- 14 Mart 2013
- 8.093
- 4.080
- 448
Evet böyle devam edip sağlıkla tamamlayan çok kişi var hatta bildiğin adet olduğunu söyleyen bile var inşallah lavinin de sağlıkla tamamlanir Allah sana da bir daha yasatmasin aynı hayal kırıklığıni
Evet canım 10 gün iznimiz var güzel değerlendirmeye çalışıcaz. Sen de benim memeleket tarafına gidiyosun ne güzeloohkısa bi tur olacak. biz de eşimin memleketine gidiyoruz Gaziantep'e. yolculuk çok uzun sürmezse belki bir iki ile girer gezeriz Urfa Mardin çok merak ediyorum.
Evet canım 10 gün iznimiz var güzel değerlendirmeye çalışıcaz. Sen de benim memeleket tarafına gidiyosun ne güzelBen de çok merak ediyorum oraları ama gitmek kısmet olmadı hiç
İyiyim şükür. Saat 11 de randevum var. Kahverengi lekelenmem var işte dünden beri. Bakalım neler duyacağım bugün.
Sen nasılsın?
umarım güzel çıkarkızlar şansıma labratuardaki cihaz arızalanmış. Daha sonucum çıkmamış yani. 1saat sonra tekrar arayacağım.
kızlar şansıma labratuardaki cihaz arızalanmış. Daha sonucum çıkmamış yani. 1saat sonra tekrar arayacağım.
hadi hayırlı haberler inşallah
Kızlar önce size söylemek istedim. Beta 67.89 muş. Doktora gidiyorum şimdi.
teşekkür ederim canım, sen nasılsın nelere yapıyorsuniyi ki açmışsın bu topiği ne güzel kaynaştık
Aynen canım ya böyle güzel bir ortam kurulacagini bilsem daha erken acardim topigi ben iyiyim hayatın akışına bıraktım kendimi okullar kapansın diye dört gözle bekliyorum bu arada mardine urfaya mutlaka uğrayın bir daha bu fırsatı bulamazsınız gerçi antep gibi değil ikisi de ama kendine has mistik havaları var Mardin midyatta kaldım ben 5.5 yıl dile kolay yaşarken pek iyi gelmiyor ama gezi amaçlı güzel yerler
canım çorludamı öğretmenlk yapıyorsun sen
gayet güzel haber canım, değer artmadı mı testte koyulaşma olmadı diyordun. demek ki geç döllenmeymiş, artmaya başlamış değerin. hadi gözünaydın
normal artmış canım hadi gözünaydın
maşallah lavin maşallah
Ohh sefam olsunnn Maşallah sanaaa
Gözün aydın canım ne güzel artmış değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?