2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bende öyle düşünüyorum Ama insan bi belirti arıyor işte :))

Hatta bir şey diyeyim herray birsürü belirti yaşayıp adet olan ve hiç belirti yasamadigi ay hamile olduğunu öğrenen çok kişi oldu kkda

Sağolun kızlar. Nasip olursa 2. Çocuk olacak. Yarın bakacam değerlere. Hepinizden aynı güzel haberler almak dilegiyle

Hayırlı akşamlar kızlar adet oluyorum ....?hemde kesin...zaten adet belirtileri yaşadımmm bu ay zaten çok ümit yoktu nasip artık... Ama ilk hamilelikte hiç belirti yaşamadım

selam kızlarr, pazartesi sendromum başladı

aynen benim de başladı. Bi de ben daha uzun tatil yaptım yaa iyice rahevet oldu. gerçi dinlendim ama.

Hayırlı akşamlar kızlar adet oluyorum ....?hemde kesin...zaten adet belirtileri yaşadımmm bu ay zaten çok ümit yoktu nasip artık... Ama ilk hamilelikte hiç belirti yaşamadım

Emin misin? Haziranda inşallah güzel haberleri alırsın canım.

senin ovulasyon ne oldu canım pozitifi görebildin mi ? ben de aldım netten yarın kargolarlar heralde

Başlayacak mısın bu ay canım??

evet cnm dün pozitif oldu çok şükür, paylaşmıştım birkaç sayfa önce. dünü değerlendirdik, bugün eşim yok artık kısmet.
bugün test yaptım çizgi yokolmuştu, sadece hafif bir gölge kalmıştı.ovulasyon akıntım da yok bugün zaten.

zaten çift çizgi de birdenbire ortaya çıktı. inşallah tutturmuşuzdur. Hayırlısı.

bu arada ovulasyon akıntısının bitmesi yumurtlama da bittiği anlaına mı geliyor? bilgin vardır belki?

aynen benim de başladı. Bi de ben daha uzun tatil yaptım yaa iyice rahevet oldu. gerçi dinlendim ama.

Emin misin? Haziranda inşallah güzel haberleri alırsın canım.
Olmasınan bu ay zaten ümidim yoktu... Çünki Bide belirti olarak adetimla aynı oldu sadece acaba dediğim uyku hali ki buda bahardanda olabilir diye düşündüm ve de vücut ısım.. Nasip artık zaten ilişki pozisyonu dahil çok şeye dikkat etmedik biraz akışına bıraktım hamile olup düşecekse bekleyeyim daha iyi aynı şeyleri yasamak daha zor benim çok zor oldu düşüğüm... Güzel olan beni strese sokmadan iki gün evvel geldi.. Bekleyip ümitlenip hüsrandansa... Yani bu ay kendimi başarılı sayıyorum:)) hedef bir Haziran doğum günümde hamilelik sürprizi.. Yani özel gün çok...

bizde özel gün bitmez zaten. Allah hayırlısını versin, yüzümüzü güldürsün inşallah.

evet canım yumurta atıldığında şeffaf yumurta akı gibi bir sıvı geliyor ondan sonrası kuru veya az miktarda oluyor. biz bu ay başlamıcaz ama ben merak ediyorum ovulasyonumun ne zaman döneceğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…