- 14 Mart 2013
- 8.090
- 4.077
- 448
Bende varım gebe olmayan sorun yok yalnız değilsiniz
Bide ben
bebeğimmm gs := gebelik kesesi çappı demek
yumurtlaman sat ın hepsi önemli ama zaten ultrason otomatik boyuta göre veriyor günlüğü canımesoes misal ben hamile olsa ben de 4 haftalık mı olur hayal kurması ne güzel
16 nisan adet oldum 28 nisan döllenme ilişki yaniyumurtlaman sat ın hepsi önemli ama zaten ultrason otomatik boyuta göre veriyor günlüğü canım
ayy dimi öyle oldum :)) bebişimi özledim yaa sağlıkla yeniden görsem daha iki hafta var yaa :)sen de bu işlerin piri oldun bakıyorum esrannımm(vardı ya esra erolda esrannım diyen bi adam)
eveyt hamile kalırsan şuan 4 hafta 1 günlük yani 5 haftalık hamile olursun canım aşağı yukarı :)16 nisan adet oldum 28 nisan döllenme ilişki yani
hadi ya ay ne güzel :)eveyt hamile kalırsan şuan 4 hafta 1 günlük yani 5 haftalık hamile olursun canım aşağı yukarı :)
offf midem çokkk kötü yaaa kabızlık var midem kuru kuru bulanıyor mutfağa makinaya bulaşıgı burnum kapalı koyuyorum( şimdi protein olsun diye et yedim offf midem kalktı ay ben napcammm ( ağlyacam yaaa kötüyümmmmmmmm heryer herşey kokuyorrr
inşallah canım :)hadi ya ay ne güzel :)
ayy ama çok kötü yaa ağrıyormu midem bulanıyormu kokuyor herşey zaten benim kolonyaya alerjim var bide herşey kokuyor hiçmi güzel birşey kokmaz yaaaaaaaaaacanım benim çok normal ilk 4 ay eşim bile bana kokardı tülbent bağla ağzına burnuna mutfakta iş yaparken ben kolanya dökerdim tülbente sarardım
Ayyyy çok cahil hissettim kendimi bi anda :) teşekkür ettim bebeğimmm,23 mayısta kalp atışı ihtimaller arasında yani :)7.7 cm yani 77 mm kese değil zaten canım endometriyum yani rahim kalınlığın, 0.95 olan o da 9,5 mm oluyor kese boyutu ultrasona göre 5 hafta 0 gün çıkmış
optimed yada medianka hakkında bilgin var mı?
biz taşınıcaz da oralar da pek yakın bize
Canımm,sen kendi kendini üzüyorsun ama.. İnternetten buldun mu sonuca nerden bakılıyor. 15:30dan sonra çıkar sonuçlar ordan bakta sevindir bizi hadiiesoes misal ben hamile olsa ben de 4 haftalık mı olur hayal kurması ne güzel
canım yaşadığın süreç çok normal geçecek temiz hava al bol bol balkona çık camdan hava çek içineayy ama çok kötü yaa ağrıyormu midem bulanıyormu kokuyor herşey zaten benim kolonyaya alerjim var bide herşey kokuyor hiçmi güzel birşey kokmaz yaaaaaaaaaa
Vallaha üzüyorum canımCanımm,sen kendi kendini üzüyorsun ama.. İnternetten buldun mu sonuca nerden bakılıyor. 15:30dan sonra çıkar sonuçlar ordan bakta sevindir bizi hadii
Ayyyy çok cahil hissettim kendimi bi anda :) teşekkür ettim bebeğimmm,23 mayısta kalp atışı ihtimaller arasında yani :)
canım buldum siteyi henüz gözükmüyor belki 5 ten sonra çıkar mı acaba bakacağım 5e 6 ya kadarCanımm,sen kendi kendini üzüyorsun ama.. İnternetten buldun mu sonuca nerden bakılıyor. 15:30dan sonra çıkar sonuçlar ordan bakta sevindir bizi hadii
Aynen ya maşallah topiğimiz çok uğurlu :)bu topiğe gelen gebe kalmadan çıkmıyo her an herşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?