2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Evet böyle devam edip sağlıkla tamamlayan çok kişi var hatta bildiğin adet olduğunu söyleyen bile var inşallah lavinin de sağlıkla tamamlanir Allah sana da bir daha yasatmasin aynı hayal kırıklığıni

teşekkür ederim canım, sen nasılsın nelere yapıyorsun iyi ki açmışsın bu topiği ne güzel kaynaştık

kızlar doktor değerin artada bilir yüksele de bilir dedi. Betaya baktıktan sonra tekrar muayene olacağım. Kan verdim işte.

Karından ultrasonla baktı bir şey gözükmedi. Öğleden sonra tekrar geleceğim bakalım.

ooh kısa bi tur olacak. biz de eşimin memleketine gidiyoruz Gaziantep'e. yolculuk çok uzun sürmezse belki bir iki ile girer gezeriz Urfa Mardin çok merak ediyorum.
Evet canım 10 gün iznimiz var güzel değerlendirmeye çalışıcaz. Sen de benim memeleket tarafına gidiyosun ne güzel Ben de çok merak ediyorum oraları ama gitmek kısmet olmadı hiç

Evet canım 10 gün iznimiz var güzel değerlendirmeye çalışıcaz. Sen de benim memeleket tarafına gidiyosun ne güzel Ben de çok merak ediyorum oraları ama gitmek kısmet olmadı hiç

yakın sayılırsın hakkariden dönmeden gezsen iyi olur aslında canım

kızlar şansıma labratuardaki cihaz arızalanmış. Daha sonucum çıkmamış yani. 1saat sonra tekrar arayacağım.

İyiyim şükür. Saat 11 de randevum var. Kahverengi lekelenmem var işte dünden beri. Bakalım neler duyacağım bugün.

Sen nasılsın?

CANIM LAB SONUCUNU BEKLİYORMUŞSUN HAYIRLI HABERLER İLE GELESİN İNŞALLAH

BENDE İYİYİM HAMD OLSUN

teşekkür ederim canım, sen nasılsın nelere yapıyorsun iyi ki açmışsın bu topiği ne güzel kaynaştık

Aynen canım ya böyle güzel bir ortam kurulacagini bilsem daha erken acardim topigi ben iyiyim hayatın akışına bıraktım kendimi okullar kapansın diye dört gözle bekliyorum bu arada mardine urfaya mutlaka uğrayın bir daha bu fırsatı bulamazsınız gerçi antep gibi değil ikisi de ama kendine has mistik havaları var Mardin midyatta kaldım ben 5.5 yıl dile kolay yaşarken pek iyi gelmiyor ama gezi amaçlı güzel yerler

canım çorludamı öğretmenlk yapıyorsun sen

gayet güzel haber canım, değer artmadı mı testte koyulaşma olmadı diyordun. demek ki geç döllenmeymiş, artmaya başlamış değerin. hadi gözünaydın

normal artmış canım hadi gözünaydın

maşallah lavin maşallah

Ohh sefam olsunnn Maşallah sanaaa

Gözün aydın canım ne güzel artmış değerin

Çok şükür Rabbim'e güzel haberler aldım bugün. Doktor implantasyon sebebiyle lekelenme olmuştur. Bana kaç ped dedi düşünün, yok ped değil 2-3 damla dedim. Telaşlanma ama taze kan gelirse mutlaka gelmen gerek dedi. Progesteron hormonum da normalmiş.
15 gün sonra kese için gel bakalım dedi. Eşimle gideceğim bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…