı oldu sadece acaba dediğim uyku hali ki buda bahardanda olabilir diye düşündüm ve de vücut ısım.. Nasip artık zaten ilişki pozisyonu dahil çok şeye dikkat etmedik biraz akışına bıraktım hamile olup düşecekse bekleyeyim daha iyi aynı şeyleri yasamak daha zor benim çok zor oldu düşüğüm... Güzel olan beni strese sokmadan iki gün evvel geldi.. Bekleyip ümitlenip hüsrandansa... Yani bu ay kendimi başarılı sayıyorum:)) hedef bir Haziran doğum günümde hamilelik sürprizi.. Yani özel gün çok...aynen benim de başladı.Bi de ben daha uzun tatil yaptım yaa iyice rahevet oldu. gerçi dinlendim ama.
Emin misin? Haziranda inşallah güzel haberleri alırsın canım.
Çökmesinin bu ay zaten ümidim yoktu... Bide belirti olarak adetimla aynı oldu sadece acaba dediğim uyku hali ki buda bahardanda olabilir diye düşündüm ve de vücut ısım.. Nasip artık zaten ilişki pozisyonu dahil çok dikkat etmedik biraz akışına bıraktım hamile olup düşecekse bekleyeyim daha iyi aynı şeyleri yasamak daha zor benim çok zor oldu düşüğüm... Güzel olan beni strese sokmadan iki gün evvel geldi.. Bekleyip ümitlenip hüsrandansa... Yani bu ay kendimi başarılı sayıyorum:)) hedef bir Haziran doğum günümde hamilelik sürprizi.. Yani özel gün çok...
Hiç sorma canım yaaa,çok alışmıştım tatileselam kızlarr, pazartesi sendromum başladı
Başlayacak mısın bu ay canım??
evet cnm dün pozitif oldu çok şükür, paylaşmıştım birkaç sayfa önce. dünü değerlendirdik, bugün eşim yok artık kısmet.
bugün test yaptım çizgi yokolmuştu, sadece hafif bir gölge kalmıştı.ovulasyon akıntım da yok bugün zaten.
zaten çift çizgi de birdenbire ortaya çıktı. inşallah tutturmuşuzdur. Hayırlısı.
bu arada ovulasyon akıntısının bitmesi yumurtlama da bittiği anlaına mı geliyor? bilgin vardır belki?
Hiç sorma canım yaaa,çok alışmıştım tatileyarın sabah yine yapışırım yatağa :)
Bende o dertteyim :) kara kara düşünüyorum şimdidenaynen ben de kalkmanın derdinden yatamıyorum şuanda
Âmin canı hayırlısı ve sağlıcakla gelsinler... Kaybetmektense beklemek diyorum tabiki herşeyi Rabb'imiz bilir...bizde özel gün bitmez zaten. Allah hayırlısını versin, yüzümüzü güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?