2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım geçmiş olsun,umarım seni çok yıpratacak bir şey olmaz sonunda. takvimini göremeyince çok üzüldüm, ne denir başka da bilmiyorum. Yaşayan bilir..

Sağol canım. Daha kesin olarak nasıl bir süreçten geçeceğimi bilemiyorum. Takvimi görmek beni daha çok üzeceğinden kaldırdım. Allah hayırlısını versin hepimize.

P PembePaltolu canım benim hiç üzülme umudunu kaybetme her şey tamamen bitmiş değil öyle olsa doktor kestirip atardı demek ki hala umut var ki pazartesiyi bekleyin demiş üzme kendini lütfen dua et bol bol ben de dua edicem senin için inşallah pazartesi günü olumlu sonuç alırsın canım benim üzülme

Pazartesi olsun hayır olsun.. Haftasonu geçmez şimdi sana.. Ama içimden bi ses herşey yolunda gidecek diyor

P PembePaltolu Canım çok üzüldüm. İnşallah Herşey yolnda Gider . Canını çok sıkma dua et.

Sağolun kızlar. Allah razı olsun. Tek dileğim artık hayırlısının olması. İnanın 1 günde 1 yıl yıprandım. Sadece daha fazla yıpranmadan bu serci iyi ya da kötü atlatmak istiyorum. Ben ne yaparsam yapayım Allah'ın takdir ettiği buysa yaşayacağım.

Günaydın kuzucuklar lavinim geçmiş olsun arada benim de oluyor öyle ama bende cidden çocukluktan kalma bir eklem romatizmasi var :) çok kotuyse rapor al gitme okula

Aslında hiç doktora gitmedim ama çocukluğumdan beri var bacaklarımda ağrı. Soğukta falan çok olur. Bazen ikisinde birden olur. Çok üstüne düşmedim şimdiye kadar.

Ca
canim listeye beni de eklermisin bat 9 haziran

Gunaydin arkadaslar biz haziran temmuz gibi 2.bebisimizi dusunuyorduk fakat dayanamayip bu ay basladik calismalara inslh rabbim en k8sa zamanda saglikla sihhatle bebislerimizi verir

Canım şimdi okudum yazdıklarını, inşallah pazartesi değerinin normal olduğu haberini alacaksın ben canı gönülden inanıyorum. İlk aydan olmaz benim derken olan mucizeni, pazartesi günü sonuçlarında da yaşacaksın inşallah. Allah hakkında hayırlısını versin canım

Çok teşekkür ederim amin canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Canım ne drmdasın varmı gelen giden

Günaydın canım, yok hala bende gelen giden bu sabah dayanamadım test yaptım ama onda da tık yok adet belirtisi desen zaten yok. ben hiç anlamadım nasıl iş bu? aklım hep orda, haftasonu sınavım var ders çalışmam lazım kafamı veremiyorum geceleri düşünmekten uyuyamıyorum. vücudum o kadar belirtisiz ki, bugün de adet olacağımı sanmıyorum

selam kızlarr:)))
lavinimmmmm canım benim pazartesi inşallah herşeyin hayırlısı olucaktır takvimini yeniden düzenlersin merak etme nedense içimden birden artışın geleceği ve değerlerin seni pazartesi mutlu edeceğidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…