2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI DAHA DA TEST YAPMAYACĞAIM YA ÇOK TUHAFIM ŞUAN BU AY ADET OLACAĞIM BELLİ BU AY KLOMENE BAŞLAYACAĞIM ARTIK BAKALIM KLOMEN AĞRI YAPIYOR MU ARKADAŞLAR

ağrı yapıyor mu bilmem de ovulasyon testinde yanlış sonuç çıkarıyormuş

Kızlarrrr banada bi el atın :)
Bu ay bebek yapmayı düşünüyoruz.ben 25 günde bir oluyorum.bu ay 9unda oldum 20si ovülasyonum.ne zaman başlayıp ne zaman bitireyim:))
Bazıları günaşırı bazıları hergün diyolar bi yorum da sizlerden alabilir miyimm

Yumurtlamadan 2 gün önce başla hergün yap :) yumurtlama bitincede 2 gün devam et. Sonra gün aşırıya geç :)) ben öyle yaptım bu ay. Günaşırı diyorlar ama ben yumurtlamada hergün fikrini savunanlardanım :) hergün olunca sayı azalıyormuş,önemli olan kaç milyon olduğu değil 1 tane canlı işimize yarıyor :))

Herkese iyi günler hamilelik için tatil en uygun vakitmiş çünki tatilde stres olmuyormuş... Stressiz bi hayat mümkün mü yaaa

Tabi canımm bi tanesi yeter bizee :)) bi sonraki adete kadar mı günaşırı oldu peki :))
Sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde inşallah.darısı bize artık :))

Tabi canımm bi tanesi yeter bizee :)) bi sonraki adete kadar mı günaşırı oldu peki :))
Sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde inşallah.darısı bize artık :))
Evet canım,duruma göre işte günaşırı bazen hergün. Yumurtlama bittikten sonra kafamıza göre yani :))

Benim öyle oldu canım,tatil bebişi :))
Benimde düşen bebeğim tatilde Türkiye'de olmuştu evlilik yıldönümünde öğrenmiştik doğsaydı bir aylık alacaktı
Şimdi adet bitti eşim gün aşırı kendisi için yorucu olduğunu söylüyor çok yoruluyormuş... Sevgili eşimi ikna etmek zor ya..çoook nazlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…