- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
olsun bak yükselmiş yinede hadi gözün aydın diyelim iyi olur inşallahKızlar değerim bir haftada 415 'ten 1134 e çıkmış ancak. Tablo pek olumlu değil. Pazartesi bir daha doktor çağırdı belki yükselme olur diye.
Doktor beta hcg olumlu bir sonuç vermedi ama yine de bekleyelim dedi. Kanama falan da olmadığı için sanırım kestirip atmak istemedi.olsun bak yükselmiş yinede hadi gözün aydın diyelim iyi olur inşallah
bitanemmmm canım benim ne olur yaaa ağlama neden yükselsin ki gebelik yoksa. ama yavaş büyüyordur bebeğin birişey olmaz sakın bebeğim yok deme Rabbim nasip ederse herşey olur sana bağışlar kanaman da yokmuş işte bekleyelim ama ağlama bebeğinin gelişimini etkilemeDoktor beta hcg olumlu bir sonuç vermedi ama yine de bekleyelim dedi. Kanama falan da olmadığı için sanırım kestirip atmak istemedi.
Bilmiyorum canım. Hayırlısı olsun.
Eğer gebelik yoksa bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum. Zaten benim için yok öyle davranmaya karar verdim. Saatlerdir ağlıyorum artık yoruldum.
Canım bi sakin ol ya ortada kesin bi durum yok haram etme kendini.. Şimdi dua zamanı allah seni kendine yaklaştırmak istiyor dua ile o isterse herşey olur.. Anlamadığım değerin yükşeliş Hızı mı problem sorun nedirDoktor beta hcg olumlu bir sonuç vermedi ama yine de bekleyelim dedi. Kanama falan da olmadığı için sanırım kestirip atmak istemedi.
Eğer gebelik yoksa bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum. Zaten benim için yok öyle davranmaya karar verdim. Saatlerdir ağlıyorum artık yoruldum.
Canım hem 3000-4000 civarına yükselmesi gereken değerim 1134 çıktı. Hem de vajinal ultrasonda bile olması gerekenden çok daha küçük bir şey gördü. Gebelik var yok demiyorum ama durum çok olumlu değil. Bekleyin pazartesini dedi.Canım bi sakin ol ya ortada kesin bi durum yok haram etme kendini.. Şimdi dua zamanı allah seni kendine yaklaştırmak istiyor dua ile o isterse herşey olur.. Anlamadığım değerin yükşeliş Hızı mı problem sorun nedir
Yok zaten Rabbim nasıl takdir ettiyse onu yaşarım, yaşayacağım. İsyan etmiyorum. Bana da bunu uygun görmüş. Sadece üzgünüm.Canım bi sakin ol ya ortada kesin bi durum yok haram etme kendini.. Şimdi dua zamanı allah seni kendine yaklaştırmak istiyor dua ile o isterse herşey olur.. Anlamadığım değerin yükşeliş Hızı mı problem sorun nedir
Canım herkeste süreç farklı ilerliyor sıkma canını sabır ilk toslamada gösterilen reaksiyon.. Bak ne güzel hamile kalmaktan ilk ayümidin yoktu kaldın şimdide güzelce devamı için dua edelimCanım hem 3000-4000 civarına yükselmesi gereken değerim 1134 çıktı. Hem de vajinal ultrasonda bile olması gerekenden çok daha küçük bir şey gördü. Gebelik var yok demiyorum ama durum çok olumlu değil. Bekleyin pazartesini dedi.
Yumurtlama tarihimi de söyledim. Ona göre de değerler çok düşük. Rahatlıkla görünmeliydi dedi.
Benle birlikte gebe olan arkadaşım benden sonra girdi. kesesini hemen gördü. Allah'ın gücüne gitmesin belki de ondan bu kadar üzüldüm.
Çok normal bi süreç üzülmen ama kendini yıpratma dua et..Yok zaten Rabbim nasıl takdir ettiyse onu yaşarım, yaşayacağım. İsyan etmiyorum. Bana da bunu uygun görmüş. Sadece üzgünüm.
Desteğin için teşşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah hayırlıysa zaten Allah nasip eder. Oluruna bırakmaya çalışıyorum artık.Canım herkeste süreç farklı ilerliyor sıkma canını sabır ilk toslamada gösterilen reaksiyon.. Bak ne güzel hamile kalmaktan ilk ayümidin yoktu kaldın şimdide güzelce devamı için dua edelim
P PembePaltolu canım üzme kendini sen zaten geç yumurtladın rahmede geç yerleşti belki. Kötüyü düşünme,pazartesi hayırlı haberler alırsın inşallah.. Ben inanıyorum iyi olacak herşey
evet 1 hafta ıcın çok az yukselmıs canımKızlar değerim bir haftada 415 'ten 1134 e çıkmış ancak. Tablo pek olumlu değil. Pazartesi bir daha doktor çağırdı belki yükselme olur diye.
evet 1 hafta ıcın çok az yukselmıs canım
inşallah umut vardır. sıkma canını sakın, vardır her seyde bır hayır.
inşallah pazartesı hayırlısıyla yukselmıs olur
Sabah yoğundu ama şuan akıntımda yok, adet belirtilerimde yok hiç. inşallah güzel haberlere sebeptir bu durumum :)
tam 1 haftada mı artmış 400 ten bine ? bu durumları ben yaşadığım için ne kadar zor olduğunu bilirim canım. inşallah düzenli artışa geçer, biraz bekle bakalım.Doktor beta hcg olumlu bir sonuç vermedi ama yine de bekleyelim dedi. Kanama falan da olmadığı için sanırım kestirip atmak istemedi.
Evet canım geçen cuma 415'ti bugün 1134 olmuş. Senin değerler nasıldı? Kürtajla mı aldılar?tam 1 haftada mı artmış 400 ten bine ? bu durumları ben yaşadığım için ne kadar zor olduğunu bilirim canım. inşallah düzenli artışa geçer, biraz bekle bakalım.
Evet canım geçen cuma 415'ti bugün 1134 olmuş. Senin değerler nasıldı? Kürtajla mı aldılar?tam 1 haftada mı artmış 400 ten bine ? bu durumları ben yaşadığım için ne kadar zor olduğunu bilirim canım. inşallah düzenli artışa geçer, biraz bekle bakalım.
Canım geçmiş olsun,umarım seni çok yıpratacak bir şey olmaz sonunda. takvimini göremeyince çok üzüldüm, ne denir başka da bilmiyorum. Yaşayan bilir..Evet canım geçen cuma 415'ti bugün 1134 olmuş. Senin değerler nasıldı? Kürtajla mı aldılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?