2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım açık hava iyi geliyor mu? Camı falan açsan bol bol?

internetten bakıyorum sonucu vermemişler bekle bakalım pazartesine kadar off offf

transvajinal ultrason fobin yoksa karından olmasa bile ordan kesin görünür 6+2 olacak ultrasona göre yani bebek ortalama 6-7 mm filan olur o zamana
Dün gittiğim doktor fobimi yenmeme yardımcı oldu sağolsun.. Hayatımda gördüğüm en sempatik doktorlardan biriydi.. İnşallah görürürüz bakalum haftaya..

Sata göre 6 hafta,yumurtlamaya göre 4 hafta ama ultrasona göre 5 hafta :)) demek erken yumurtladımmmmm
Canım sen 15. Gün yumurtlamamış mıydın? Bide 14. Haftaya kadar bazen geride bazen ilerde gider onu kafaya takma. Yumurtlama haftasına iki hafta ekle bebenin yaşı o.

İçimden bi ses batı da geçir. için daha rahat olur diyor. Ama bi taraftan da değerin düşüklüğü kafamı kurcalıyor. Aslında pazartesi diye karar vermiştim ama ne bileyim.
Anlıyorum canım seni,bende hep değer düşecek adet oluCam diye korkuyordum. Değerin yükseldiğini görünce bide bat günün geçince rahatlayacaksın. Seni rahatlatacaksa yaptır yarın test. İdrar testinde koyulaşmayı görmen bile yeter aslında. İçini ferah tut,bebiş geliyoor :)

Sabah yapıcam zaten idrar testi. Koyulaşma olmuşsa pazartesiye bırakacağım kan tahlilini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…