2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inslh cnm benm bu aralar cok kafaya takar oldum .. ilk deneme de hamile kalanlara imreniyorum resmen . inlsh herkese yavrusunu sagikla kucagina almayi napit etsin.
tebrikler arkadaşım. özel değilse kaçıncı denemede oldu söyleyebilir misin ? bende takmamaya çalışıyorum ama ???

tebrikler arkadaşım. özel değilse kaçıncı denemede oldu söyleyebilir misin ? bende takmamaya çalışıyorum ama ???
canm benm hamile degilim sadece ovulasyon donemim gecti arkadaslarda bana destek oluyolar ... en zor kismi beklemek .. biz 6 aydir korunmuyoruz ama son 2 aydir bilinci sekilde davraniyoruz ovulasyonu takip ederk ... ama 6 aydir yaptigim gebelik testlerinin haddi hesabi yok ... esimde eczaci oldugu icin elimin altinda hep test var. ve hep husran var sonunda

ayyy kusura bakma canım ya. neyse Allah söyletmiş olsun :) inşallah olur hepimizin :)

iyiyim ben dee tatile yaklaştık süperim canımcım :) :) benim de bir iki gün sonra regl olmam lazım tahminime göre bakalım düşükten sonraki ilk adetim olacak
Aynen bizim de tatil yaklaştı ben de çok mutluyumm :) Hadi bakalım canım adetlerimizi olalım sonra bebek yapalım :)

yihuu. siz tatile memlekete mi yoksa bi yer ayarladınız mı
Önce eşimin üniversite okuduğu Eskişehire, sonra tayin istemeyi düşündüğümüz Kayseriye sonra da eşimin memleketine iki gün. Kayınvalidemler de buraya gelmek istiyor da o yüzden gidip onları alıp dönücez canım :) Siz nereye gidecektiniz?

Evet böyle devam edip sağlıkla tamamlayan çok kişi var hatta bildiğin adet olduğunu söyleyen bile var inşallah lavinin de sağlıkla tamamlanir Allah sana da bir daha yasatmasin aynı hayal kırıklığıni

Bende varım gebe olmayan sorun yok yalnız değilsiniz
benim adet guünlerim bir iki gün oynuyor yarın diye vermiştim bat ı korkuyorum zaman dursun istiyorum ya. adet belirtileri bşladı ara ara bel ve karın ağrısı ve ayaklarımın üşümesi gibi bende olamıycam galiba

ooh kısa bi tur olacak. biz de eşimin memleketine gidiyoruz Gaziantep'e. yolculuk çok uzun sürmezse belki bir iki ile girer gezeriz Urfa Mardin çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…