2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar saat 11de randevum var. Hem ultrasonla bakacak doktır hem de tahllerimi yapacak. Dünden beri de kahverengi lekelenmem var. Normal olduğunu biliyorum ama içim rahat etmedi yine de.

Dua edin güzel geçsin muayenem

Kızlar saat 11de randevum var. Hem ultrasonla bakacak doktır hem de tahllerimi yapacak. Dünden beri de kahverengi lekelenmem var. Normal olduğunu biliyorum ama içim rahat etmedi yine de.

Canım geçmiş olsun, umarım herşey yolunda gider. Rahim kalınlaşmana filan bakacak herhalde, değerin de artmışsa süper olur.

Canım geçmiş olsun, umarım herşey yolunda gider. Rahim kalınlaşmana filan bakacak herhalde, değerin de artmışsa süper olur.
Evet sanırım zaten bu kadar minikken kese görünmez. Geç döllenme olduğu için yerleşme lekelenmesi de olabilir. Doktora soracağım artık, düşük önleyici verir belki.

Canım gunaydin inşallah her şey yolundadir dualarimiz seninle lekelenme kırmızı değilse korkulacak bir şey yok diye biliyorum içini ferah tut ama hareketlerine dikkat et

Evet sanırım zaten bu kadar minikken kese görünmez. Geç döllenme olduğu için yerleşme lekelenmesi de olabilir. Doktora soracağım artık, düşük önleyici verir belki.

progesteron tahlili de yaptır canım, eğer düşük çıkarsa o zaman progesteron kullanırsın işe yarar. ama yok değilse düşüğü önleyecek bir tedavi yok zaten. nitekim benim de öyle oldu.

Canım gunaydin inşallah her şey yolundadir dualarimiz seninle lekelenme kırmızı değilse korkulacak bir şey yok diye biliyorum içini ferah tut ama hareketlerine dikkat et
Dikkat etmeye çalışıyorum canım. aslında cumartesi kayınvalidemdeydim. Biraz yoruldum ondan da olmuş olabilir.

Gideyim de belirsizlikten kurtulayım artık.

lavin böyle diyince kendimi hatırladım umarım onun bebeği sıkı sıkı tutunmuştur. bazı gebelerde böyle oluyormuş zaten sorun çıkmadan da devam ediyorlar. bi arkadaş ben resmen adet olur gibiydim çok yoğun kanamam vardı dedi ve sağlıklı bi şekilde de doğum yaptı.

progesteron tahlili de yaptır canım, eğer düşük çıkarsa o zaman progesteron kullanırsın işe yarar. ama yok değilse düşüğü önleyecek bir tedavi yok zaten. nitekim benim de öyle oldu.
Haklısın Allah nasıl nasip ettiyse öyle olacak. dediğin tahlili söyleyeyim doktora da yazsın.

Benim arkadaşımın da 3ay sürdü lekelenmeleri, kırmızı da oldu. Plesanta previa da oldu ama bebişi sağlıkla doğdu 4 aylık şimdi.

gunaydin kizlar benm ovulasyon donemi bitti kuruluk donemi basladi .. inslh bu sefer tutturmusuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…