2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

lütfen dua edin bana çok heyecanlıyım birde korku ar farklı duygular içindeyim.

lütfen dua edin bana çok heyecanlıyım birde korku ar farklı duygular içindeyim.
Bende adet günümden önce öğrendim,adet günÜm geçene kadar kimyasalmı diye ödüm kopuyordu:) çok iyi anlıyorum seni.. Ama korkma bence sorun yok içini ferah tut.. Hayırlısıyla gelsin bebişin

çok çok mutlu oldum darısı hepimizin başına inşallah

Gözün aydın tatlım çok şükür her şey yolunda bundan sonra da böyle devam etsin inşallah

Canım ikiz olsa çift kese görünürdü zaten. Erkende değil seninki 8. Haftadasın olsa kesin görürdün,o kıza bakma sen :)) neler var doğum paketinde,nekadar fiyat verdiler bide hangi hastane :) fikir olsun bizede
bencede aman boşuna kafamı karıştırıyor kız zaten doktorum derdi ikiz bakmak kolay mı yaaa
koru ya gidiyorum canım 5750 fiyatı diyetisyen emzirme terapisti pskolog ve kapı süsleme lohusa şerbeti :)) tüm tetkik muayene doğum o zaman a kadar istenen herşey dahil testler doğumda pediatrıde giricekmiş doğunca bebeği kontorol e aşılar ilk topuk kanı bebeğin falan :))

Normal doğum fiyatı mı bu ? Bu sadece doğum fiyatı dimi ? Mutat kontroller hariç

ulytau seninde tayinin çıkacak gönlünüze göre bir yere geleceksiniz inşallah
tayin için nereleri yazdınız arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…