- 14 Mart 2013
- 8.069
- 4.069
- 448
yok o zaten karnın sağı veya solu değil bebeğin kese içindeki yerleşimine göre baz alıyor canımfoto atıcam telefonda sorun dedi yaaa
vallahi sağmı solmu bilmiyorum ama doktorum göbeğimin etrafına yakın ama sağa yakın koyunca gördü:)) sola değmedi bile:)) hemde ilk koymada buldu nasıl oldu yaaa:)) ayy bunlar kaç haftalık bunlardan kocaman benimki:))
bunlara uymuyor ki yaa:)) töbe töbeeesağ tarafa dopğru yumvarlaksı içinde sola yapışık tamammenn:))
haaa:))yok o zaten karnın sağı veya solu değil bebeğin kese içindeki yerleşimine göre baz alıyor canım
Rahime dogru yayılan sanki vajina agrıyor gibi oluyormu peki2 gün sonra regl olmazsan bi test yap bakalım ağrılar da gebelikten olabiliyor
haaa:))
o zaman sol da yerleşmiş duvarı tamamen yassı şekilde duruyor upuzunn:)) uzun boylumu olcak ne
o zaman kız mı oluyor erkek mi
Rahime dogru yayılan sanki vajina agrıyor gibi oluyormu peki
ay koyucamda telefonda uyarı veriyor eror diye ilk açıldığı an koyucam inşallah:))sen böyle söyleyince anlayamadım canım ya foto koy ya elindeki fotoyla benim attığımı karşılaştır.
Tesekkurler verdigin bilgiler icin inşallah Rabbim arattırmadan verir hepimize isteyenlereaynen regl ağrısı gibiydi benim yaşadığım
Bat adet tarihi mi :))
Normalde 15'i diyor takvim ama benim uc gun geri uc gun ileri olabiliyor kasık agrım lavin gibi rahme yayıldı(
ya doğum paketini yapan kadın dediki iki haftaya bellli olur ikizmi diye dedi neden şimdi belli olmuyorki doktorum birşey demedi
İnşallahh Ablacıgımmçok geçmiş olsun canım inşallah bebişin gelmiştir Gülçin
arkadaşım tekrar kan testi yaptırıp iyi bir dr görün inşallah sağlıklı ve hayırlı bi gebeliktirarkadaşlar benimde size bir sorum olacak yeni üyeyim daha. adetim 5 gün gecikti. 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı ertesi gün tekrar yaptım gene pozitif dün gene yaptım pozitif gülmeyin sakın :) 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum. adet olacağım gün kan testi yaptırdım beta hcg 6.3 çıktı doktor olmadığı için soramadım ama değerin bu kadar düşük olması canımı sıktı. geç döllenme olabilir dediler. nolur sizde bişeyler diyin yardım edin. bu arada hafif kasık agrısı akıntı ve göğüs ağrısı oluyor arada .
arkadaşım tekrar kan testi yaptırıp iyi bir dr görün inşallah sağlıklı ve hayırlı bi gebeliktir
bencede:))canım ikiz olsa idi dr iki kese görürdü ve sana söylerdi bence söylemediğine göre bebiş tek
Geç döllenme olabilir,değerin biraz düşük. Tekrar yaptır testi 2 katı artıyormu bakalım. Adet günün geçmiş kimyasal gebelikte,gebelik oluşuyor adetle atılıyor rahme yerleşmiyor diye biliyorum..gerçi sen yaşamışsın daha iyi bilirsin,adet günün geçtiğine göre bana göre kimyasal değildir geç döllenmedir yani :)arkadaşlar benimde size bir sorum olacak yeni üyeyim daha. adetim 5 gün gecikti. 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı ertesi gün tekrar yaptım gene pozitif dün gene yaptım pozitif gülmeyin sakın :) 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum. adet olacağım gün kan testi yaptırdım beta hcg 6.3 çıktı doktor olmadığı için soramadım ama değerin bu kadar düşük olması canımı sıktı. geç döllenme olabilir dediler. nolur sizde bişeyler diyin yardım edin. bu arada hafif kasık agrısı akıntı ve göğüs ağrısı oluyor arada .
Canım ikiz olsa çift kese görünürdü zaten. Erkende değil seninki 8. Haftadasın olsa kesin görürdün,o kıza bakma sen :)) neler var doğum paketinde,nekadar fiyat verdiler bide hangi hastane :) fikir olsun bizedeya doğum paketini yapan kadın dediki iki haftaya bellli olur ikizmi diye dedi neden şimdi belli olmuyorki doktorum birşey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?