- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
inşallahhhhhOhhhh doğumlar fiyatlar konuşulmuş. Bakalım bize nasıl nasip olacak bu işler
acıbademlerin hepsi fark ediyor canım ankaradada var eşimin özel sigortası var hatta orada. ama burdaki o kadar güzel değil istanbul gibi değil. o yüzden en iyisini seçmeye calıştık bizdekızkardeşimde demek bu kadar para verdi mart ayında acıbadem eskişehirde doğum yaptı ama hastane süper
Yok canım bu normal odasısı,oda ayrımı yok acıbademde. Suit oda zaten 2 ayrı oda gibi,misafirlerin oturma yeri ayrı anneyle bebeğin yattığı oda ayrı gibi. Anadolu sigortalıyız biz,anadolu sigorta fiyatları bunlar. Burda doğuran çok fazla tanıdığım var bilindik bi doktora gidebiliyorum o yüzden. Gitmem gerekirse hiç şüphen olmasın doktorlarından,iyi olmayanı bulamazsın oradamuayene ye ayrımı ücret ödeniyor yani?
bu dediklerin kral odası dediklerinde var kuafor fotografcı falan bizimki suit oda
fotografcısınıda bize 175 tl gıbı bir ucretle istersek olacak ama ben kral odası dedıklerını ıstemedım ne gerek var suıt zaten süperrrr
Şehir farkından biraz fiyat farklı olabiliyor. Ama hemen hemen aynı denebilir.1-2 bin oynar ancak. Kesinlikle süper bncede. Çalışanlar doktorlar odalar tek kusuru yok hastanenin..kızkardeşimde demek bu kadar para verdi mart ayında acıbadem eskişehirde doğum yaptı ama hastane süper
biliyorum canım bizde tanıdığımız var akraba oranınki kadar değil dedi bize direk koruyu önerdi ankarada bayağı isim yapmışlar bide odaları ikramları herşey çok güzelYok canım bu normal odasısı,oda ayrımı yok acıbademde. Suit oda zaten 2 ayrı oda gibi,misafirlerin oturma yeri ayrı anneyle bebeğin yattığı oda ayrı gibi. Anadolu sigortalıyız biz,anadolu sigorta fiyatları bunlar. Burda doğuran çok fazla tanıdığım var bilindik bi doktora gidebiliyorum o yüzden. Gitmem gerekirse hiç şüphen olmasın doktorlarından,iyi olmayanı bulamazsın orada
Olur tabi canımm neden olmasın. :))Ohhhh doğumlar fiyatlar konuşulmuş. Bakalım bize nasıl nasip olacak bu işler
maşşallah:))Şehir farkından biraz fiyat farklı olabiliyor. Ama hemen hemen aynı denebilir.1-2 bin oynar ancak. Kesinlikle süper bncede. Çalışanlar doktorlar odalar tek kusuru yok hastanenin..
DoKtorun iyiyse gerisi boş.. Doğurcaz eve gelcez okadar :) sanki gülmü kondurcaklar :) benim sağlık sigortam Bu fiyatın büyük kısmını karşılıyor zaten o yüzden sallamıyorum fiyatıbiliyorum canım bizde tanıdığımız var akraba oranınki kadar değil dedi bize direk koruyu önerdi ankarada bayağı isim yapmışlar bide odaları ikramları herşey çok güzel
istanbul acıbademi bilyorum orası gibi değil malesef yosa dedim ya bizde eşimde yani iş yerinden dolayı onların özel sigortalarıda var acıbadem ama işte burdakiyle koruyu karşılaştırınca farkı gördük . keşke istanbul acıbadem gibi olsaydı ankarada oraya gitseydik:)
Aa korumu.hangi doktor,ben de koru istiyorum da..bencede aman boşuna kafamı karıştırıyor kız zaten doktorum derdi ikiz bakmak kolay mı yaaa
koru ya gidiyorum canım 5750 fiyatı diyetisyen emzirme terapisti pskolog ve kapı süsleme lohusa şerbeti :)) tüm tetkik muayene doğum o zaman a kadar istenen herşey dahil testler doğumda pediatrıde giricekmiş doğunca bebeği kontorol e aşılar ilk topuk kanı bebeğin falan :))
En popüler doktorsa ümit bey ozaman sanırım dimimaşşallah:))
bizimde işte ankarada en popüler doktoru ve hastanesi olarak bulduk bayağı araştırma sonucu inşallah herkesin herşeyi iyi gider:))
dr çok iyiydi zaten tüp bebek bölümündeki dr devlet memurlarına güvence sağlamayınca aynı hastanede başka bir dr yönlendirdi sağlık güvencesini devlet memuriyetinden sağlamak amacıyla o dr beyde çok iyiydiŞehir farkından biraz fiyat farklı olabiliyor. Ama hemen hemen aynı denebilir.1-2 bin oynar ancak. Kesinlikle süper bncede. Çalışanlar doktorlar odalar tek kusuru yok hastanenin..
tabiikide hayırlısı olsun canımbenim :)) ayy musmutlu geçirelim bebeklerimizin resimlerini koyalım ilerde yaaaDoKtorun iyiyse gerisi boş.. Doğurcaz eve gelcez okadar :) sanki gülmü kondurcaklar :) benim sağlık sigortam Bu fiyatın büyük kısmını karşılıyor zaten o yüzden sallamıyorum fiyatı
ümi,t bey e canım ama hepsi iyiymiş yaa gidince öğrendimde:))Aa korumu.hangi doktor,ben de koru istiyorum da..
Bende medicalpark aylin hanımla ümit bey arasında kalmıştım da.doğum yapan arkadaşların hepsi ümit beyi tavsiye ettiler sanırım koruya gitcem ben de..tabi bebiş olursa daha bu ay başlıcazz :))ümi,t bey e canım ama hepsi iyiymiş yaa gidince öğrendimde:))
hayırlısıolsun canım :))Bende medicalpark aylin hanımla ümit bey arasında kalmıştım da.doğum yapan arkadaşların hepsi ümit beyi tavsiye ettiler sanırım koruya gitcem ben de..tabi bebiş olursa daha bu ay başlıcazz :))
kızlar birde bu arada aklınızda bulunsun diye başımdan geçen bir olayı anlatayım geçen bizim elektrik sayaçlarını değiştirmişler.sayaç değiştirilirken bir kablo yanlış bağlanıyor ve bizim yüksek voltaj nedeni ile bütün beyaz eşyalarımızın kartları yanıyor.şu an bir kısmı yapıldı bir kısmı serviste.çok mağdur oldum.enerjisa exper gönderdi hasarı tespit etti biz ödüyoruz onlar daha sonra hesabımıza yatıracakmış ama kimbilir ne zaman.servis durumları hallolsun kesinlikle dava açıcam.aklınızda bulunsun diye sizlerle paylaşayım dedim.nasıl memleket olduk insanlar işlerini nasıl yapıyor anlamıyorum.eşya önemli değil mal yerine gelir eşim lambayı açmak istediğinde neredeyse köz olacaktı allah korusun.bu insanlar bu veballeri nasıl öder anlamıyorum.allahlarından bulsunlar ama bendende bulacaklar hakkım neyse yapabileceğim neyse sonuna kadar gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?