- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
gunaydin kizlar benm ovulasyon donemi bitti kuruluk donemi basladi .. inslh bu sefer tutturmusuzdur
İyiyim şükür. Saat 11 de randevum var. Kahverengi lekelenmem var işte dünden beri. Bakalım neler duyacağım bugün.hoşbuldum Lavin nasılsın arkadaşım
inslh cnm benm bu aralar cok kafaya takar oldum .. ilk deneme de hamile kalanlara imreniyorum resmen . inlsh herkese yavrusunu sagikla kucagina almayi napit etsin.inşallah bebeşin gelmiştir arkadaşım
tebrikler arkadaşım. özel değilse kaçıncı denemede oldu söyleyebilir misin ? bende takmamaya çalışıyorum ama ???inslh cnm benm bu aralar cok kafaya takar oldum .. ilk deneme de hamile kalanlara imreniyorum resmen . inlsh herkese yavrusunu sagikla kucagina almayi napit etsin.
Meraklanma güzel geçer inşallah canımm :)İnşallah canımmmm. Bugünü de güzel atlatırsam haftam da güzel geçecek
İyiyim bebekim. Dün bitti Yasmin regli bekliyorum artık. Sen nasılsın bakalım? :)günaydın canım nasılsın ?
canm benm hamile degilim sadece ovulasyon donemim gecti arkadaslarda bana destek oluyolar ... en zor kismi beklemek .. biz 6 aydir korunmuyoruz ama son 2 aydir bilinci sekilde davraniyoruz ovulasyonu takip ederk ... ama 6 aydir yaptigim gebelik testlerinin haddi hesabi yok ... esimde eczaci oldugu icin elimin altinda hep test var. ve hep husran var sonundatebrikler arkadaşım. özel değilse kaçıncı denemede oldu söyleyebilir misin ? bende takmamaya çalışıyorum ama ???
ayyy kusura bakma canım ya. neyse Allah söyletmiş olsun :) inşallah olur hepimizin :)canm benm hamile degilim sadece ovulasyon donemim gecti arkadaslarda bana destek oluyolar ... en zor kismi beklemek .. biz 6 aydir korunmuyoruz ama son 2 aydir bilinci sekilde davraniyoruz ovulasyonu takip ederk ... ama 6 aydir yaptigim gebelik testlerinin haddi hesabi yok ... esimde eczaci oldugu icin elimin altinda hep test var. ve hep husran var sonunda
inslh cnm allah hepimize gonlumuze gore gore versin .. siz demeler ne kadardir suruyoayyy kusura bakma canım ya. neyse Allah söyletmiş olsun :) inşallah olur hepimizin :)
İyiyim bebekim. Dün bitti Yasmin regli bekliyorum artık. Sen nasılsın bakalım? :)
İyiyim şükür. Saat 11 de randevum var. Kahverengi lekelenmem var işte dünden beri. Bakalım neler duyacağım bugün.
Sen nasılsın?
hemen yaz bize lavin sonucu merak ederiz.
Biraz erken geldim hastaneye. Bekliyorum bakalım
çıkınca yazarım size
ciktiginda herseyin yolunda oldugunu soylicksin bize sakin stres yapma bebisini dusun
Aynen bizim de tatil yaklaştı ben de çok mutluyumm :) Hadi bakalım canım adetlerimizi olalım sonra bebek yapalım :)iyiyim ben dee tatile yaklaştık süperim canımcım :) :) benim de bir iki gün sonra regl olmam lazım tahminime göre bakalım düşükten sonraki ilk adetim olacak
Aynen bizim de tatil yaklaştı ben de çok mutluyumm :) Hadi bakalım canım adetlerimizi olalım sonra bebek yapalım :)
Önce eşimin üniversite okuduğu Eskişehire, sonra tayin istemeyi düşündüğümüz Kayseriye sonra da eşimin memleketine iki gün. Kayınvalidemler de buraya gelmek istiyor da o yüzden gidip onları alıp dönücez canım :) Siz nereye gidecektiniz?yihuu. siz tatile memlekete mi yoksa bi yer ayarladınız mı
lavin böyle diyince kendimi hatırladımumarım onun bebeği sıkı sıkı tutunmuştur. bazı gebelerde böyle oluyormuş zaten sorun çıkmadan da devam ediyorlar. bi arkadaş ben resmen adet olur gibiydim çok yoğun kanamam vardı dedi ve sağlıklı bi şekilde de doğum yaptı.
benim adet guünlerim bir iki gün oynuyor yarın diye vermiştim bat ı korkuyorum zaman dursun istiyorum ya. adet belirtileri bşladı ara ara bel ve karın ağrısı ve ayaklarımın üşümesi gibi bende olamıycam galibaBende varım gebe olmayan sorun yok yalnız değilsiniz
Önce eşimin üniversite okuduğu Eskişehire, sonra tayin istemeyi düşündüğümüz Kayseriye sonra da eşimin memleketine iki gün. Kayınvalidemler de buraya gelmek istiyor da o yüzden gidip onları alıp dönücez canım :) Siz nereye gidecektiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?