- 13 Mayıs 2015
- 4
- 0
- 1
- 32
Geç döllenme olabilir,değerin biraz düşük. Tekrar yaptır testi 2 katı artıyormu bakalım. Adet günün geçmiş kimyasal gebelikte,gebelik oluşuyor adetle atılıyor rahme yerleşmiyor diye biliyorum..gerçi sen yaşamışsın daha iyi bilirsin,adet günün geçtiğine göre bana göre kimyasal değildir geç döllenmedir yani :)
Bende adet günümden önce öğrendim,adet günÜm geçene kadar kimyasalmı diye ödüm kopuyordu:) çok iyi anlıyorum seni.. Ama korkma bence sorun yok içini ferah tut.. Hayırlısıyla gelsin bebişinlütfen dua edin bana çok heyecanlıyım birde korku ar farklı duygular içindeyim.
bu değer çok mu düşük?
teşekkür ederim canım benim:)) bebişimi gördüm herşeyi normal dedi sorun yok adet tarihini yumurtamaya göre değiştiriyor :)) ondan sonrada bak şimdi dedi kıpırdayan şey ne dedi bir ses verdi 2. sn de ben ağladım :)) tamam dır ağlattıysak esra hanımı dediler:)) çok şükür RAbbime çok güzel bir duygu sende yaşa inşallah gör bebeğini iki hafta sonra el kol herşeyi görünecek iyice :))
günaydın :)) eveettt dün bebeğimi gördüümmmmm çok güzeldi doktor bak burda buda kesesi falan tanıttı büyüttü dediki bu ne bak burda birşey kıpırdıyor dedi dur sesi dinle dedi anladım kalp atıı pıtır pıtır nasıl güzel birşey Rabbim herkese nasip etsin :))
Canımm seninde bitsin reglin bu ay seNide yanımıza bekliyoruuz :)canım sağlıklı gebelikte iki günde bir değerin iki katına yükselmesi gerekir ondan dedim yaptır testin bakalım ne kadar arttı değerin
bencede aman boşuna kafamı karıştırıyor kız zaten doktorum derdi ikiz bakmak kolay mı yaaaCanım ikiz olsa çift kese görünürdü zaten. Erkende değil seninki 8. Haftadasın olsa kesin görürdün,o kıza bakma sen :)) neler var doğum paketinde,nekadar fiyat verdiler bide hangi hastane :) fikir olsun bizede
inşallah teşekkür ederim canım benim:))Gözün aydın tatlım çok şükür her şey yolunda bundan sonra da böyle devam etsin inşallah
Normal doğum fiyatı mı bu ? Bu sadece doğum fiyatı dimi ? Mutat kontroller hariçbencede aman boşuna kafamı karıştırıyor kız zaten doktorum derdi ikiz bakmak kolay mı yaaa
koru ya gidiyorum canım 5750 fiyatı diyetisyen emzirme terapisti pskolog ve kapı süsleme lohusa şerbeti :)) tüm tetkik muayene doğum o zaman a kadar istenen herşey dahil testler doğumda pediatrıde giricekmiş doğunca bebeği kontorol e aşılar ilk topuk kanı bebeğin falan :))
tabi büyükşehirlerde yaşayan insanlar için böyle şeyler var.. kendimi şuan çok dışlanmış hissettimNormal doğum fiyatı mı bu ? Bu sadece doğum fiyatı dimi ? Mutat kontroller hariç
yok canım kontroller yani muayene tetkikler dahil doğumda normal için epidural falan olursa 450 tl fark varNormal doğum fiyatı mı bu ? Bu sadece doğum fiyatı dimi ? Mutat kontroller hariç
Canımm seninde bitsin reglin bu ay seNide yanımıza bekliyoruuz :)
tabi büyükşehirlerde yaşayan insanlar için böyle şeyler var.. kendimi şuan çok dışlanmış hissettim
cntrm nasılsın canım
Çok iyiymiş ozaman yaa,ankaraya mı gelsem doğursam :))yok canım kontroller yani muayene tetkikler dahil doğumda normal için epidural falan olursa 450 tl fark var
daha iyiyim şükür canım rabbim cemil cümlemize sağlık şifa versinİyiyim tatlım ya deneme sinavi var çocukların boş boş oturuyorum sınıfta sen nasılsın nasıl oldun iyilestin mi
Sende kurtuluyorsun ordan canımm az kaldıı :))tabi büyükşehirlerde yaşayan insanlar için böyle şeyler var.. kendimi şuan çok dışlanmış hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?