2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydın :)) eveettt dün bebeğimi gördüümmmmm çok güzeldi doktor bak burda buda kesesi falan tanıttı büyüttü dediki bu ne bak burda birşey kıpırdıyor dedi dur sesi dinle dedi anladım kalp atıı pıtır pıtır nasıl güzel birşey Rabbim herkese nasip etsin :))

hayırlı olsun canım merak ettik seni neden hemen yazmadın bize

esoes1919 nerelerdesin kızz haberleri bekliyoruz. Trafikteydim bakamadım telefona aklım sendeydi :)) bide baktım yazmamışsın dahaa
teşekkür ederim canım benim:)) bebişimi gördüm herşeyi normal dedi sorun yok adet tarihini yumurtamaya göre değiştiriyor :)) ondan sonrada bak şimdi dedi kıpırdayan şey ne dedi bir ses verdi 2. sn de ben ağladım :)) tamam dır ağlattıysak esra hanımı dediler:)) çok şükür RAbbime çok güzel bir duygu sende yaşa inşallah gör bebeğini iki hafta sonra el kol herşeyi görünecek iyice :))

hayırlı olsun canım merak ettik seni neden hemen yazmadın bize
gece çoook geç geldik eşimde bende ölüyorduk yorgunluktan stres yapmışız sıkmışız herhalde kendimizi gelince yatagı zor bulduk:)) herşey seerbest dedi sorun yok dedi öyle işte:)) folio kullanıyordum onuda süper dedi hem iyotta var hem b 12 de var folik asitin içinde diye öyle işte teşekkür ederim düşündüğünüz için:=)

Gözün aydın canımm,herşey böyle güzel gitsin inşallaah

umarım hepimiz en kısa zamanda bu mutluluklara kavuşuruz canım

şuan ağladım sonunda ağlattınız beniiiiiiiiiiiiiiiiii(
RAbbim öyle güzel bir duygu ki istyen herkeseee nasip etsin olanlarında Allah bağışlasın sağlıkla yarabbimmmmmm.
kızlar hepinizi seviyorum teşekkür ederim kendimi öyle sıkmışım ki
doktorum la sohbet ederken bebeği gösterdi ben direk birşey soramadım herşeyi anlattı sonra o dönen kalp var ya pıtır pıtır diye onun vuşh vuşh diye sesini yüksek ses verdiği an ağladım ayy bir daha duymak istiyorum yaaaaa iki hafta sonra bir daha randevum var bu arada doğum paketi yaptırdım birde kan ve idrar bütün tahlilleri alıyorlar ben biyologum ismini bile bilmediğim şeylere baıyorlar her türlü riske karşı mikrop bulunmasın klanda diye
öyle işte hepinize teşekkür ederim tekrar :))

Mrb arkadaşlar 25 gün once 22 haftalik gebeligim kromozom anomalisi nedeniyle sonlandirildi. Ve ben yine ayni seyleri yasarim diye cok korkmama ragmen deli gibi cocuk istiyorum. Ne kadar sure sonra denemeliyiz bilgisi olan var mi?

Ohhhhh nihayet sağlıklı haberlerini alabildik. İnan çok çok mutlu oldum senin adına.
Sağlıkla büyüsün bebişin annesinin karnında. İlk tekmeleri,hareketleri de en güzel anılarla yaşarsınız eşinle inşallah.

Mrb arkadaşlar 25 gün once 22 haftalik gebeligim kromozom anomalisi nedeniyle sonlandirildi. Ve ben yine ayni seyleri yasarim diye cok korkmama ragmen deli gibi cocuk istiyorum. Ne kadar sure sonra denemeliyiz bilgisi olan var mi?
Allah sabırlar versin. Ne zaman çocuk sahibi olmaya hazır olursunuz buna ancak doktor cevap verebilir. Psikolojik olarak da eşinle birlikte kendinizi hazır hissetmenize bağlı.

inşallah canımmm benimmm:))) çok şükür bide doktorum herşeyini verdi watsaptan bile yazabilirsin her an arabilirsin gecenin kaçı olduğu öneml,i değil dedi :)
senin ne oldu varmı gelen giden

Allah sabır versin Zordur eminim (

canım merhaba bebeğin çok büyükmüş sanırım en az 3 ay beklemen gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…