iyi aksamlar kizlaryarin adet gunu insallah olmam bu gece dualarinizi bekliyorum insallah olmam kucaklarimuz saglikli bebislerle dolsun
17:20 dedi yaa,15:30da evden çıkacaktı :))esoes1919 in randevusu zaten akşam 8'de değil miydi? Ondan daha gelememiştir diye düşünüyorum.
17:20 dedi yaa,15:30da evden çıkacaktı :))
Yarına kaldı o iş :)Aaaaa ben yanlış hatırlıyorum o zaman.
İnşallah güzel haberlerle gelir gece olmadan bize bir şeyler yazar.
Benim evi de su basmış kızlar akşam bi cinnetin eşiğinden döndümm
Ben de öyle dedimm :O işim anca bitti elektrik gidince su da gidiyo bu lanet olasıca yerde, öğle arası eve geldim elektrik gitti suyu da açık bırakmışım elektrik gelmiş alt komşunun banyosu akıtınca kapıcıyı aramış o da eşimi aramış ulaşamamış vanayı kapatmış bizim elektrik şarteli de atmış neyse ki..nolamazzz
iyi aksamlar kizlaryarin adet gunu insallah olmam bu gece dualarinizi bekliyorum insallah olmam kucaklarimuz saglikli bebislerle dolsun
İnşallah inşallaahhhhhh bi bebiş haberi daha alırızzzziyi aksamlar kizlaryarin adet gunu insallah olmam bu gece dualarinizi bekliyorum insallah olmam kucaklarimuz saglikli bebislerle dolsun
Neeeeeeyyy,nasıl oLmuş o yaaaBenim evi de su basmış kızlar akşam bi cinnetin eşiğinden döndümm
Ayy güldürdün beni :)) sen gazinoda keyfe devaam :)) elektrikle su nasıl birbirine bağlantılı onu pek anlayamadım :))Ben de öyle dedimm :O işim anca bitti elektrik gidince su da gidiyo bu lanet olasıca yerde, öğle arası eve geldim elektrik gitti suyu da açık bırakmışım elektrik gelmiş alt komşunun banyosu akıtınca kapıcıyı aramış o da eşimi aramış ulaşamamış vanayı kapatmış bizim elektrik şarteli de atmış neyse ki..
Ben de o sırada gazinoda arkadaşla keyif yapıyorum evimde ördekler yüzüyo
BANA CEVAP YOK MUTESTİ NEGATİF ÇIKIP HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VAR MI ARKADAŞLAR
BeniM bi fikrim yok canım,başıma gelmedi böyle bişey. Yumurtlamanı biliyormusun ? Geç yumurtladıysan olabilir tabiBANA CEVAP YOK MU
Hidrofor mu ne zıkkımsa suyu yukarı iten oymuş elektrik gidince o da kesiliyo o yüzden eve bi geldim kii şıpır şıpır her yer batmış yanımda arkadaşım vardı yoksa bilmiyorum halim ne olurdu eşimi aradım hemen o da bi arkadaşını alıp geldi hallettik neyse kiAyy güldürdün beni :)) sen gazinoda keyfe devaam :)) elektrikle su nasıl birbirine bağlantılı onu pek anlayamadım :))
BİLMİYORUM CANIM YARIN ADET OLMAM LAZIM YADA ERTESİ GÜN EN GEÇBeniM bi fikrim yok canım,başıma gelmedi böyle bişey. Yumurtlamanı biliyormusun ? Geç yumurtladıysan olabilir tabi
BANA CEVAP YOK MU
Geçmiş olsun canım yaa o manzarayı hayal edemiyorum..Hidrofor mu ne zıkkımsa suyu yukarı iten oymuş elektrik gidince o da kesiliyo o yüzden eve bi geldim kii şıpır şıpır her yer batmış yanımda arkadaşım vardı yoksa bilmiyorum halim ne olurdu eşimi aradım hemen o da bi arkadaşını alıp geldi hallettik neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?