2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

TESTİ NEGATİF ÇIKIP HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VAR MI ARKADAŞLAR

Ben de öyle dedimm :O işim anca bitti elektrik gidince su da gidiyo bu lanet olasıca yerde, öğle arası eve geldim elektrik gitti suyu da açık bırakmışım elektrik gelmiş alt komşunun banyosu akıtınca kapıcıyı aramış o da eşimi aramış ulaşamamış vanayı kapatmış bizim elektrik şarteli de atmış neyse ki..
Ben de o sırada gazinoda arkadaşla keyif yapıyorum evimde ördekler yüzüyo

iyi aksamlar kizlaryarin adet gunu insallah olmam bu gece dualarinizi bekliyoruminsallah olmam kucaklarimuz saglikli bebislerle dolsun
iyi aksamlar kizlaryarin adet gunu insallah olmam bu gece dualarinizi bekliyoruminsallah olmam kucaklarimuz saglikli bebislerle dolsun
İnşallah inşallaahhhhhh bi bebiş haberi daha alırızzzz

Ayy güldürdün beni :)) sen gazinoda keyfe devaam :)) elektrikle su nasıl birbirine bağlantılı onu pek anlayamadım :))

Ayy güldürdün beni :)) sen gazinoda keyfe devaam :)) elektrikle su nasıl birbirine bağlantılı onu pek anlayamadım :))
Hidrofor mu ne zıkkımsa suyu yukarı iten oymuş elektrik gidince o da kesiliyo o yüzden eve bi geldim kii şıpır şıpır her yer batmış yanımda arkadaşım vardı yoksa bilmiyorum halim ne olurdu eşimi aradım hemen o da bi arkadaşını alıp geldi hallettik neyse ki

Geçmiş olsun canım yaa o manzarayı hayal edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…