- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
canını sıkma inşallah bebişin bu ay gelir.Beta-hCG <0.10 mIU/mL 0 - 5
Gebe Olmayan Kadınlarda mIU/mL 0 - 5
SONUÇ BU NEGATİF ARTIK DİĞER AYA HAYIRLISI
Doktor olumlu konulunda içim rahatladı biraz. Sağol cnm eksik olmayın.Canım sıkıntı yapma benim düşükle şonuçlanan gebeliğim adetten sonra 7 gün negatif verdi sonra çıktı geç döllenmeydi
İnşallah canım pazartesi herşey netleşir pcolu olduğun iiçin geç döllenme olmuşta olabilir biliyorsun içini ferah tut o bebiş gelecekkk
İnşallah cnm senin de bebişin bu ay annesine gelir.İnşallah canım pazartesi herşey netleşir pcolu olduğun iiçin geç döllenme olmuşta olabilir biliyorsun içini ferah tut o bebiş gelecekkk
Ayy ağzından bal damlıyorr canımmİnşallah cnm senin de bebişin bu ay annesine gelir.
yok canım kullanmadım bu ay ilk kez klomen kullanacağım inofolic necanını sıkma inşallah bebişin bu ay gelir.
hiç kür falan denedin mi ya da inofolic kullandın mı?
O da gebeliği çabuklaştıran ek bir folik asit türü. yumurtayı daha kolay çatlatıyormuş. Forumda konusu vardı okumuştum.yok canım kullanmadım bu ay ilk kez klomen kullanacağım inofolic ne
İnşaallah canım hayırlısıyla bu ay olur hayırlısıyla klomene ben de güveniyorumO da gebeliği çabuklaştıran ek bir folik asit türü. yumurtayı daha kolay çatlatıyormuş. Forumda konusu vardı okumuştum.
İnşalkah klomen iyi gelir bünyene sen de gebe kalırsın çabucak.
kızlar dün adet günümdü.ama hala olmadı. bebek istiyorum ben de .bir haftadır belime arkdan ağrı saplanıyor.dha önce olmayan.ama bi yandan da adet olucakmışım gibi gazım var ve sivilcelerim çıktı.psikoljik olarak gecikti sanırım.sizce test yapsam bugün çıkar mıydı?bu arada az önce nöebtçi eczanelere bakayım dedim.şaka gibi evimin hemen yanındaki eczane nöbetçi.bu bir işaret mi acaba :)
Yap inşallah hamilesindir canım ben şuan adetliyim ama umudum hazirana artıkkızlar dün adet günümdü.ama hala olmadı. bebek istiyorum ben de .bir haftadır belime arkdan ağrı saplanıyor.dha önce olmayan.ama bi yandan da adet olucakmışım gibi gazım var ve sivilcelerim çıktı.psikoljik olarak gecikti sanırım.sizce test yapsam bugün çıkar mıydı?bu arada az önce nöebtçi eczanelere bakayım dedim.şaka gibi evimin hemen yanındaki eczane nöbetçi.bu bir işaret mi acaba :)
ay test almadım.utandım gidip nöbetçi eczaneden almaya :) ama değilimdir herhalde.ilk denememizdi çünkü.sivilcelerim de çıktı ama adetin a sı bile yok :)Ayyyy yapsana hadii fotosunu at bakalımmmm
Hiç belli olmaz canım. Benim çenemde iki dev sivilce var meselaay test almadım.utandım gidip nöbetçi eczaneden almaya :) ama değilimdir herhalde.ilk denememizdi çünkü.sivilcelerim de çıktı ama adetin a sı bile yok :)
Ben 2 gün kala öğrendim.sen ne zaman öğrendin canım ?
Teşeklür ederimmm. Daha değerimiz düşük inşallah sağlıkla yükselir.sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına umarım.darısı başaıma :)hayrlı olsun senin ve eşin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?