2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kızkardeşimde demek bu kadar para verdi mart ayında acıbadem eskişehirde doğum yaptı ama hastane süper
acıbademlerin hepsi fark ediyor canım ankaradada var eşimin özel sigortası var hatta orada. ama burdaki o kadar güzel değil istanbul gibi değil. o yüzden en iyisini seçmeye calıştık bizde

Yok canım bu normal odasısı,oda ayrımı yok acıbademde. Suit oda zaten 2 ayrı oda gibi,misafirlerin oturma yeri ayrı anneyle bebeğin yattığı oda ayrı gibi. Anadolu sigortalıyız biz,anadolu sigorta fiyatları bunlar. Burda doğuran çok fazla tanıdığım var bilindik bi doktora gidebiliyorum o yüzden. Gitmem gerekirse hiç şüphen olmasın doktorlarından,iyi olmayanı bulamazsın orada

kızkardeşimde demek bu kadar para verdi mart ayında acıbadem eskişehirde doğum yaptı ama hastane süper
Şehir farkından biraz fiyat farklı olabiliyor. Ama hemen hemen aynı denebilir.1-2 bin oynar ancak. Kesinlikle süper bncede. Çalışanlar doktorlar odalar tek kusuru yok hastanenin..

biliyorum canım bizde tanıdığımız var akraba oranınki kadar değil dedi bize direk koruyu önerdi ankarada bayağı isim yapmışlar bide odaları ikramları herşey çok güzel
istanbul acıbademi bilyorum orası gibi değil malesef yosa dedim ya bizde eşimde yani iş yerinden dolayı onların özel sigortalarıda var acıbadem ama işte burdakiyle koruyu karşılaştırınca farkı gördük . keşke istanbul acıbadem gibi olsaydı ankarada oraya gitseydik:)

Şehir farkından biraz fiyat farklı olabiliyor. Ama hemen hemen aynı denebilir.1-2 bin oynar ancak. Kesinlikle süper bncede. Çalışanlar doktorlar odalar tek kusuru yok hastanenin..
maşşallah:))
bizimde işte ankarada en popüler doktoru ve hastanesi olarak bulduk bayağı araştırma sonucu inşallah herkesin herşeyi iyi gider:))

DoKtorun iyiyse gerisi boş.. Doğurcaz eve gelcez okadar :) sanki gülmü kondurcaklar :) benim sağlık sigortam Bu fiyatın büyük kısmını karşılıyor zaten o yüzden sallamıyorum fiyatı

Aa korumu.hangi doktor,ben de koru istiyorum da..

dr çok iyiydi zaten tüp bebek bölümündeki dr devlet memurlarına güvence sağlamayınca aynı hastanede başka bir dr yönlendirdi sağlık güvencesini devlet memuriyetinden sağlamak amacıyla o dr beyde çok iyiydi

DoKtorun iyiyse gerisi boş.. Doğurcaz eve gelcez okadar :) sanki gülmü kondurcaklar :) benim sağlık sigortam Bu fiyatın büyük kısmını karşılıyor zaten o yüzden sallamıyorum fiyatı
tabiikide hayırlısı olsun canımbenim :)) ayy musmutlu geçirelim bebeklerimizin resimlerini koyalım ilerde yaaa

kızlar birde bu arada aklınızda bulunsun diye başımdan geçen bir olayı anlatayım geçen bizim elektrik sayaçlarını değiştirmişler.sayaç değiştirilirken bir kablo yanlış bağlanıyor ve bizim yüksek voltaj nedeni ile bütün beyaz eşyalarımızın kartları yanıyor.şu an bir kısmı yapıldı bir kısmı serviste.çok mağdur oldum.enerjisa exper gönderdi hasarı tespit etti biz ödüyoruz onlar daha sonra hesabımıza yatıracakmış ama kimbilir ne zaman.servis durumları hallolsun kesinlikle dava açıcam.aklınızda bulunsun diye sizlerle paylaşayım dedim.nasıl memleket olduk insanlar işlerini nasıl yapıyor anlamıyorum.eşya önemli değil mal yerine gelir eşim lambayı açmak istediğinde neredeyse köz olacaktı allah korusun.bu insanlar bu veballeri nasıl öder anlamıyorum.allahlarından bulsunlar ama bendende bulacaklar hakkım neyse yapabileceğim neyse sonuna kadar gidicem.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM ALLAH KORUSUN CANINIZA BİR ŞEY OLMAMIŞ
KAYBINIZ İÇİN TESPİT İSTEYİN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN DAVA AÇMADAN KABLONUN ONLAR TARAFINDAN O ŞEKİLDE BAĞLANDIĞINA İLİŞKİN VEYA TAMİR GÖRDÜ İSE ELİNİZDE TUTANAK OLSUN BU KONU İLE İLGİLİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…