2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kızlar tamamlayıcı özel sağlık sigortası yaptırsak acaba doğum ücretleri nasıl olur

Sen de kurtulacaksın yakında ordan canım benim kiyamam sana

özel hastane neymiş özel sigorta neymiş iyi doktor muamelesi neymiş unuttum ben böyle şeyleri kapı açılır açılmaz hurraaa içeri dalan 25 kadın hasta mahremiyeti bilgilendirme sıfır

sizin orada ne kadar canım
normalde paket harici sadece doğum 4. 500 tl
Doğum paketi içinde diyetisyen,kuaför,fotoğrafçı,oda süsleme,ikram,evde bakım hizmeti vs vs bişeyler var. Bebiş doğunca kıyafetine kadar herşey onlara ait. Normal doğum 9.700tl sezeryan doğum 11.650tl. Bunun içine muayne testler fln dahil değil. Doktor muaynesi 300tl testlerde artık farklılık gösterir durumuna göre. Senin hastane çok iyiymiş.

Amin canım inşallah bat ver de listeye seni de yazalım daha önce de yazdım sana ama görmedin heralde
ben yazılmak istemedim gelmeyeceğini biliyorum arkadaşım ümidim yok hani
miyom nedeniyle ilaç kullanıyorum ilaç içtiğim sürece adet olmuyorum kesince kanama başlıyor
10-11 haziran sanırım bir sonraki adetim

özel hastane neymiş özel sigorta neymiş iyi doktor muamelesi neymiş unuttum ben böyle şeyleri kapı açılır açılmaz hurraaa içeri dalan 25 kadın hasta mahremiyeti bilgilendirme sıfır

Seni çok iyi anlıyorum canım ben doğuda özel hastaneye gidiyordum oğluma hamileyken ona rağmen içeri üçer beşer aliyorlardi bizi ben kurtuldum sana da az kaldı inşallah

ben yaptırmak istiyorum ama şartları ne bilemiyorum
Sadece doğum için değil her anlamda çok iyi bence,yaptır mutlaka.. Ama dediğim gibi hiçbir sigorta ilk yıl doğumu karşılamaz. 2. Yıl başlar doğum teminatı. Seçtiğin pakete göre örneğin 5000tl doğum teminatın var onu karşılıyor. Eğer hastanede masraf 6000 çıkarsa cebinden sadece 1000 tl çıkıyor

çok para canım yaa özel olmazsa hangi hastane

Olsun canım orası hiç belli olmaz ki ben eklerim yine de :)

muayene ye ayrımı ücret ödeniyor yani?
bu dediklerin kral odası dediklerinde var kuafor fotografcı falan bizimki suit oda
fotografcısınıda bize 175 tl gıbı bir ucretle istersek olacak ama ben kral odası dedıklerını ıstemedım ne gerek var suıt zaten süperrrr

Acıbadem hastanesi. Sigorta indirimli fiyatlar bunlar. Sigortasız gitsen bikaç bin daha fazla :))
benim eşimin özel sigortsı acbademde onda ama ankarada sorduk hem daha yeni ankarada cok tanınmadı hemde cok guzel ama denenmiş doktor yoktu. acıbadem sigortalı olduğumuz halde o üzden gitmedik ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…