- 14 Mart 2013
- 8.062
- 4.065
- 448
TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI DAHA DA TEST YAPMAYACĞAIM YA ÇOK TUHAFIM ŞUAN BU AY ADET OLACAĞIM BELLİ BU AY KLOMENE BAŞLAYACAĞIM ARTIK BAKALIM KLOMEN AĞRI YAPIYOR MU ARKADAŞLAR
Hadi ya siz baya önce yapmışsınız tercihleri. Biz de heyecanla okulların açılmasını bekliyoruz bakalımbiz tercihleri kasımda yaptık hala tık yoksizinki ne güzelmiş
Yumurtlamadan 2 gün önce başla hergün yap :) yumurtlama bitincede 2 gün devam et. Sonra gün aşırıya geç :)) ben öyle yaptım bu ay. Günaşırı diyorlar ama ben yumurtlamada hergün fikrini savunanlardanım :) hergün olunca sayı azalıyormuş,önemli olan kaç milyon olduğu değil 1 tane canlı işimize yarıyor :))Kızlarrrr banada bi el atın :)
Bu ay bebek yapmayı düşünüyoruz.ben 25 günde bir oluyorum.bu ay 9unda oldum 20si ovülasyonum.ne zaman başlayıp ne zaman bitireyim:))
Bazıları günaşırı bazıları hergün diyolar bi yorum da sizlerden alabilir miyimm
Hadi ya siz baya önce yapmışsınız tercihleri. Biz de heyecanla okulların açılmasını bekliyoruz bakalım
Benim öyle oldu canım,tatil bebişi :))Herkese iyi günler hamilelik için tatil en uygun vakitmiş çünki tatilde stres olmuyormuş... Stressiz bi hayat mümkün mü yaaa
Tabi canımm bi tanesi yeter bizee :)) bi sonraki adete kadar mı günaşırı oldu peki :))Yumurtlamadan 2 gün önce başla hergün yap :) yumurtlama bitincede 2 gün devam et. Sonra gün aşırıya geç :)) ben öyle yaptım bu ay. Günaşırı diyorlar ama ben yumurtlamada hergün fikrini savunanlardanım :) hergün olunca sayı azalıyormuş,önemli olan kaç milyon olduğu değil 1 tane canlı işimize yarıyor :))
hımm hayırlısı bakalım canımağrı yapıyor mu bilmem de ovulasyon testinde yanlış sonuç çıkarıyormuş
İnşallah ablacıgım :))genceciksin negüzel yıllarının kıymetini bilerek yaşa arkadaşım sana abla tavsiyesi
Evet canım,duruma göre işte günaşırı bazen hergün. Yumurtlama bittikten sonra kafamıza göre yani :))Tabi canımm bi tanesi yeter bizee :)) bi sonraki adete kadar mı günaşırı oldu peki :))
Sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde inşallah.darısı bize artık :))
Ahaha tamamdırr bu pazar çalışmalar başlasınn ozamann :))Evet canım,duruma göre işte günaşırı bazen hergün. Yumurtlama bittikten sonra kafamıza göre yani :))
Aynen canım :))Ahaha tamamdırr bu pazar çalışmalar başlasınn ozamann :))
Benimde düşen bebeğim tatilde Türkiye'de olmuştu evlilik yıldönümünde öğrenmiştik doğsaydı bir aylık alacaktıBenim öyle oldu canım,tatil bebişi :))
esoes1919 nerelerdesin kızz haberleri bekliyoruz. Trafikteydim bakamadım telefona aklım sendeydi :)) bide baktım yazmamışsın dahaa
esoes1919 herkesi catlattin burda bebişi görünce bizi unuttun bakıyorum da seni seniiii
iyi aksamlar kizlaryarin adet gunu insallah olmam bu gece dualarinizi bekliyorum insallah olmam kucaklarimuz saglikli bebislerle dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?