İDRARKanmı idrarmı ikisindede negatif çıkıp hamile olan gördüm .
Benim evi de su basmış kızlar akşam bi cinnetin eşiğinden döndümm
AY İNŞAALLAH HAMİŞİMDİRCnm zaten adet gününde gelmemiş heralde daha yani negatif çıkması çok normal . Boşuna stres yapıyorsun bence
Yarın veya diğer günse o günler geçince yap bence şimdi negatif çıkması gayet normal.hamile olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla..AY İNŞAALLAH HAMİŞİMDİR
İdrar Testinde adet gününden daha geç çıkabilir. Kan testi yaptır kesin sonuç.
TEŞEKKÜR EDERİMYarın veya diğer günse o günler geçince yap bence şimdi negatif çıkması gayet normal.hamile olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla..
artık günüm geçerse hemen sağlık ocağına gideceğimİdrar Testinde adet gününden daha geç çıkabilir. Kan testi yaptır kesin sonuç.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım yaa o manzarayı hayal edemiyorum..
Yok herhalde sanırım parkeler de su geçirmeyenlerden.henüz kabarma filan olmadı zarar gelen bi eşyam da yok gibi bazı elektronik aletlere bakmadım ne olur ne olmaz biraz kurusunlar diye sağol canım benim çok yoruldum o suyu evden atmaya uğraşırkenGeçmiş olsun canım.Çok iş var mı? Eşyalara zarar gelmedi umarım.
Benim evi de su basmış kızlar akşam bi cinnetin eşiğinden döndümm
artık günüm geçerse hemen sağlık ocağına gideceğim
Nicee nicee 500 sayfalarımız olsunTopigimizin 500. sayfası hayırlı ugurlu olsun kızlar :)) konuyu ilk açtığımda acaba yazan olacak mı diye düşünmüştüm maşallah 500 olmuş bile iyi ki varsınız canlar
Günaydın canımm,sen bide beni görsenGünaydınlar kızlaaarrr
Hala yatağa yapışmış durumdayımm. Biri beni kazısın
Ayy geçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?