amin canım hepimize inşallah:)Rabbim bu ay sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah canım
sağlıkla nice 7 aylarını,yedi yıllarını görmeyi nasip etsin allahım canım:)7 haftalik bebeğim
maşallah çok mutlu oluyorum hamile arkadaşları gördükçe.darısı isteyen herkese olsun inşallah.bu arada benim yeni bat 13 haziran canım:)41 kere maşallah listedeki hamişler artsın her daim inşallah
Kan tEstini pazartesi yaptır bence canım. Arada sen idrar testi yap koyulaşmayı görürsün :))
offf midem çokkk kötü yaaa kabızlık var midem kuru kuru bulanıyor mutfağa makinaya bulaşıgı burnum kapalı koyuyorum( şimdi protein olsun diye et yedim offf midem kalktı ay ben napcammm ( ağlyacam yaaa kötüyümmmmmmmm heryer herşey kokuyorrr
Canım açık hava iyi geliyor mu? Camı falan açsan bol bol?
teşekkürler canım aminnnn:)sağlıkla nice 7 aylarını,yedi yıllarını görmeyi nasip etsin allahım canım:)
şimdi uyandım biraz uyudum en azından uykuda midemi hissetmiorum diye o birtek geçici çözüm geliyorCanım açık hava iyi geliyor mu? Camı falan açsan bol bol?
Evet cnm yeni bırakmıştık korunmayı sürpriz oldu bize de. İnşallah sen de hazır olduğunda mutlu haberi alırsın.lavin hayırlı olsun, seni burda gördüğüme sevindim
sanırım ilk ay denemende hamile kaldın değil mi, darısı başıma inşallah
Dün gittiğim doktor fobimi yenmeme yardımcı oldu sağolsun.. Hayatımda gördüğüm en sempatik doktorlardan biriydi.. İnşallah görürürüz bakalum haftaya..transvajinal ultrason fobin yoksa karından olmasa bile ordan kesin görünür 6+2 olacak ultrasona göre yani bebek ortalama 6-7 mm filan olur o zamana
Sata göre 6 hafta,yumurtlamaya göre 4 hafta ama ultrasona göre 5 hafta :)) demek erken yumurtladımmmmmyumurtlaman sat ın hepsi önemli ama zaten ultrason otomatik boyuta göre veriyor günlüğü canım
Canım sen 15. Gün yumurtlamamış mıydın? Bide 14. Haftaya kadar bazen geride bazen ilerde gider onu kafaya takma. Yumurtlama haftasına iki hafta ekle bebenin yaşı o.Sata göre 6 hafta,yumurtlamaya göre 4 hafta ama ultrasona göre 5 hafta :)) demek erken yumurtladımmmmm
9nisAnda adet oldum,23 nisanda yumurtladım heralde :)Canım sen 15. Gün yumurtlamamış mıydın? Bide 14. Haftaya kadar bazen geride bazen ilerde gider onu kafaya takma. Yumurtlama haftasına iki hafta ekle bebenin yaşı o.
Bence pazartesİyi bekle canım,değerin artmış olur iyice.Kızlar kararsız kaldım bana fikir verin.İkinci kan testini yarın mı yaptırayım pazartesi mi?
İçimden bi ses batı da geçir. için daha rahat olur diyor. Ama bi taraftan da değerin düşüklüğü kafamı kurcalıyor. Aslında pazartesi diye karar vermiştim ama ne bileyim.Bence pazartesİyi bekle canım,değerin artmış olur iyice.
Anlıyorum canım seni,bende hep değer düşecek adet oluCam diye korkuyordum. Değerin yükseldiğini görünce bide bat günün geçince rahatlayacaksın. Seni rahatlatacaksa yaptır yarın test. İdrar testinde koyulaşmayı görmen bile yeter aslında. İçini ferah tut,bebiş geliyoor :)İçimden bi ses batı da geçir. için daha rahat olur diyor. Ama bi taraftan da değerin düşüklüğü kafamı kurcalıyor. Aslında pazartesi diye karar vermiştim ama ne bileyim.
Sabah yapıcam zaten idrar testi. Koyulaşma olmuşsa pazartesiye bırakacağım kan tahlilini.Anlıyorum canım seni,bende hep değer düşecek adet oluCam diye korkuyordum. Değerin yükseldiğini görünce bide bat günün geçince rahatlayacaksın. Seni rahatlatacaksa yaptır yarın test. İdrar testinde koyulaşmayı görmen bile yeter aslında. İçini ferah tut,bebiş geliyoor :)
Koyulaşma vardır mutlaka,içini ferah tutSabah yapıcam zaten idrar testi. Koyulaşma olmuşsa pazartesiye bırakacağım kan tahlilini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?