2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İnşallah canım pazartesi herşey netleşir pcolu olduğun iiçin geç döllenme olmuşta olabilir biliyorsun içini ferah tut o bebiş gelecekkk
İnşallah canım pazartesi herşey netleşir pcolu olduğun iiçin geç döllenme olmuşta olabilir biliyorsun içini ferah tut o bebiş gelecekkk
İnşallah cnm senin de bebişin bu ay annesine gelir.

yok canım kullanmadım bu ay ilk kez klomen kullanacağım inofolic ne
O da gebeliği çabuklaştıran ek bir folik asit türü. yumurtayı daha kolay çatlatıyormuş. Forumda konusu vardı okumuştum.

İnşalkah klomen iyi gelir bünyene sen de gebe kalırsın çabucak.

O da gebeliği çabuklaştıran ek bir folik asit türü. yumurtayı daha kolay çatlatıyormuş. Forumda konusu vardı okumuştum.

İnşalkah klomen iyi gelir bünyene sen de gebe kalırsın çabucak.
İnşaallah canım hayırlısıyla bu ay olur hayırlısıyla klomene ben de güveniyorum

kızlar dün adet günümdü.ama hala olmadı. bebek istiyorum ben de .bir haftadır belime arkdan ağrı saplanıyor.dha önce olmayan.ama bi yandan da adet olucakmışım gibi gazım var ve sivilcelerim çıktı.psikoljik olarak gecikti sanırım.sizce test yapsam bugün çıkar mıydı?bu arada az önce nöebtçi eczanelere bakayım dedim.şaka gibi evimin hemen yanındaki eczane nöbetçi.bu bir işaret mi acaba :)

Ayyyy yapsana hadii fotosunu at bakalımmmm

Yap inşallah hamilesindir canım ben şuan adetliyim ama umudum hazirana artık

valla bizim de ilk denemeydi bu .doğum kontrol hapını ocakta bıraktım.nisanda doktora gittim .bir engel yok dedi.folik asit verdi.ilk aydan olacağını sanmıyorum ama bakalım ..inşallah haziranda iyi haber veririrz birbirimize :)

sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına umarım.darısı başaıma :)hayrlı olsun senin ve eşin için

Bende bugün test almaya gittim kadın erken vermiş bakalım sanırım bugün yumurtlama günüm.. Eger olursa bat 3 Haziran test 4 gün öncesi yapılabiliyor 1 Haziran'da doğum günümde müjdesi vermek istiyorum... Oda bana telefon aldırtmış sanırım arkadaşına.. Kızıda gelip demesin mi babam sanada telefon almış diye... Baya güldüm eşimin sürprizini bozdu çocukcagız..eşim bana telefonunda bi iki sene idare et modundaydı...bakalım doğum günümde neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…