- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Canım geçmiş olsun,umarım seni çok yıpratacak bir şey olmaz sonunda. takvimini göremeyince çok üzüldüm, ne denir başka da bilmiyorum. Yaşayan bilir..
Pazartesi olsun hayır olsun.. Haftasonu geçmez şimdi sana.. Ama içimden bi ses herşey yolunda gidecek diyorİnşallah canımm. Umut etmekten korkuyorum. Olursa çok güzel olur, olmazsa da yapacak bir şey yok.
Lavinin sorunu mu var hayırdırPazartesi olsun hayır olsun.. Haftasonu geçmez şimdi sana.. Ama içimden bi ses herşey yolunda gidecek diyor
Pazartesi olsun hayır olsun.. Haftasonu geçmez şimdi sana.. Ama içimden bi ses herşey yolunda gidecek diyor
P PembePaltolu canım benim hiç üzülme umudunu kaybetme her şey tamamen bitmiş değil öyle olsa doktor kestirip atardı demek ki hala umut var ki pazartesiyi bekleyin demiş üzme kendini lütfen dua et bol bol ben de dua edicem senin için inşallah pazartesi günü olumlu sonuç alırsın canım benim üzülme
P PembePaltolu Canım çok üzüldüm. İnşallah Herşey yolnda Gider . Canını çok sıkma dua et.
Günaydın canlaar,gününüz güzel geçsin..
Günaydın canlaar,gününüz güzel geçsin..
Günaydınlarr, romatizma mı oldum ne şiddetli bacak ağrısıyla uyandım. Hayırdır inşallah.
Günaydın kuzucuklar lavinim geçmiş olsun arada benim de oluyor öyle ama bende cidden çocukluktan kalma bir eklem romatizmasi var :) çok kotuyse rapor al gitme okula
canim listeye beni de eklermisin bat 9 haziranBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE
14. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
15. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs
16. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
17. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran
18. purplebliss___________BAT 3 Haziran
19. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
20. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
21. new smiles __________BAT 12 Haziran
22. aayna ______________BAT 13 Haziran
23. base2012____________BAT 13 Haziran
24. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
25. ekim2013___________BAT 21 Haziran
26. Ulytau_____________BAT 26 Haziran
27. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
28. mtkt________________BAT 28 Haziran
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
Gunaydin arkadaslar biz haziran temmuz gibi 2.bebisimizi dusunuyorduk fakat dayanamayip bu ay basladik calismalara inslh rabbim en k8sa zamanda saglikla sihhatle bebislerimizi verir
Sağolun kızlar. Allah razı olsun. Tek dileğim artık hayırlısının olması. İnanın 1 günde 1 yıl yıprandım. Sadece daha fazla yıpranmadan bu serci iyi ya da kötü atlatmak istiyorum. Ben ne yaparsam yapayım Allah'ın takdir ettiği buysa yaşayacağım.
Canım şimdi okudum yazdıklarını, inşallah pazartesi değerinin normal olduğu haberini alacaksın ben canı gönülden inanıyorum. İlk aydan olmaz benim derken olan mucizeni, pazartesi günü sonuçlarında da yaşacaksın inşallah. Allah hakkında hayırlısını versin canım
Gunaydın arkadaşlar
Canım ne drmdasın varmı gelen giden
Gunaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?