Hayırlısı olsun canım,güzel haberler alırsıN inşallaahBENDE PAZARTESİNİ BEKLEYECEĞİM
inşallah çok dua ettim kalbim hızla çarpacak sanki kesin hamileyim gibi geliyor ama yarına adet olurum diye de korkuyorum bilemiyorum hayırlısıHayırlısı olsun canım,güzel haberler alırsıN inşallaah
İnşallah güzel haberlerle gelir pazartesi canımmm. Allah gönlüne göre versin.inşallah çok dua ettim kalbim hızla çarpacak sanki kesin hamileyim gibi geliyor ama yarına adet olurum diye de korkuyorum bilemiyorum hayırlısı
AMİN İNŞALLAH CÜMLEMİZİNİnşallah güzel haberlerle gelir pazartesi canımmm. Allah gönlüne göre versin.
41 bin kere masaAllahhh hamişler ne kadar coğalmis41 kere maşallah listedeki hamişler artsın her daim inşallah
Canlaar hepinize günaydIn :) tatil başlamış bulunmakta,hepîmize iyi tatilleryarım saat sonra uçuyorum bende tatile doğru,bikaç gün özliiiyciiiiim siziii
Canlaar hepinize günaydIn :) tatil başlamış bulunmakta,hepîmize iyi tatilleryarım saat sonra uçuyorum bende tatile doğru,bikaç gün özliiiyciiiiim siziii
Kızlar idrar testi yaptım bu sabah, ilk yaptığım testler gibi çıktı. İçime bi kurt düştü.
Doktorumu aradım değerimi söyledim, gebeliğin pozitif ama pazartesi gel hem testi tekrarlayayım hem de ultrasondan bakayım dedi. Pazartesi inşallah güzel geçer
Canım sıkıntı yapma benim düşükle şonuçlanan gebeliğim adetten sonra 7 gün negatif verdi sonra çıktı geç döllenmeydiKızlar idrar testi yaptım bu sabah, ilk yaptığım testler gibi çıktı. İçime bi kurt düştü.
Doktorumu aradım değerimi söyledim, gebeliğin pozitif ama pazartesi gel hem testi tekrarlayayım hem de ultrasondan bakayım dedi. Pazartesi inşallah güzel geçer
Beta-hCG <0.10 mIU/mL 0 - 5
Gebe Olmayan Kadınlarda mIU/mL 0 - 5
SONUÇ BU NEGATİF ARTIK DİĞER AYA HAYIRLISI
30 canım evet ilk bebek şimdi biran önce adet olayım da ilk kez klomene başlayacağımHayırlısı olsun canım . Yaşın kaçtı ilk bebeğimi istiyorsun
30 canım evet ilk bebek şimdi biran önce adet olayım da ilk kez klomene başlayacağım
Bakalım canım şimdi bir an önce adet olmayı istiyormAnladım canım hayırlısı Rabbimden bencede başla inş vesile olur bu arada bitkisel kürlerde denemeni öneririm
Üzülme inşallah biram önce olur sıkma canını allah hayırlı zamanda versin de niye adetin geçikti acaba30 canım evet ilk bebek şimdi biran önce adet olayım da ilk kez klomene başlayacağım
Bilmiyorum canım adetim gecikti ben çok istedikçe öyle oluyor heralde klomen işe yarar umarımÜzülme inşallah biram önce olur sıkma canını allah hayırlı zamanda versin de niye adetin geçikti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?