hadi hayırlı haberler olsun lavinimmmm:)Canım yumurtlamaya göre 5+4 falan olmam lazım. Kalp atışı o yüzden beklemiyorum. Keseyi görmek de bana iyi gelecek. Sonuçta kese şekli, yerinin de iyi bir yerde olması önemli. Sanırım haftaya kalp atışı alırız inşallah.
Biz kalkalı çok oyuyor prensesss.günaydın güzeller:)
ayyy bende bugün ilk kez 9 da uyandım yaaa çok uykusuz hissettim kendimi:) kahvaltı falan derken anca geldim :)Biz kalkalı çok oyuyor prensesss.Günaydın ama sana
ayyy bende bugün ilk kez 9 da uyandım yaaa çok uykusuz hissettim kendimi:) kahvaltı falan derken anca geldim :)
Kızlar merhaba :) tatildeyim yazamıyorum özlüyorum siziadet bitti iki gün önce bat vereyim artık ben de :) cnntrm canım beni de ekler misin listeye bat 15 Haziran :) öpüyorum hepinizi
ben her gün eşim de 6.30 da gittiği için 6 da kalkıyorum sanırm üst üste birikti o yüzden uyudum bugün:)Benim haftasonu bile en geç 08.00 falanTadını çıkar, bol bol dinlen.
Hayırlı olur inşallah yeni bat. İnşallah 15 haziranda güzel haberini alırız.
ben her gün eşim de 6.30 da gittiği için 6 da kalkıyorum sanırm üst üste birikti o yüzden uyudum bugün:)
sağolsun eşim den dolayı alşınca 7. 30 da ayaktayız hafta sonuda:)
ayyy şimdi temizlik yapıyorum da yavaş tan yoksa eskisi gibi hızlı yapsam bebeğe birşey olur diye korkmdan yavş yavaş yapıyorum :) offf yoruluyor ama insan hemen bebişten dolayı :)
ayyy ilk haftalarda temizliğide eşim yapıyordu ama 7. haftadan sonra doktorum hayatına devam edebilirsin sorun yok deyince eşim yine yapcaktı ama kıyamadım yaaa yavaş yavaş süpürüyorum işte dinlenip toz alıyorum falan derken :)Ben hiç sevmem zaten normalde de temizliği. Şimdi süpürgeyi bile eşim yapıyor. Dün bi süpürge yaptım belim ağrıdı.
Buzdolabını temizledim 2 gün önce de. Bir gün de kilerimi temizleyeyim tamamdır. Bebişlerden kıymetli değil kiiii:)
Gerçi sen evdesin sana da bir uğraş oluyor. İnsan yapabilir canımm, ben sevmediğimden saldım kendimi.ayyy ilk haftalarda temizliğide eşim yapıyordu ama 7. haftadan sonra doktorum hayatına devam edebilirsin sorun yok deyince eşim yine yapcaktı ama kıyamadım yaaa yavaş yavaş süpürüyorum işte dinlenip toz alıyorum falan derken :)
sende iyi yapmışssn ben buzdolabına geçemiyrum kirli değil ama arada sırada temizlemek lazm ama kokuyor :) dolap dolap o yüzden eşim dursun dedi hafta sonu ben yaparım diyor. neyse en temizliği ve toz almayı yapayımda gerisi ona dimi ama:)
Bizim hesaplar bu işte tutmuyor canım,cumartesi gittiğimde benim 6+2 olmam gerekiyordu ama ultrasona göre 6+3 yazıyor,kalp atışı 6+4 yazıyor. Haftasıyla uyumlu dedi doktor çok kurcalamadım o yüZden :) keseyi göreceksin hatta içinde minicik bi nokto göreceksin :) bizede fotograf göstermeyi unutma :))Canım yumurtlamaya göre 5+4 falan olmam lazım. Kalp atışı o yüzden beklemiyorum. Keseyi görmek de bana iyi gelecek. Sonuçta kese şekli, yerinin de iyi bir yerde olması önemli. Sanırım haftaya kalp atışı alırız inşallah.
Canım aslında eşin de haklı kendince. Sonuçta 2 aydır deniyorsunuz. Tedavi için çok erken. Ama bir taraftan başlamışsın da klomen'e yarım bırakmak da olmaz. Hiç başlama dese eşin haklı olurdu ama tedaviye başlayıp devamını getirmemek çok saçma.
Doktorun gel dediyse git tabikide.. Yumurtaların gelişmiyor mu kendiliğinden ? Klomeni kullandığına göre doktorla ilerlemen daha doğru bence.. Erkekler anlamazlar bunları,sen sallama kocayı :)
Günaydın herkese, noldu canım başladı mı adetin? Bende tık yok hala, sabah test yaptım onda da tık yoktu. Hiçbir adet belirtiside göstermiyor vücudum, sadece beyaz akıntım var dünden beri
meraba canım, yumurta tembelliğinin teşisi neymiş ? büyüme olmadan mı çatlıyot ? yoksa hiç mi çatlamıyormuş ? bu arada daha çok erken kafana takma olur daha .Yani Yumurta tembelliği var dedi canım demekki gerek gördü .Ayy Anlamıyor hakkaten bende aynısını dedim gidicem sanada sormayacağım diye
meraba canım, yumurta tembelliğinin teşisi neymiş ? büyüme olmadan mı çatlıyot ? yoksa hiç mi çatlamıyormuş ? bu arada daha çok erken kafana takma olur daha .
ohhh seninkide süper yaaaa:)Gerçi sen evdesin sana da bir uğraş oluyor. İnsan yapabilir canımm, ben sevmediğimden saldım kendimi.
evet bende salı gittim ya 8+4 olmam gerekirken bebeğimin boyunun ölçüsü 9+0 ile uyumluydu haftaya göre uyumlu demesine rağmen bir kaç gün öndeydi 10. haftaya girmiş gibiydi bebeğim :) aman önden gitsin büyüsün uzun boylu olcak galiba dedi hemen kaynvaldem:)Bizim hesaplar bu işte tutmuyor canım,cumartesi gittiğimde benim 6+2 olmam gerekiyordu ama ultrasona göre 6+3 yazıyor,kalp atışı 6+4 yazıyor. Haftasıyla uyumlu dedi doktor çok kurcalamadım o yüZden :) keseyi göreceksin hatta içinde minicik bi nokto göreceksin :) bizede fotograf göstermeyi unutma :))
Yok canım ya dün akıntım koyulaşır gibi oldu ama şuan bişey yok. Akıntı yoğunmu senin
hımmm anladım canım. neyse büyük dert değil olsun. ilaç kullanıyorlar bu yüzden ve sonuç alınıyor. klomen baya etkiliymiş. inşallah kısa zamanda olurBüyümüyorlar yani aslında şöyle oldu geçen ay adetim gecikti gittim o zaman baktı yumurta tembelliği var dedi. Yeterince büyümüyorlarmış büyümeyince çatlayamıyor heralde . İşte bi kere gidince başlamış bulundum. İnşallah. Rabbim hepimize nasip etsin
Maşallah bebişlere :) sağlıkla büyüsünlerevet bende salı gittim ya 8+4 olmam gerekirken bebeğimin boyunun ölçüsü 9+0 ile uyumluydu haftaya göre uyumlu demesine rağmen bir kaç gün öndeydi 10. haftaya girmiş gibiydi bebeğim :) aman önden gitsin büyüsün uzun boylu olcak galiba dedi hemen kaynvaldem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?