2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ne güzel canım İnşallahh hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsınn .Bizede dua et hem bak ben sizin gelinmişim ya torpilliyim bana daha çok dua et

Ne güzel canım İnşallahh hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsınn .Bizede dua et hem bak ben sizin gelinmişim ya torpilliyim bana daha çok dua et

Hepdua ediyorum canım, artık daha da çok ediyorum, gebelerin duası kabul olur diye.
Allah en kısa zamanda sağlıklı, mutlu, karakteri güzel çocuklar nasip etsin hepimize.

Kızlaarr ben 25günde bir adet oluyorum.bu ay 9 unda oldum,ovülasyon tarihim 20sidir dimi.kaçırmak istemiyorum günümü emin olayım dedim:))

inşallah rabbim hepinize istediğiniz zaman, istediğiniz gibi bir hamilelik ve doğum nasip eder.

inslh cnm allah hepimize gonlumuze gore gore versin .. siz demeler ne kadardir suruyo
ben 2tane kürtaj geçirdim canım. 3-5 ay içinde oldu öncekiler. şimdi 2 defa denediik olmadı. bu ay deniycez 3. olmuş olacak inşallah olur.

İnşallah her şey çok güzel ilerleyecek canım Rabbim seni de bebişini de korusun

Selam kızlar şu an size doğum günü hediyem sıfır km telefonumdan yazıyorum... Eşimle güzel bi hafta sonu geçirdik sürprizi bozuldu 1 hazirandan önce teli verdi...eee bana da gerçekten sürpriz oldu... Eski telimde yeniyi aldığım gün kapandı açıldı...
Eee gebelik Sürecinde sanırım pazar yada cumartesi yumurtlama günü idi. Değerlendirdik.. Eşim cuma iş seyahatine çıkıyor şimdiden hüznü çöktü...Çarşamba gelecek benden böyle..

Günaydın kızlarrr...
Size birşey soracağım bilginiz varmı acaba yardımcı olursanız cok sevinirim..
4 gün gecti reglimi 2 kere gebelik testi yaptım negatif, kan testi de yaptıramıyorum yurtdışında kalıyorum eğer gebelik testi negatifse bakmıyorlar.
2 hafta önce biraz kilo vereyim demiştim tarcınlı süt ictim hergün ve maydonozlu limon kuru yaptim sabah ac karnına. Arkadaşlar diyor ki regli geciktirmede buyuk rol oynar tarcın ve maydonoz sizlerin tecrübesi varmı?
Bu belirsizlik cok zormuş yaaa sevinemiyorumda gecikti diye..
Şimdiden teşekkürler..

inşallah gebesindir canım. her kese göre farklı oluyor bu. ben 2 gebeliğimide regl ye 2-3 gün kala ucuz testlerle öğrendim. olsa çıkardı gibi geliyor ama adetten 1 hafta sonra idrarda çıkanlarda var bu sitede bilemedim. adet sancılarını dinle belki anlarsın olup olmayacağını. nasıl merak ve istek içindesin anlıyorum seni.

Gecikme yapar ya da yapmaz diye bilgi sahibi değilim maalesef ama maydanoz da tarçın da rahmi temizleyen gıdalardan. Etkilemiş olabilir.

ya da geç döllenme olduğu için henüz idrar testinde görünmüyor pozitif.

canm hamile kalmaya calistigin donemde diyet yapmak bazen hormonlari olumsuz etkiliyo ve gecikemeye neden oluyo .... bikac gun sonra yine bi test yap.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun cevapladınız..
Bu duruma düşeceğimi tahmin edemedim hormonların değişeceğini, evet 3 hafta da 4 kilo verdim.
Ama 2 gün oluyor bıraktım tarcin ve maydonozu zaten sağlıklı beslenmek icin 3 öğün besleniyordum tarcin ve maydonoz yan destekleyiciydi.
InsaAllah hamileyimdir mutlaka haber veririm negatif yada pozitif kizlar...

Canım geç döllenme olabilir biliyorsun. Yarın yine bir test yap ama bekle iyice çizgi var mı diye. Ben neredeyse yok gibi bir çizgiyle öğrendim.
Canim dun test yaptim negatif cikti ama hala regl olmadim psikoljikte olabilir istemiyorum ya regl olmak

Herkese günaydınlar çok yoğun bi gün yaaa... Bu haftada öyle... Tr de tatil şimdi Avrupa'da da Pazartesi tatil olacak bi Bosna Plan'ı var arkadaşların belki ona katılırım eşimde yok beklemek için iyi oyalanmalar

Tarçından emin değilim ama maydanozun söktürücü etkisi var diye biliyorum başka bir topikte hamilelere çok yemeyin diyorlardı dusuge neden olmasın diye ki babamdan da biliyorum maydanoz doğal kan sulandiricidir yani

Erken doğum günü kızı:))) gez tabi eşin de yok madem gez kafa dağıt bebiş de rahme doğru yolculuğa başlamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…