2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

41 kere maşallah listedeki hamişler artsın her daim inşallah
41 bin kere masaAllahhh hamişler ne kadar coğalmis
Rabbim sağlıcakla kucağınıza alirsiniz güzel anne adayları...
InsaAllah en kisa zamanda da tum isteyen arkadaslara pozitif gunler nasip etsin bende dahil
Canim sat 15 mayis ama daha regl olmadim bu sabah test yaptim malesef negatif hayirlisi bakalim eger bir degisiklik olursa haber veririm cnntrm ...

Canlaar hepinize günaydIn :) tatil başlamış bulunmakta,hepîmize iyi tatiller yarım saat sonra uçuyorum bende tatile doğru,bikaç gün özliiiyciiiiim siziii

Günaydın canım hayırlı yolculuklar. Aman dikkat et kendine, bebişine

Kızlar idrar testi yaptım bu sabah, ilk yaptığım testler gibi çıktı. İçime bi kurt düştü.
Doktorumu aradım değerimi söyledim, gebeliğin pozitif ama pazartesi gel hem testi tekrarlayayım hem de ultrasondan bakayım dedi. Pazartesi inşallah güzel geçer

İnşallah canım pazartesi herşey netleşir pcolu olduğun iiçin geç döllenme olmuşta olabilir biliyorsun içini ferah tut o bebiş gelecekkk

Canım sıkıntı yapma benim düşükle şonuçlanan gebeliğim adetten sonra 7 gün negatif verdi sonra çıktı geç döllenmeydi

Son düzenleme:
Beta-hCG <0.10 mIU/mL 0 - 5

Gebe Olmayan Kadınlarda mIU/mL 0 - 5
SONUÇ BU NEGATİF ARTIK DİĞER AYA HAYIRLISI

30 canım evet ilk bebek şimdi biran önce adet olayım da ilk kez klomene başlayacağım

Anladım canım hayırlısı Rabbimden bencede başla inş vesile olur bu arada bitkisel kürlerde denemeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…